標題: 很久沒來,介紹一下 [打印本頁]

作者: 陳真    時間: 2024-4-24 17:42     標題: 很久沒來,介紹一下

很久沒回來發貼了
' A. z4 g, ]2 n. I0 C9 g7 V/ S
9 Y9 _6 ~; K; \8 R* r% M想推介一下近日試了的新絲襪品牌 % ^, \3 _5 f- W) R+ H& P. j$ D
2 |4 L% G/ e% Q5 U- K
ANSUN 安幸 " {  O" B9 N$ c3 q- I- {
https://detail.tmall.com/item.ht ... perties=20509:28383. l, `. w2 K9 v* Q  z) c! w) s+ f5 P
# |* h4 B0 j, k/ J4 s3 _# L
綾 天生絲滑 Ling Lingarie0 Q5 {, e& G+ U! R: s, i" r& }! H$ K
https://ltssh.tmall.com/index.ht ... p;scene=taobao_shop" D9 P; {1 S' z" ?: C3 u
' W' P& ^# M2 }( j0 W% t8 c
涞觅 Limerence M 8 R  d4 e% G8 _( q8 q/ m
https://limerencem.taobao.com/sh ... HQnitrEahajUB7mAgo7
, Q. i3 \, R) u
& ~. F+ I) p) z) k( w8 g" l5 \3 G( U$ G3 H9 n8 f5 t
三者,我第一次試的是 涞觅 好處是款式多,有分 size,一出新品就要試試。無縫的合身,不會掉檔, o. ~# q' A) S) `
綾 天生絲滑,款式比較少,但油亮款的確很亮,也是無縫絲襪的專家
& _# d& v2 v* V: m9 O7 M9 d& ]安幸,無縫絲襪也做得好好,可能沒那麼耐穿,細心找,有男式帶套款,很少品牌絲襪會做男、女式入體
& j" K0 F- w! v/ @' D
: k: J& H  ^/ _  q; B, y) x3 E  E穿上感覺非常好,三者有歐洲絲襪的質素7 H9 F0 Y- ?& ]
9 P+ O( _# T( o9 y' ^  U
作者: joey221    時間: 2024-4-24 17:58     標題: 回復 1# 陳真 的帖子

多謝介紹高品質
作者: misslady    時間: 2024-4-25 10:21

可以講下, 甚麼是 “有男式帶套款” ?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 11:00

引用:
原帖由 misslady 於 2024-4-25 10:21 發表   . t8 Z) I* X6 [: G+ A& q- ~+ F
可以講下, 甚麼是 “有男式帶套款” ?
; g7 f- Z. {/ S( b! V$ Q* k" A2 E. j, V; Z- D+ Z% @
這種 男裝情趣絲襪
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 11:02

我有試過綾絲襪,佢地講的3D都好實淨,之前歐洲最薄的CDr Malaga 5d都明顯比綾3den的絲襪為薄和輕身,當然Malaga 5會易爛過綾3den絲襪,所以國產絲襪的denair都唔多準。
) A1 n) l# ~! o
7 T$ N8 J8 m! U) \( L除咗deniar之外,國產絲襪的質感、耐用度都唔錯。
作者: misslady    時間: 2024-4-25 12:08

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-25 11:00 發表   
; W( G& l& y6 m  ^
$ C# m4 Z. E, e- j# D. K( I( C9 s5 |& {) h& R' i3 ]
這種 男裝情趣絲襪
6 Z% ?# o6 O5 m1 T5 e

# S7 E' j4 K2 f9 o) S$ s* l& o' W9 Awow.  J 部份, 似袋袋
作者: heidiqueen    時間: 2024-4-25 23:53

不錯!! 不錯!!# y2 \# V. B1 H9 M7 }
很吸引!! 很吸引!!8 ~  v' J' l# j- a# j: ]. W

作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 09:52     標題: 回復 1# 陳真 的帖子

顏色上有冇深色d的選擇的?因為太淺色著出會,好會俾人發現
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 11:53

https://youtu.be/e2MN4pDKsTg?si=t-IVT4jiIKdlwGYu) e; h* @( |8 q7 a; L

{7 j  Y! t5 W) F6 P2 H我見youtube上都有d男仔上載咗著油亮絲襪的短片,都真係好吸引。
作者: 1677    時間: 2024-4-26 15:08

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-26 11:53 發表   
7 r$ F2 F& R6 V5 H0 E' x  ^https://youtu.be/e2MN4pDKsTg?si=t-IVT4jiIKdlwGYu
& R$ i. T) L9 P& b2 |$ f/ s) F! T: `: Y9 c2 ]6 F: m! j
我見youtube上都有d男仔上載咗著油亮絲襪的短片,都真係好吸引。
$ _6 o7 `6 @7 [

! l! q- b' L, i& B& W呢個「木木」係國內神級CD,淨係賣女裝衣著已經好好賺
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 15:45     標題: 回復 10# 1677 的帖子

呢個木木我幾年前已經見佢有post野,當時最吸引我係佢試一款綾的絲襪,佢腳形又好女仔,著咗絲襪仲好睇。。可惜已經搵唔返果段片了。
作者: 陳真    時間: 2024-4-26 16:26

引用:
原帖由 misslady 於 2024-4-25 12:08 發表   
3 y. m& w+ ~& `0 Z: B. J
  r; A1 B, y* ~
) v$ P& r3 Q* `6 r' Uwow.  J 部份, 似袋袋
. I/ v+ v3 y9 ]) ^4 ^1 w* ^

, H1 O+ [0 w% D- o8 ]3 X% N# z, [* G; e9 l. E; ^* ?0 Y  K0 ~5 h
哈,那天返東莞廠,特登著左呢款帶JJ套的絲襪一天。扯起時個感覺幾特別。而且因為絲襪全包JJ,好鬼易扯。而且因為我直穿 (沒再穿內褲在外),坐坐下火車或行行下都周不時扯起,有時發現係向前扯而不是向上扯而要伸手入去執執位。著普通絲襪,就會強迫你JJ向上伸展。& ^/ W, `: @9 X; j. J9 b
4 e/ C6 Z* j5 H+ R, c
晚上一個人係宿舍。平常若是著絲襪打J 都會攝毛巾入內,唔駛整污穢絲襪。呢次特登夾毛巾在外,直接射落個JJ套位度。3 \) `1 p4 [( T' r8 d  F

$ K+ V+ ~* I6 i# C那對絲襪費事洗了,回香港前路上掉左。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 14:10     標題: 回復 12# 陳真 的帖子

平時買絲襪見到帶J款就唔想買了,但聽完你的經歷,我會買一對玩下。
作者: 陳真    時間: 2024-4-30 18:02

而家少左去實體店買,因為 日本襪唔係太多 Sheer to Waist (即是T檔) 同 Sandal toe (腳尖透明) (我對絲襪已經有少少要求)! V. o7 g/ n- o6 c" a% Z( i
Calzedonia 的又唔係太啱我心意。沒有在港島區返工後又冇再去 Wolford , Sogo 及太古城,永安等揀襪。 以前有著 曼姿 Manzi 的絲襪,不過著過 Platino 既 Cleancut 同 CdR 既 Eterno 系列之後返唔到轉頭
' u9 a# b4 o/ B# R8 e; L5 J: S$ M
% Y1 ~. W2 G: p$ C' Z. ~而且TAOBAO 網購太方便,太多選擇( k- D% Q/ i% `
3 v) R2 w2 D- p$ J7 }
後生係英國讀大學同做工時,我幾乎個個星期去百貨公司研究絲襪2 q7 \, u9 h9 ?5 L3 X. f
3 g! `2 {6 Z, C& ^0 U
有次係先施,店姨姨同我說,你要著L-LL 啦!
作者: pantyhosemancc    時間: 2024-5-1 12:43

謝謝師兄的分享,近來忙嗎?很多人都少咗出POST!甚至己失去蹤影!
% V! Z: r1 K1 Q# `, G1 X/ R9 |在這討論區,只愛絲襪而不變裝的並不多,所以很感謝你的分享!1 l, E( K' o% E* U
我是不變裝的,但卻很喜歡穿絲襪的感覺。
5 d% _2 i3 z. q! _% [5 L奈何這麼多年,男士著絲襪仍未能普及。
( A: p+ N7 y( s8 M雖然未試過你介紹的絲襪,但單看貼文也很高興,因為能夠認識多一點;
* n, _8 Y$ X% `# M平常自己沒花時間去研究,也不太方便。平價的也覺舒服就自算了。
作者: 1677    時間: 2024-5-1 15:35

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2024-5-1 12:43 發表   ) O6 b- ~: E2 s: A. O
謝謝師兄的分享,近來忙嗎?很多人都少咗出POST!甚至己失去蹤影!
3 [/ o8 m$ J( v7 e! R1 C在這討論區,只愛絲襪而不變裝的並不多,所以很感謝你的分享!. n' n' S0 t& U9 e
我是不變裝的,但卻很喜歡穿絲襪的感覺。
! u; ~. M/ @- X, w奈何這麼多年,男士著絲襪仍未能普 ...
4 g- E$ @: h' Y& ^! i2 E
+ e, a) D7 B  `' f8 |7 @
男人著絲襪的確未普及
  s5 |: N' Z: V1 V但短褲加legging近年就常見得多. {3 s% t! U& y
已經算係少少進步
作者: 陳真    時間: 2024-5-1 22:02

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2024-5-1 12:43 發表   6 k) p# i- \5 X9 m6 [7 Q5 E
+ x! Z" c, F7 W在這討論區,只愛絲襪而不變裝的並不多,所以很感謝你的分享!
4 ^$ @6 i5 @. e+ h  Y! @8 @# C4 M我是不變裝的,但卻很喜歡穿絲襪的感覺。/ K' l* ?( ^' A# {5 ]
奈何這麼多年,男士著絲襪仍未能普 ...
9 A. r5 n6 r* ^, [
& z3 R& ]" E, w  Y5 z% T
係英國讀大學時,其實我曾經發現我有個男室友喜歡絲襪。因幫佢執衣櫃時,我同另一名室友發現佢櫃內有絲襪。
1 w1 q/ ]6 W* s- P% z- @/ E: N0 \" [( u8 f. w
可是當年仍是偷偷摸摸著,又唔知佢被人發現後會有咩反應。我同同學當,冇見過。
: Y, i$ f/ _0 X. c! {0 ~8 |
, [( _$ J5 h3 I& M  h# t$ M" H諗返起,我地有次講起女仔著絲襪,佢仲興奮過我,令我才察覺,同學也是喜歡穿絲襪的男。
- K# d* N- U8 T6 W! k# a* b9 b  g& ^- Y" u$ Y+ G
另當年初戀,我21,女友16。有次行百貨公司,經過絲襪部,我說笑你著絲襪應該好睇。佢說著唔起咁貴既絲襪 (後悔冇即時買俾佢,因當時仍未正式拖手仔)。一星期後又係做義工度見面,佢真係著左對薄絲襪出黎。做完義工後,仲陪我行了半日街。咁就拖左手仔啦。可惜,始終大家年紀同生活背景有差別,拍左一年左右。 不過,而家我地仲有 keep 聯絡。
作者: candy.siwa    時間: 2024-5-4 14:01     標題: 回復 12# 陳真 的帖子

帶套絲襪真是很易興奮和很好玩,但穿帶套絲襪出門還是要加穿女裝內褲在外固定仙女棒。也可穿兩條薄絲襪,先穿帶套絲襪再穿女裝絲襪在外
作者: pantyhosemancc    時間: 2024-5-5 18:51     標題: 回復 17# 陳真 的帖子

多謝師兄的補充分享初戀的情景,16歳的女孩著絲襪,美極了。
, E6 n6 i3 B- |% w4 b你在外國讀過書,見識比我多了。
6 j6 z+ b9 t  `2 P5 m9 @7 z: ^你會否覺得外國的地方,男士著絲襪會較易被人接受呢?2 ?: u7 U+ n! ^4 Y1 N8 D( N0 p
在香港,男士著絲襪會被人覺得變態,一般都是負面的;
, A/ j  H: n6 C近來,在街上會見到「男」「男」拖手,' x2 e4 G9 `: |  {+ o& N
如果社會開始對「男」「男」拖手都接受到,/ R% T$ M8 W4 H4 T
應該男士著絲襪都不大問題。
作者: 陳真    時間: 2024-5-5 22:05

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2024-5-5 18:51 發表   ) c+ X. [( z, Y; g1 E
多謝師兄的補充分享初戀的情景,16歳的女孩著絲襪,美極了。
9 I( A2 U* p% W4 U/ n6 t你在外國讀過書,見識比我多了。8 k$ d8 c6 v' K: R' q3 w7 K
你會否覺得外國的地方,男士著絲襪會較易被人接受呢?
* ~( V  R* m% @( Q7 k9 Q在香港,男士著絲襪會被人覺得變態,一般都是負面的;
+ k8 I4 x9 M; ?* p2 O5 a" ?; t4 S ...
, `. D* b4 B  i+ F# c4 h% z" [% k) M
! ^2 s1 Y/ J3 j2 t9 k4 _! e" ~- |
外國有 Gay Bar
$ d9 k% J( Z) J- g7 {- f) b) G1 P' Y; o1 S# A0 j
有 LGBT Festival
4 {& o+ l, B" p& \) {: u1 D) q# t& n
Jen on the Move 一個好出名既交通迷,cross dresser 來的
作者: 陳真    時間: 2024-5-5 22:11

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2024-5-5 18:51 發表   
  q. |% r0 A/ K5 }多謝師兄的補充分享初戀的情景,16歳的女孩著絲襪,美極了。
- k% l- O# Y8 q/ B8 Z$ `1 l: ^你在外國讀過書,見識比我多了。
& ]$ I, y$ V- h, k; T0 D0 \你會否覺得外國的地方,男士著絲襪會較易被人接受呢?; d+ N8 k, o8 o( Q( K8 Q3 V5 D
在香港,男士著絲襪會被人覺得變態,一般都是負面的;  t, x0 x2 X5 m) W, `5 G
...
1 o& s* O6 L! O& F! o  @. V+ [
) s# j! C$ R! N
其實,英國校服會要求女生著黑絲,所以,後生女著絲襪,係生活既日常
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 13:32     標題: 回復 14# 陳真 的帖子

你去百貨公司研究時唔怕俾人眼望望咩?我之前去馬莎和吉之島時,都怕會俾人眼望望。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 13:40     標題: 回復 15# pantyhosemancc 的帖子

男人著legging係多咗,我成日見人打波時有著,但著絲襪褲就好少,肉絲就完全冇見過(可能我冇留意到)。。, B" ]4 |+ y1 z7 C

# S: q7 N& ]' u! z, ^* r' _雖然我都希望男人可以著多d絲襪,但都希望可以著得好睇。我見過兩次有男人著黑絲著得好核突,佢地係上身著件Tshirt,下身著20D-40D的黑絲,見到佢地件三角底褲,外面冇褲遮住。。真係唔係咁接受到。。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 13:47     標題: 回復 17# 陳真 的帖子

師兄當時有冇同佢交流下,可能佢都成日著絲襪呢。
作者: 陳真    時間: 2024-5-6 13:55     標題: 回復 22# lcw23hk 的帖子

我入埋 Wolford, Calzedonia 買絲襪添。不過而家網購時代,上網買方便快捷。
$ h, ~  `9 _8 m0 t* R1 k
7 {- v  ~  H6 E7 o) ^/ \服務的姐姐好細心,好專業,我說明要閃,要腳尖透明。佢地好細心幫我揀。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 14:25     標題: 回復 25# 陳真 的帖子

其實佢地係咪都知你自己著?定係佢地以為你係買俾人呢?我之前見Calzedonia的8d絲襪都好平一對,都好想入去買,但唔知佢地的態度會係點呢。
作者: 陳真    時間: 2024-5-6 16:10

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-6 13:47 發表   ( x& Y; E: J) ?9 J/ f4 a9 w
師兄當時有冇同佢交流下,可能佢都成日著絲襪呢。
* i  _) t' Y+ _5 A9 t: T6 K6 o5 O) g) J# x$ x# N; ]  R
3 |) ^1 Y+ E9 t. v# x$ a
當然沒有
' _) [( q+ ], }7 d# J+ d0 V; R3 P, I1 V3 Y/ P, E0 N5 D) \6 C
我係後來畢左業,才想起呢件事
作者: 陳真    時間: 2024-5-6 16:19

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-6 14:25 發表   
( s7 _  P; t; F, f" Y3 l8 w, w其實佢地係咪都知你自己著?定係佢地以為你係買俾人呢?我之前見Calzedonia的8d絲襪都好平一對,都好想入去買,但唔知佢地的態度會係點呢。
# q$ x# ~* m. ]0 k
: l, E  b: H2 x- i1 B/ S
Wolford 姐姐:佢好堅持話黑色好睇啲,(我當時買 Satin Touch 20),佢話肉色太閃啦,好覺眼架。
4 v9 d. n$ s4 \- @
% w7 s+ Q) j0 Z9 ~) U: I先施姨姨: (我當時買日本 Gunze),佢直頭話我要買 L-LL。7 @. V2 O: ?, ]. P

. D% J3 s* ~+ H  ?& l& A有次係 Calzedonia,想買隻 8 den,店妹妹說,呢對太薄啦,我都係著到一、兩次就爛架啦,你揀對厚啲架啦。(最後我堅持買 8 den,同 無縫款),然後,店妹妹說,揀多對啦,買二送一呀...
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 09:54     標題: 回復 28# 陳真 的帖子

咁佢地知係你著,會唔會都有d估唔到呀? 同埋佢地會唔會都知你買果時係著緊絲襪的?, S& c  S3 q$ |; P  @3 N' e% \
1 G" U" n1 a6 j" P# k( w
睇嚟個calzedonia sales都係叫你買多d,都唔會理你係咪自己著的。。買二送一?即係買兩對同款才會送一對嗎?
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 09:57     標題: 回復 27# 陳真 的帖子

戀絲咁耐,我都冇遇過一個鍾意著絲襪的同好,或者大家都會收埋自己吧。。只有係呢度才會見到咁多同道中人。
作者: 陳真    時間: 2024-5-7 10:45

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-7 09:54 發表   4 V% x0 d5 G* C5 W
咁佢地知係你著,會唔會都有d估唔到呀? 同埋佢地會唔會都知你買果時係著緊絲襪的?
! i" k1 c9 C; h6 P* M4 B: J
1 k# Q' Y( }# i9 Y睇嚟個calzedonia sales都係叫你買多d,都唔會理你係咪自己著的。。買二送一?即係買兩對同款才會送一對嗎?
: F/ p3 R+ D3 w% H* y7 N
; J/ f# U2 v2 h, P; C& I% t" ?我覺得,無啦啦一個男人黎揀絲襪,9成9都係自己著。# S0 U% D5 [+ v' f5 l& b5 T
$ z' j6 R& }; F' ?( p
另,今日又 開心 share. 安幸 星河 2.0 粉色。
! t. n$ N; u: {7 B& G1 X絲襪太短,可能是低腰款,拉盡都唔夠高,今日著完掉
6 B  E: c- d: B0 S$ q; I" Q) m, F* X* i: d' t/ v3 i
另TAOBAO 買了這一對網格鞋,星期五 牛仔褲返工時,襯絲襪著出去食 lunch。 平日西褲配呢對鞋就好怪。( M/ d7 q; S: b6 C. P0 j: C. Z
5 Z6 e+ G. I' C8 W9 Q
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 11:23     標題: 回復 31# 陳真 的帖子

一坐低就見到腳眼的絲襪,我信相食飯時應該好多人都見到你著絲襪。
作者: 陳真    時間: 2024-5-13 09:16

星期五收到新買的絲襪- a$ c* Z6 q  S4 O" ]

/ ?8 r( O7 q; ~! Z' ^/ Z( |% J1 \叫 SK丝袜女马油极光は缝黑丝性感油亮超薄油光防勾丝高腰连裤袜 香芋紫5 ?$ p+ X8 u0 J3 l6 u  ]5 B
8 R; c: q& `, [
+ Z% V# q- _0 e6 r8 Y
は缝裆XL码(170-185cm) size 對我來說,剛剛好
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-13 10:32     標題: 回復 33# 陳真 的帖子

呢款絲襪的包裝都幾襯,依家國產比較出名的絲襪都係用盒裝的。# t( v/ n  ~7 ]; B
) b5 f) i( r3 @
師兄都好鍾意colorful的絲襪,會唔會買黑色著的?
作者: 陳真    時間: 2024-5-13 11:13

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-13 10:32 發表   
, S0 ~: m8 e* u' U+ A, v( Q0 Q呢款絲襪的包裝都幾襯,依家國產比較出名的絲襪都係用盒裝的。$ n5 e, i( t4 X* j; }! u
; Q5 W4 F* S% `- n) w1 \
師兄都好鍾意colorful的絲襪,會唔會買黑色著的?
9 O8 J/ w# b% V, p
: b; j) }' `: R0 @以前會,因為配西裝西褲比較唔覺眼。
9 S! \$ T6 Z: U/ `1 a3 X( p9 c$ E+ E9 @9 N/ S- M1 L  P' ~& s
而家比較喜歡肉色同其他彩色。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-13 11:52     標題: 回復 35# 陳真 的帖子

師兄著咁多絲襪,會唔會洗呢?定係著幾次就掉?3 y1 A# X: k! q" q

8 A; [5 h: h) V: g% l有時我覺得洗過的絲襪會有種香味,感覺著上身都柔軟d, 啱啱拆開的絲襪好似冇咁柔順,唔知大家有冇呢種感覺?
作者: 陳真    時間: 2024-5-13 12:04

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-13 11:52 發表   
# q% U% ?  |9 t3 o師兄著咁多絲襪,會唔會洗呢?定係著幾次就掉?) D3 P: V. U3 [$ z2 p
0 h8 |( C' w, N6 r
有時我覺得洗過的絲襪會有種香味,感覺著上身都柔軟d, 啱啱拆開的絲襪好似冇咁柔順,唔知大家有冇呢種感覺?
) l  `# q# |2 Y& W
7 H7 [' y# u  S0 W& `3 C
當然會洗,我預左會著好多次。
% J: Z8 @. n: r; a2 [4 D( K2 p- y7 u  Z7 p! k7 D( V& T" b  `5 K
尤其歐洲絲襪,好似上次對波點 FALKE ,我著左成年了。通常都係每月上東莞廠過夜時,宿舍洗。 (一晚就乾)
. _2 Y4 L: V# ~, P# O
- R( G, f- w5 O- N2 _而且,我大部份時間只係坐冷氣 office,唔會太多汗,唔駛成日洗。
作者: 1677    時間: 2024-5-16 01:29

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-5 22:05 發表   4 A# d/ C. d7 W4 E

/ [8 b# f# v$ Z) \5 F) H/ \* J- X0 X4 Z2 k: K
外國有 Gay Bar6 e0 ^  F8 W! f7 |/ Q4 D, I7 m
8 s) f4 M5 D( M, G' l: J( y& C
有 LGBT Festival 2 l1 V4 Y8 Q2 P/ I5 |$ b' C  z! }1 [
* d( q- o: e( Q( N* M3 \4 B
Jen on the Move 一個好出名既交通迷,cross dresser 來的
2 e; {9 D& o, F1 V$ F

1 B# U' A1 b7 P0 C1 R& p; V; fhttps://www.youtube.com/@JenOnTheMove: p" L" X/ T( ^5 a4 e+ O9 r

# p" g2 ]! ]1 n% n& ~超過一萬個subscriber,總共二百幾萬view,肯定有錢賺!
' U& o6 |2 I+ J* |# T2 N
5 r( n7 x9 T$ q/ v
+ ?6 C' S& H, O1 e8 a6 [6 z" b另外,分享多一個男絲襪YouTuber:! T& I9 G8 p% |5 d# b* h* K2 M4 u
https://www.youtube.com/channel/UCLmE_8MAu2og9ElFZ73LsdQ
6 E: H  {7 ]$ _* I! _9 n
& O3 z/ f5 t% G) H* ?& q* V& G接近二百萬view,一樣有錢賺
作者: wky    時間: 2024-5-16 10:11

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-16 01:29 發表   & Q8 Q6 z4 v& R7 Q3 n! j
4 _2 L# c0 [. C3 T

. \2 l6 o6 }" c1 q: G3 Fhttps://www.youtube.com/@JenOnTheMove0 ~. a" _# e8 ^3 H1 q
1 F1 V- l6 @2 R4 Z5 b) b! F0 d
超過一萬個subscriber,總共二百幾萬view,肯定有錢賺!
; x$ a0 C  z1 Z  |$ n0 o
/ o( Z4 p* t5 D# z& E/ T  }; W* d0 `4 e# h
另外,分享多一個男絲襪YouTuber:6 @5 d! ^9 s  v1 V7 m' x
https://www.youtube.com/channel/UCLmE_8MAu2og9ElFZ73LsdQ/ O8 P. I5 d$ R7 Y" ^: y  z3 K
' N# n5 p8 h& g
接近 ...
& a4 S  T7 `/ M8 F3 J+ [
Allen Hsu個Blog,有好多試著唔同牌子絲襪後的文章,好值得作為大家買外國牌子絲襪前的參考:
/ `% I) E5 E/ j+ r# Q7 v" K7 X8 g9 q3 u
6 h7 k  W' L2 Mhttps://ilovehosiery.wordpress.com// @/ I5 l4 f# Q# [$ L
% b& _' I1 Y+ p+ e$ ^
作者: 陳真    時間: 2024-5-17 13:28

呢個 FB Page 應該都係 男 coser 來的  m( t7 ?; q) u7 ~
$ @" B- L$ L. O* O
https://www.facebook.com/profile.php?id=100064760258553

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0