標題: 綿襪褲一問~ [打印本頁]

作者: inneni    時間: 2009-11-15 21:39     標題: 綿襪褲一問~

有冇人鍾意綿質ge襪褲?8 u% J+ F1 g+ I0 I
如有人買過, 通常係where買?( @# Z6 d6 o% d4 G: Y4 g. p/ q
thx~
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2009-11-15 23:27

我都想試下綿質, 有種好溫暖o既感覺
3 X' `! g1 |5 f5 `+ H. t不過真係見過細路女果種
' K5 B; v0 K* J; X" ]# H大人o既街外就好少見, 網絡倒有唔少
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2009-11-16 00:38

我都想買黎試下, 但yahoo拍賣多數的係有花紋...有無得買無花紋的?
作者: 楊乃武    時間: 2009-11-16 02:31

綿質無乜彈性,淘寶有得賣,個人感覺麻麻
作者: pantyhosetalk    時間: 2009-11-16 22:10

引用:
原帖由 inneni 於 2009-11-15 21:39 發表   2 L' b# ]: b$ e0 u! h, L' O
有冇人鍾意綿質ge襪褲?
5 x& f6 S) B0 D如有人買過, 通常係where買?
4 m7 O* F( r( a: \* |, athx~
, {/ n+ N# L6 u. w8 @  Y" T6 Q( q, T9 Y. S. V2 }
買cotton tights就可以了, 例如這對PP:% V; T. h3 _0 a. Y

作者: willy    時間: 2009-11-16 22:17

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-11-15 23:27 發表   
8 N  X  J* A; k1 p: _我都想試下綿質, 有種好溫暖o既感覺) y) p6 I5 L: d- s; r
不過真係見過細路女果種
' p* }( d. R. O! V# g) f4 a9 ?5 X大人o既街外就好少見, 網絡倒有唔少
# o' P3 ?, R# C, g7 Z  l. _+ q# C" @, o0 }1 b2 ?* n" p: p
我自己就買過細路女那一種棉褲襪來著. 仲記得賣o個個人講話如果你對腳唔係真係長得太緊要
, E6 ~. S$ l6 e- ^; N都會著到. 自己經買過幾對; 結果係有一d係岩著; 有一d係差少少先得. 不過呢個天氣著棉質仲好% D: q6 X3 w6 ~
過著厚絲襪.
作者: ausxp2003    時間: 2009-11-17 22:05

因此中學生也有穿棉襪褲的. 我見到不少的.
0 c. I' b0 U" {( Q( c: j' d+ ^( Z8 W/ A7 C9 {
作者: sghk_abcd    時間: 2010-12-27 00:52

男仔好難買到L都著唔到
作者: 陳真    時間: 2010-12-27 11:17

以前係英國試過....: E6 n- y, o8 s9 |) y5 n

; e. i' B! v& h1 m感覺太熱啦......
作者: willy    時間: 2010-12-27 11:54

引用:
原帖由 陳真 於 2010-12-27 11:17 發表   % ^6 p# J, a$ N' c- x) t% f$ m
以前係英國試過....) j; X0 r/ F7 i+ u" T

! b# c% R% N4 o0 S9 d) z8 d感覺太熱啦......
% b  P) W0 ^* G: r
7 z. n* C: B7 \, u! r8 ~& }" V2 B
我以前係外國個陣冬天都著過, 個陣真係除左沖涼唔著; 大部份時間都著; 因為著左真係暖好多

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0