標題: 我想問如果你剃左腳毛....... [打印本頁]

作者: sinson    時間: 2009-11-24 02:28     標題: 我想問如果你剃左腳毛.......

我想問如果你剃左腳毛,怕唔怕人知你無腳毛呢????
( n9 s+ ]0 T" Y萬一比人問起點解你無腳毛/點解咁短又會點答呢???
作者: ringo2ph    時間: 2009-11-24 08:43

冬天如果你不穿短褲, 應該沒有人知, 如果有人問起你就話成日都比靜電電到囉
作者: applechoi    時間: 2009-11-24 09:39

點答好呢...
" W  u' [  g" z  O  L/ @$ ~3 n9 f而家冬天, 除非你著短褲扮型否則唔會有咩問題% ^' X0 N$ a. u$ P; O6 N
2 T) h' w: c! u& L$ B
不過就算你著短褲都唔係個個理你' |1 p& ~$ g# O7 }
行出街D人唔識ge, 理你做咩先...& T( u% g# z+ f4 _  T
喺屋企, 點解屋企人唔關心下你有無高到要走去關心你對腳呢?
8 l/ {. w3 |3 v( f! C
9 }# n  U$ ~, H3 ?( n9 r你怕上體育堂換衫出事? 有幾多人會基到'目及'你對腳先
( Y& Q' y3 v% y8 S8 ^. B& r
9 P9 U. e/ d/ [$ d* D" T% X真係問咁點? 到時先算
# }  n9 h+ M6 Q* _7 O$ M9 `* N& `+ U
作者: noname123456    時間: 2009-11-25 01:56

我雖然喜歡cd
% L- e8 F# }- e! G但絕對接受唔到剃腳毛
作者: joanna    時間: 2009-11-25 11:23

if ppls ask, just say you are a pro swimmer~
作者: sinson    時間: 2009-11-25 17:59     標題: 回復 5# joanna 的帖子

pro swimmer會剃腳毛 ?
3 Z6 l# K& o( Q5 S0 Y
% q% O' k8 d7 B9 Y其實依個問題主要都係夏天有人約你去游水,若比fd問起又點呢???而家D男仔就係會無聊問下你依D野= ="""
作者: JoJo1217    時間: 2009-11-25 19:13

之但係有腳毛嘅男人正常啲, MAN 啲嘅喎。光禿禿無脚毛真係有啲怪
作者: thesun    時間: 2009-12-8 03:13

太密,唔中意剃左,重新生过!
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-8 21:26

引用:
原帖由 sinson 於 2009-11-25 17:59 發表
# a0 H# I  ^0 l+ P% I1 ipro swimmer會剃腳毛 ?
) m6 W; {2 P4 f9 g8 i) G! t1 T1 a1 E7 A% v
其實依個問題主要都係夏天有人約你去游水,若比fd問起又點呢???而家D男仔就係會無聊問下你依D野= ="""
. e: |$ v$ _0 L' S" f# ^
7 I9 ]5 Z" c8 i/ `: J* j' B, R" t' S
聽說係嫁...減底磨擦力之類..
) ?/ K6 |' Q' a) p但係講係pro swimmer都要睇身形嫁話- -...
3 w% ]. ~! o( X% j' M% f& g如果做到pro咁ge身形就真係囧...5 k9 a9 |/ B9 m& E
仲有平時識開你d人都應該會拆得穿e個大話...
: O9 V/ S" D* ~$ _, T* I- m
+ d# K: [" k( d0 H0 v' W
& F6 K& D! O8 W- K" _. l, c( g5 G我個人黎講會剃... 因為我本人真係接受唔到腳毛e樣o野...覺得嘔心...
. K" Z, \& W" t- `& }% q3 ^識我d人都知我會剃腳毛...(夏天個時會著短褲) 佢地問點解的話就照直答話覺得嘔心...
# r; e+ v! A% m0 Z0 o之後通常都會拉起佢褲腳... 話, e, 你都好多腳毛wo, 不如我幫你用膠紙脫毛ar..ww
作者: mercury1    時間: 2010-4-2 23:12

皮膚病
  y: q3 z( N% x# @7 ^  E' v医生話隻藥要剃左D毛先查  咁咪得
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-3 14:42

剃左腳毛....係著絲既時候會好滑好享受

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0