標題: 新仔跟各位打聲招呼 - 附唱K影黑絲 [打印本頁]

作者: ione011    時間: 2009-11-21 02:52     標題: 新仔跟各位打聲招呼 - 附唱K影黑絲

各位師兄好,我係新加入幾天既新會員,但有佪問題想知:點解我喺絲襪誘惑區果度係冇上傳附件欄比我發帖,反而呢度就有呢?同埋點先可以喺果度見到上傳附件一欄比我我以上傳一啲小弟既劣作比各位師兄分享?另附上幾張同女性朋友唱K時影既黑絲腿照作見面禮啦
作者: sghk_abcd    時間: 2009-11-21 09:18

班女仔幾好吓
作者: elect    時間: 2009-11-21 12:16

yi,....點解重覆post 既???
作者: Jay    時間: 2009-11-21 21:42

.....正啊!你地fd都著絲襪真係好啊!
作者: ione011    時間: 2009-11-22 01:01

重覆post係因為後尾我發現出賣朋友區有上傳附件,所以我再喺果度post呢輯相,希望有多啲師兄睇到,公諸公好.但後來我見到以下呢段通告之後我就明白一切:
"由於本站空間有限
經過多月來的耗損, 論壇空間已嚴重不足
本壇亦未有足夠資金購買更多的網存空間
因此很遺憾地我們要將部份熱門貼圖區的附件功能暫時關閉
不便之處, 敬請原諒~~ "
作者: ione011    時間: 2009-11-22 01:02

另唔好意思,我又想問吓我賣相既得益會撥落邊度呢
作者: cdtv    時間: 2009-11-22 19:46

引用:
原帖由 ione011 於 2009-11-22 01:02 發表   
另唔好意思,我又想問吓我賣相既得益會撥落邊度呢
買賣是以戀戀金錢作交易
作者: ione011    時間: 2009-11-26 23:45

唔該我又想問吓,點樣喺個post度一次過收費唔駛逐張逐張收呢?
作者: pantyhosemancc    時間: 2009-12-15 19:48

Thanks your photo.影多啲
作者: ckc922    時間: 2010-1-5 22:24

作者: premacy    時間: 2010-1-26 13:46

丝袜派对,好幸福!!!
作者: 起跳    時間: 2010-3-6 18:09

楼主很幸福哦
作者: keroro1910    時間: 2010-4-6 03:11

作者: inneni    時間: 2010-8-19 15:15

not bad ar~Thanks~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0