標題: 綿襪褲一問~ [打印本頁]

作者: inneni    時間: 2009-11-15 21:39     標題: 綿襪褲一問~

有冇人鍾意綿質ge襪褲?6 v3 E- v: h  k% |: `/ i
如有人買過, 通常係where買?5 r9 J% W1 p2 `7 V: S% Z, }
thx~
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2009-11-15 23:27

我都想試下綿質, 有種好溫暖o既感覺
! p2 Q" k0 r, S) G不過真係見過細路女果種+ d4 O% J0 o" I/ ?6 {2 ]: \4 ^5 `
大人o既街外就好少見, 網絡倒有唔少
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2009-11-16 00:38

我都想買黎試下, 但yahoo拍賣多數的係有花紋...有無得買無花紋的?
作者: 楊乃武    時間: 2009-11-16 02:31

綿質無乜彈性,淘寶有得賣,個人感覺麻麻
作者: pantyhosetalk    時間: 2009-11-16 22:10

引用:
原帖由 inneni 於 2009-11-15 21:39 發表   
; ]  c6 \/ d& s  ?, k' c. I有冇人鍾意綿質ge襪褲?
5 k7 \* I# C9 g如有人買過, 通常係where買?; J  A" m, d/ ]4 z
thx~
9 \. o5 ]8 I9 t6 Q( S
8 \4 J, x- l$ [' L4 d' ~* m買cotton tights就可以了, 例如這對PP:
. [+ v2 j( T4 Q. C4 |: s
作者: willy    時間: 2009-11-16 22:17

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-11-15 23:27 發表   : \1 p4 b6 O9 P9 M' r- Q1 z: G/ b  i
我都想試下綿質, 有種好溫暖o既感覺
% X8 W- M/ u8 @4 ]不過真係見過細路女果種
, Z4 I/ {: E. B0 p" m. [大人o既街外就好少見, 網絡倒有唔少
% d! [( ?( D9 l- n# @% s7 k
' v5 X/ p6 L6 ?) z我自己就買過細路女那一種棉褲襪來著. 仲記得賣o個個人講話如果你對腳唔係真係長得太緊要  R- j, X& f6 e
都會著到. 自己經買過幾對; 結果係有一d係岩著; 有一d係差少少先得. 不過呢個天氣著棉質仲好
" Y- ?, `" t4 r2 K$ o8 H過著厚絲襪.
作者: ausxp2003    時間: 2009-11-17 22:05

因此中學生也有穿棉襪褲的. 我見到不少的.# j: T9 D4 k+ I7 E2 a. r: \, R

d4 h9 n: L7 C$ T[ 本帖最後由 ausxp2003 於 2010-2-26 09:23 編輯 ]
作者: sghk_abcd    時間: 2010-12-27 00:52

男仔好難買到L都著唔到
作者: 陳真    時間: 2010-12-27 11:17

以前係英國試過....
/ c+ B! U# }4 @" r5 [0 V/ H- o1 {5 [0 q2 S3 ~( \3 ~
感覺太熱啦......
作者: willy    時間: 2010-12-27 11:54

引用:
原帖由 陳真 於 2010-12-27 11:17 發表   8 P7 C' j, R' |4 H$ t" }
以前係英國試過....
, Q4 y+ C  a- U+ F2 y; c$ |2 ]5 S9 w% Y4 E- Z
感覺太熱啦......
3 }& o- y" M; r: T

V) I  ]' q; X4 c' K8 |- r# s$ c$ n3 L  `0 N
我以前係外國個陣冬天都著過, 個陣真係除左沖涼唔著; 大部份時間都著; 因為著左真係暖好多

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0