標題: 第一次 [打印本頁]

作者: wong_wai0803    時間: 2024-5-19 18:22     標題: 第一次

星期五第一次穿著校裙搭船去離島,但可能太緊張關係,到步之後人有三急,殘廁又話清潔中,迫於無耐去左...,之後去左麥記食左個餐就再搭船回程,間中都比人望,好鬼驚。
6 _9 i4 _5 `5 ~" F
. r1 x4 K# S; Y. l5 M  R[ 本帖最後由 wong_wai0803 於 2024-5-22 19:38 編輯 ]
作者: hka01234    時間: 2024-5-21 00:22

神態自然比較重要,你越閃縮越容易出事。
作者: mac02    時間: 2024-5-21 09:38

校服太過顯眼,特別係响一啲正常返學放學之外?H時間,下次會唔會試?麍齔脽L裝或者普通出街便服果啲黎?垠虒g驗?
作者: wong_wai0803    時間: 2024-5-22 18:18

可能會再試。, b( ^) d' X# k! |
引用:
原帖由 mac02 於 2024-5-21 09:38 發表   
1 h# U! w  j1 A3 U+ S校服太過顯眼,特別係响一啲正常返學放學之外?H時間,下次會唔會試?麍齔脽L裝或者普通出街便服果啲黎?垠虒g驗?

作者: wong_wai0803    時間: 2024-5-22 18:20

我知,不過著校裙比想像中唔係咁易,特別對鞋。
6 S" B9 h" X8 ?$ L- N; ~) y
引用:
原帖由 hka01234 於 2024-5-21 00:22 發表   ( L+ J7 p6 _- C( L+ [+ t
神態自然比較重要,你越閃縮越容易出事。

作者: 好奇者    時間: 2024-5-23 10:53

穿校服好容易比人注意,小心d
作者: wong_wai0803    時間: 2024-5-23 17:02

我知,所以搭船同食野都坐好入,只係搭地鐵比較多人。; L  k2 ?0 J6 H; h2 H
還有帶胸圍都幾辛苦,又唔可以平胸,裝得大又會比人望。0 p- c2 V- B2 `7 {
引用:
原帖由 好奇者 於 2024-5-23 10:53 發表   
$ l) @' k$ [9 l* U' e* x# z! ^穿校服好容易比人注意,小心d
  F* O! d+ u; G/ }" e* s4 G2 l7 L. D
( R: x9 a0 d+ H1 e5 v
作者: anywind    時間: 2024-5-25 16:03

都算係一個經歷黎既 我仲有能力去咁做果時無咁做過  而家更加得個諗字
/ t. `8 d( m2 G7 G# R: \; _咁以你外表上既衣著都要去返......對應既廁所既, q, T3 ?* Y" ~) j# Y) ]
不過唔知你外表點啦 好似大埔某人咁就唔好玩啦
% i; G4 o4 k7 q( C, ?2 M$ _1 I不過校服的確引人去望既 特別唔係果區既學生 而唔係返放學時間出現...
作者: lavina0127    時間: 2024-5-25 17:30

Nice experience!
作者: wong_wai0803    時間: 2024-5-27 12:19

我今次著左短襪,下次應該著長襪。% c/ n% a8 \9 N0 z5 Z
引用:
原帖由 anywind 於 2024-5-25 16:03 發表   
: n: E# C$ e* h) ^" `都算係一個經歷黎既 我仲有能力去咁做果時無咁做過  而家更加得個諗字
& |( ?3 s" }8 K, f7 @咁以你外表上既衣著都要去返......對應既廁所既
( z7 G! E0 q/ G. _+ D" p不過唔知你外表點啦 好似大埔某人咁就唔好玩啦
- k+ t3 \0 d2 |4 ~$ T不過校服的確引人去望既 特別唔係果區既學生  ...

作者: anywind    時間: 2024-5-30 22:57

引用:
原帖由 wong_wai0803 於 27-5-2024 12:19 PM 發表   & f. n$ A8 M% c( I' q% [  y
我今次著左短襪,下次應該著長襪。
8 r& E* `, `# X& M$ {/ }+ ?$ q
0 t! p- X6 G4 @$ \) k- o
呢D又唔係好大問題既 你睇下大埔果個幾嚇人先.... s9 u3 _2 f( y1 I
希望你樂在其中啦 只要唔好影響到其他人就得
作者: wong_wai0803    時間: 2024-5-31 15:03

之前得望果單野都係咁嚇人。
. E. V% G& H( n$ a, m& p# c! @/ i$ P$ T0 B# ?
引用:
原帖由 anywind 於 2024-5-30 22:57 發表   , \; [- u: D% l+ ?
' _  T/ ?2 `$ V& o5 O
呢D又唔係好大問題既 你睇下大埔果個幾嚇人先...
8 X3 y1 s& F8 Q  }# v8 m希望你樂在其中啦 只要唔好影響到其他人就得

作者: anywind    時間: 2024-6-1 13:30

引用:
原帖由 wong_wai0803 於 31-5-2024 03:03 PM 發表   ( i* h' ~: h) W2 {/ `- m: o0 o3 k% ?
之前得望果單野都係咁嚇人。
  _% E; W9 O8 D5 s* i+ Z+ u" d4 R5 n, k, w( P, j: e8 n7 M
; m* M* j8 u& Q7 q  @) I% F: u
得望就新好多了 仲要入去影都傻傻地既
* a7 n! g1 G% `8 R, r  ?% j3 ?大埔果單就成個男人樣排入女廁! W# C( {0 ^" }0 ~3 G4 I* t
玩還玩 唔好影響到人先得假

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0