標題: 穿著了校服裙,唔覺意在廳睡著了,突然聽到有人開門回家..... [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2024-4-26 20:20     標題: 穿著了校服裙,唔覺意在廳睡著了,突然聽到有人開門回家.....

本人遇過幾次,幾乎走唔切6 R& j, h+ t' D4 s$ J* a, a# Y
如果被發現都唔知點算好
+ W: p/ e* n; |" T有次著住校服裙在廁所玩射完,唔記得收返好,被人發現叫我掉左去垃圾房 結果我靜雞雞?囿?

作者: heidiqueen    時間: 2024-4-26 23:57

很吸引!! 很吸引!!/ z0 _# w  X" y) A

作者: eddiecd    時間: 2024-4-26 23:58

條校裙既心內肯定好難過,要俾人丟落垃圾桶。
作者: 1677    時間: 2024-4-27 01:52

所以CD,點都要留o係睡房
" x3 `) m. \1 {仲要關門拉窗簾
作者: kingphone    時間: 2024-4-27 13:53

引用:
原帖由 eddiecd 於 2024-4-26 23:58 發表   
1 w: ^9 a: G. ]* x; S( \. ?3 O條校裙既心內肯定好難過,要俾人丟落垃圾桶。
, G7 L1 n! K( u當時這件是可納裙來的
作者: kingphone    時間: 2024-4-27 13:54

引用:
原帖由 1677 於 2024-4-27 01:52 發表   
9 I; w* ~% ~# S6 J所以CD,點都要留o係睡房+ O+ D% z! O9 N) M. _: B6 _- C; K# L
仲要關門拉窗簾
9 p6 V" Z! r, `3 [9 J& m
心驚驚,但好刺激
作者: misslady    時間: 2024-4-27 15:10

每次都, 可能是最後。。。
作者: kingphone    時間: 2024-4-27 17:47

引用:
原帖由 misslady 於 2024-4-27 15:10 發表   3 m: b6 y9 L4 d3 k
每次都, 可能是最後。。。
  H/ }2 N7 {1 y2 [好耐之前亦是唔記得收返,被阿媽發現,之後件校服裙就消失了這個世界
作者: mimiwong    時間: 2024-4-29 12:00

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-4-26 20:20 發表     Y6 V$ F+ [! u# ~. m  O; e) t
本人遇過幾次,幾乎走唔切
& V& {/ L. i3 d5 r! t如果被發現都唔知點算好8 N1 N/ K( e5 s( N: g! e8 s( T
有次著住校服裙在廁所玩射完,唔記得收返好,被人發現叫我掉左去垃圾房 結果我靜雞雞?囿?  
; {* u/ c7 s0 ~- m5 y7 m8 j
咁你真係掉咗去垃圾房?
作者: kingphone    時間: 2024-4-29 13:02

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-4-29 12:00 發表   
+ ~5 w3 |+ f. _. [. Z
& \. s1 l/ E3 o4 ]咁你真係掉咗去垃圾房?
9 }( \( G  b3 J; Q2 H有一次係
作者: jacjac    時間: 2024-4-29 18:55

前果排比屋企人大掃除 D校服已經收喺床頭櫃暗格同走廊頂既儲物空間 結果全部掉晒 最慘有d已經絕版 例如舊紅十字 新法 華德中等等...
作者: kingphone    時間: 2024-4-29 19:16

引用:
原帖由 jacjac 於 2024-4-29 18:55 發表   
% n& A* d8 m1 z9 U9 W: R: j前果排比屋企人大掃除 D校服已經收喺床頭櫃暗格同走廊頂既儲物空間 結果全部掉晒 最慘有d已經絕版 例如舊紅十字 新法 華德中等等...
' F4 i% Y2 h! i$ s& m2 {慘呀 有幾多件呀?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0