標題: 第一次用這款JJ按摩器 [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2024-5-8 00:54     標題: 第一次用這款JJ按摩器

想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器
% I+ b" ~. {# @! C當然用之前更是要穿著校服裙啦!
; y! `4 d& r! V7 v, e  c用校服裙包住JJ再套入這個按摩器+ k6 j' M  p3 ?
感覺有點緊,但都套得入8 T- C! ], j0 w  i/ F  J2 V6 c% G
用緊震動模式,它有多種震動可選用,
' b  U( T8 a0 D1 }, k我開了它來影相時,只是幾秒已經好想射,快快影完相就除下了
9 v% `& k/ S  \; f" X- Q0 ]! s  t; q9 K  P* Q0 ]. u# Q6 C& f
作者: 1677    時間: 2024-5-8 02:03

隔住條裙用,梗係緊啦!
/ i9 w* w6 c4 d9 p& U+ v睇內壁都知道會好舒服,好快棄械投降
作者: misslady    時間: 2024-5-8 09:17

不求人 了
作者: JoJo1217    時間: 2024-5-8 12:16

用電動玩具直接對付JJ會太強烈2 ?$ v' F9 L) r* @: j* Y9 t
通常都好快投降
作者: mimiwong    時間: 2024-5-8 12:22

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   5 q. C+ p8 @+ ^! e6 Q) p
想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器
. P+ V. [# M6 W9 ~( }$ t# {當然用之前更是要穿著校服裙啦!
8 m- D% m( [4 W用校服裙包住JJ再套入這個按摩器( d0 \& L5 u& S/ U5 L2 O
感覺有點緊,但都套得入  z! M; a0 N0 F6 I6 l9 A1 R- I: Z
用緊震動模式,它有多種震動可選用,
# k. d  k/ B+ \1 h; E我開了它來影相時 ...
* Y" z1 y/ n# Y4 k- a
我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感
作者: dtwk    時間: 2024-5-8 12:42     標題: Good play

作者: kingphone    時間: 2024-5-8 13:05

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-8 02:03 發表   * p" i3 J* V( x' }
隔住條裙用,梗係緊啦!- u8 i1 x8 @' q6 A6 A- n2 K- \
睇內壁都知道會好舒服,好快棄械投降
8 `/ Q1 ]; `) n! F; [
雖然有點緊,但感覺良好
作者: kingphone    時間: 2024-5-8 13:05

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-8 09:17 發表   ) h, H8 j& k! E" x
不求人 了
, w  b5 H' d$ I3 x3 P哈哈哈
作者: kingphone    時間: 2024-5-8 13:08

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-8 12:16 發表   
" q5 L+ C: e' T9 x用電動玩具直接對付JJ會太強烈& R+ C9 P% l: @# \7 N
通常都好快投降
- `9 V! v/ J* l" ~9 Q, l  c的確是,不過我忍忍忍 再停一停,再震過
作者: kingphone    時間: 2024-5-8 13:09

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-5-8 12:22 發表   2 S; ]; P9 o& F5 b
, Q$ |! t( U+ c2 u/ j3 t
, `/ X6 O8 C! f$ t% c這當然啦!不過未玩過,就買來試下啫
作者: p12345    時間: 2024-5-8 16:47

呢舊嘢都幾得意喎,唔知幾多錢呢?
作者: kingphone    時間: 2024-5-8 17:21

引用:
原帖由 p12345 於 2024-5-8 16:47 發表   % [; ^+ C2 j2 e) B
呢舊嘢都幾得意喎,唔知幾多錢呢?
2 ]7 l2 U% D! a0 s" ]) B
幾十塊錢咋
作者: heidiqueen    時間: 2024-5-8 23:02

不錯!! 不錯!!$ h* l  c0 _3 [, m4 Y4 J
很吸引!! 很吸引!!# O0 W& y* A3 A2 u) ^7 O' K

作者: misslady    時間: 2024-5-9 12:36

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 13:05 發表   
: N' L" n7 C0 o8 c9 w0 h. F" i6 H: h
哈哈哈
6 ~1 X$ L0 A1 t' @% ?

4 Y( q) ?) E4 x% i3 a( n期實, 有真人 服待好。
作者: willy    時間: 2024-5-9 19:16

如果我用應該好快就投降
作者: kingphone    時間: 2024-5-9 20:42

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-9 12:36 發表   # v+ e. N) K: O2 s" U6 t7 a
+ q% T" ]4 c- g, g
1 B: h2 O8 Q2 v, J  |( s
期實, 有真人 服待好。
* Z2 f2 M7 [0 V3 k& L; |# i這當然啦
作者: kingphone    時間: 2024-5-9 20:42

引用:
原帖由 willy 於 2024-5-9 19:16 發表   
$ N8 V1 Y. W7 k: `如果我用應該好快就投降
3 b0 A: p5 L. @# Y. @我也是呀!
作者: mimiwong    時間: 2024-5-10 13:42

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   
) h- ]+ W$ v: r6 @7 ]想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器, M: W, X: J5 ]! U
當然用之前更是要穿著校服裙啦!
/ D( C, v# k; a2 a3 a用校服裙包住JJ再套入這個按摩器/ J" |" b, P$ S; a4 o! e
感覺有點緊,但都套得入
6 k, u9 x! _8 E  J4 @0 w; }用緊震動模式,它有多種震動可選用,
, U! c, ~1 ?  k4 u9 _0 I& Z我開了它來影相時 ...
/ x; Y1 A$ t  D2 a- ]
作者: kingphone    時間: 2024-5-10 15:55

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-5-10 13:42 發表   ( E6 D8 i& \3 d- o

8 P6 h1 z% w2 q* {, P7 a我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感
1 s: L- c$ r! W: q# C+ q4 u" \
所以我就先用校服裙包住再玩
作者: royroy8888    時間: 2024-5-18 15:31

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   
, D4 ^  e4 b  k/ p8 v7 l! q1 v想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器
, D% P* _! E( @+ f2 F+ d當然用之前更是要穿著校服裙啦!
4 H) d% y4 w, n4 R, b# @- u  b用校服裙包住JJ再套入這個按摩器9 n3 m; ^1 d% l0 u& Z$ C
感覺有點緊,但都套得入
: e7 r# w) n/ E用緊震動模式,它有多種震動可選用,
- m9 Q% h# N# {! y. S" l我開了它來影相時 ...
2 r4 C! R: o( h% a
好唔好用?爽爆啦
作者: kingphone    時間: 2024-5-18 20:11

引用:
原帖由 royroy8888 於 2024-5-18 15:31 發表   
, m( K7 j% w4 J2 c5 R) f( ~+ v7 |8 H9 Y. `+ `
好唔好用?爽爆啦
, T( C, [6 S  l; ZOk呀!不過隔住裙來入就比較緊
作者: wingwing@323    時間: 2024-6-12 01:53

我買過隻類似八爪魚款,都無feel gei

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0