標題: 第一次用這款JJ按摩器 [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2024-5-8 00:54     標題: 第一次用這款JJ按摩器

想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器9 d/ X2 P9 \- D7 q
當然用之前更是要穿著校服裙啦!3 Y* a: [6 C: K
用校服裙包住JJ再套入這個按摩器
' f# y) A: w/ W1 J. V% X, E感覺有點緊,但都套得入
6 q* I; v, s: H  e用緊震動模式,它有多種震動可選用,. V: J% ?  a1 @
我開了它來影相時,只是幾秒已經好想射,快快影完相就除下了# _3 `. ?! ^# _! n% U
- M; o% s! m4 m
作者: 1677    時間: 2024-5-8 02:03

隔住條裙用,梗係緊啦!# {- @% e& S, z+ m4 A* A) K) p, a2 Y
睇內壁都知道會好舒服,好快棄械投降
作者: misslady    時間: 2024-5-8 09:17

不求人 了
作者: JoJo1217    時間: 2024-5-8 12:16

用電動玩具直接對付JJ會太強烈
1 X, q" |" S7 R! n通常都好快投降
作者: mimiwong    時間: 2024-5-8 12:22

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   5 G& h& V4 F5 V' T  H  x, [8 q
想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器
/ j6 t+ Q, T: o% z2 |7 i( M當然用之前更是要穿著校服裙啦!, o8 u- b2 j/ P  L1 Z# G
用校服裙包住JJ再套入這個按摩器0 p5 }! F, r/ X: M8 x
感覺有點緊,但都套得入
( M; Z1 Y/ |* _7 E用緊震動模式,它有多種震動可選用,
5 |0 r! M1 q4 A) P我開了它來影相時 ...
( h+ N4 |% M, a( n# V( z5 @我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感
作者: dtwk    時間: 2024-5-8 12:42     標題: Good play

作者: kingphone    時間: 2024-5-8 13:05

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-8 02:03 發表   , F. V) h, w8 X0 T* h
隔住條裙用,梗係緊啦!9 R3 ?1 r% I' L, g! D
睇內壁都知道會好舒服,好快棄械投降
; |/ i- p, Q3 f* N% d
雖然有點緊,但感覺良好
作者: kingphone    時間: 2024-5-8 13:05

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-8 09:17 發表   
5 c) q' }6 u& X" E( [不求人 了
  |  P" G; _4 z% U6 m哈哈哈
作者: kingphone    時間: 2024-5-8 13:08

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-8 12:16 發表     l7 K/ w  @% y: M0 t+ r7 X
用電動玩具直接對付JJ會太強烈
2 o2 t* m. A. v  m4 M, e; x通常都好快投降
- E0 M, b4 z; B, w6 p9 Z
的確是,不過我忍忍忍 再停一停,再震過
作者: kingphone    時間: 2024-5-8 13:09

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-5-8 12:22 發表   
8 A: d/ V& b" u4 d% ~$ ~
0 T: u0 i3 O% F, z8 X我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感
  V# p# z4 ^7 @9 Y, E( z; ?. n
這當然啦!不過未玩過,就買來試下啫
作者: p12345    時間: 2024-5-8 16:47

呢舊嘢都幾得意喎,唔知幾多錢呢?
作者: kingphone    時間: 2024-5-8 17:21

引用:
原帖由 p12345 於 2024-5-8 16:47 發表   5 d% E# l; L0 J0 _. D2 Y5 A
呢舊嘢都幾得意喎,唔知幾多錢呢?
4 j% u6 Q2 B. S* \
幾十塊錢咋
作者: heidiqueen    時間: 2024-5-8 23:02

不錯!! 不錯!!
2 j/ y0 Z2 [" H: _; ]很吸引!! 很吸引!!8 `( m# q( F. B2 ~) K/ d

作者: misslady    時間: 2024-5-9 12:36

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 13:05 發表   
0 q; e# C" \0 Q8 x! e
  p+ G7 `: u/ G5 \0 O! k* h" ]哈哈哈
% q& l; _' T( y& p# U
* V( c6 M" [, @
期實, 有真人 服待好。
作者: willy    時間: 2024-5-9 19:16

如果我用應該好快就投降
作者: kingphone    時間: 2024-5-9 20:42

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-9 12:36 發表   
# ]5 i" u9 t: D6 A: e6 `+ g3 D& w

' w$ F6 g7 D: J- a期實, 有真人 服待好。
8 `% l1 U1 P: C' P4 R! s4 d, l這當然啦
作者: kingphone    時間: 2024-5-9 20:42

引用:
原帖由 willy 於 2024-5-9 19:16 發表   
. z' K0 y9 h' q& i' O如果我用應該好快就投降
4 w, d/ c  j" [, k1 D我也是呀!
作者: mimiwong    時間: 2024-5-10 13:42

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   7 T- n: s2 G; x- W: F
想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器! x+ \( Y& [/ x% X( d! a
當然用之前更是要穿著校服裙啦!0 x' a/ i: B* ~, {8 N
用校服裙包住JJ再套入這個按摩器, J6 g% p; y- r. l
感覺有點緊,但都套得入' f% d5 |5 u7 b5 @% _9 b
用緊震動模式,它有多種震動可選用,! q! C* u# Q! T" F* G# p9 k
我開了它來影相時 ...
9 g6 c& {! `; N% O  |; a- {, ]我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感
作者: kingphone    時間: 2024-5-10 15:55

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-5-10 13:42 發表   0 g) G! J& O# @6 }% X" |
7 R6 ?; ~: J9 d7 N; G+ }: A/ \, q8 T
我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感
# d5 n8 l5 J, a( ]' w2 Q所以我就先用校服裙包住再玩
作者: royroy8888    時間: 2024-5-18 15:31

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   * }5 D1 b: _7 ]( l" n
想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器
; ~9 `& z/ n5 K當然用之前更是要穿著校服裙啦!* q& Q2 x, D4 A
用校服裙包住JJ再套入這個按摩器# C9 H1 g( N& K0 ]; U
感覺有點緊,但都套得入( D, e, L" a3 ]: g! W: u0 }
用緊震動模式,它有多種震動可選用,
  J" J7 O/ i8 ~& t  B4 ?" x我開了它來影相時 ...
' I9 u. B4 t( j6 o* q好唔好用?爽爆啦
作者: kingphone    時間: 2024-5-18 20:11

引用:
原帖由 royroy8888 於 2024-5-18 15:31 發表   
1 m# {+ G3 C3 A" x) Y
& P  j& s& m% q! h1 _1 |好唔好用?爽爆啦
/ a  c1 u! u; E0 |! q5 z( E' q
Ok呀!不過隔住裙來入就比較緊
作者: wingwing@323    時間: 2024-6-12 01:53

我買過隻類似八爪魚款,都無feel gei

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0