標題: 有無CD姊妹有咁既感覺? [打印本頁]

作者: book3300    時間: 2024-5-21 00:53     標題: 有無CD姊妹有咁既感覺?

有無CD姊妹有咁既感覺?, |2 J! w7 I" H# S- L$ d7 Q0 v- H

0 }9 q6 F" \7 N& L. u有好大段完全無曬想CD既心態# r7 I) Z9 _, q
而且想遠離CD同TS呢個圈子,同之前既姊妹都無咩交流.....
* ^" M& N5 E$ U  Y基本上完全係想棄坑,完全係CD既自己消失人世.......
# ^' n( ?3 v) `/ B$ E$ R- w, ^; ~+ [: a2 c" W# p9 u
依家我就係呢種心態
作者: sls17289    時間: 2024-5-21 12:54     標題: 回復 1# book3300 的帖子

有,我就係,有時真係好累,明明只係一個興趣黎,搞到又比人歧視,偷偷摸摸咁
作者: kidnappedyvonne    時間: 2024-5-21 16:24

有,唔知點解試過有一段時間係冇發生過任何事,但就係忽然唔想再CD,仲掉咗唔少衫,不過後來又想CD返,之後反而會比之前買更多衫
作者: book3300    時間: 2024-5-22 00:22     標題: 回復 2# sls17289 的帖子

其實有時候心很累,約姊妹出黎行下街食野
5 B* {+ T* p% C0 O佢地又話唔食,又話有約3 r& a1 U4 A- P
但轉個頭自己約左其他姊妹做齊曬呢D野,咁你個心係咪好難過先?* R: K! x3 U; X  z3 _* s% r
所以先萌生退坑念頭,唔想再接觸呢個圈子$ n0 u# ^) g2 u& T* L

作者: book3300    時間: 2024-5-22 00:24     標題: 回復 3# kidnappedyvonne 的帖子

我想今次一旦退坑就唔會再買,永久退坑
作者: 1677    時間: 2024-5-22 00:36

CD只有零次同無限次; ~: ^/ x7 j0 L: H' t
9 {0 i  J: }# m9 B* Q4 r4 i$ H$ x
就算唔約人,自己仍然可以享受女裝
作者: kidnappedyvonne    時間: 2024-5-22 16:41     標題: 回復 5# book3300 的帖子

咁咪自己玩,冇問題,我CD咁多年都係自己玩,無約過人,最多都係同傾到偈既同好傾下,一樣都CD到咁多年
作者: 好奇者    時間: 2024-5-23 11:20

我試過一次咁,可能果排比較忙…. Y" n+ l$ @1 P. A
突然之間覺得無時間去CD,嬲嬲地清理晒所有女裝.- N; L1 U. T1 }8 _2 n+ i9 \
過咗1-2個月,又買返晒…
作者: book3300    時間: 2024-5-24 00:44     標題: 回復 7# kidnappedyvonne 的帖子

可能你唔同啦
4 b4 f9 Y$ ~, z1 S( ]出街有個朋友傾下係好D既
作者: book3300    時間: 2024-5-24 00:45     標題: 回復 8# 好奇者 的帖子

我覺得唔會啦,因為我連睇衫睇鞋都無,感覺真係退坑中.....
作者: amandaS    時間: 2024-5-26 16:17

有, 不過咁耐都係自己一個人cd, 藏得好深
作者: 321321    時間: 2024-5-26 22:40

引用:
原帖由 book3300 於 2024-5-22 00:22 發表   
& _. v# b3 Z. @+ d' @; F, F其實有時候心很累,約姊妹出黎行下街食野
0 X/ \/ v% L: f1 h8 }佢地又話唔食,又話有約
# V6 T  _2 C3 q5 J但轉個頭自己約左其他姊妹做齊曬呢D野,咁你個心係咪好難過先?
2 O) p) Q* E9 H3 h# e7 d0 Y3 l9 a所以先萌生退坑念頭,唔想再接觸呢個圈子4 D, P  \2 n2 q6 o0 s  f1 d) _# x
, {. i8 m/ J) |7 ~
3 F" k! U9 y4 d* @佢地,即係唔止一個對你咁?
% ?5 v  z& q8 _% N! L你有冇對佢地做過乜?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0