標題: 改改標題……各位CD時怕唔怕某d特徵會比人認到 [打印本頁]

作者: =x=    時間: 2009-11-29 21:24     標題: 改改標題……各位CD時怕唔怕某d特徵會比人認到

之前都唔識點表達
- v" f' f) r# D+ u2 N1 `. U  F其實各位CD時會點處理自己某d男性既特徵
7 f1 v2 C7 B8 x9 L$ T例如喉核同下體果d敏感位置
, R; L5 v& @' W: p2 r我自己本身同我個fd都係CD/ d" P9 ]' }: ]1 u& I) A
我自己上大陸網睇過隱藏既方法
& }+ X3 q" e. ]9 e0 s5 S1 b自己試過算係成功
: g2 S3 F1 g* e8 R. P但維持唔到太耐
& x$ f! d% ?, ~: s2 }因為真係幾辛苦
7 [' S0 L( ^- x. [$ u2 k, v不過我過fd就唔知邊個話佢身材fit之類
1 q& L; _7 g0 M8 {! [佢就自滿就咁裝個假胸換衫化妝就出街$ f$ L4 u. A; b1 ^% j
話果d冇人睇到0 N  T2 I! w- `
但周街人都用d奇怪眼光望佢佢自己都感覺唔到8 w8 d  B$ e, r# C
我就唔好心到驚佢出事
3 F4 `$ M! R7 |2 E+ M/ [! W我最怕佢搞到我都比人捉到# U+ A# j3 W4 u3 V1 _( E
- j& F6 f! c9 g4 N) Q

6 f  o3 J. T: e& l) s[ 本帖最後由 =x= 於 2009-12-2 21:05 編輯 ]
作者: BETTY    時間: 2009-11-30 02:19

怕俾人捉到是什麼意思 !!??
作者: 偽娘    時間: 2009-11-30 07:36

明顯系話 怕 cd時  比 人知道佢系男 就捉左佢
作者: =x=    時間: 2009-11-30 22:37

引用:
原帖由 BETTY 於 2009-11-30 02:19 發表   
8 w- p9 Z; z5 k  K/ A$ V# G7 ?怕俾人捉到是什麼意思 !!??
1 _' E1 r: O, \2 a. Y. |
我唔識點講" A- F( c" q( l1 L' ]
怕比人認到啦
作者: =x=    時間: 2009-11-30 22:37

引用:
原帖由 偽娘 於 2009-11-30 07:36 發表   " o( B0 S+ p1 f, R/ J1 q4 o7 y
明顯系話 怕 cd時  比 人知道佢系男 就捉左佢
. F5 S9 _3 m# @4 N+ m  V8 ~  }3 ~
唔係呀' O! U: p2 q; g; J# c. L

作者: tracy00100    時間: 2009-12-1 13:47     標題: 回復 1# =x= 的帖子

以我所知香港易服唔係犯法架啵∼除非妳果D衫裙內衣褲,CD用品係偷番黎就另計,又或者入女廁都唔可以囉。。。但係。。。如果妳化妝化到太嚇人引致他人恐慌既就。。。。可能可以告妳"恐嚇"。。。。。我諗唔只係比人捉咁簡單囉。。。。豬頭喇叭咀都有份。。。
作者: =x=    時間: 2009-12-2 21:07

引用:
原帖由 tracy00100 於 2009-12-1 13:47 發表   6 V: M: @. l$ S7 g. n4 j5 w
以我所知香港易服唔係犯法架啵∼除非妳果D衫裙內衣褲,CD用品係偷番黎就另計,又或者入女廁都唔可以囉。。。但係。。。如果妳化妝化到太嚇人引致他人恐慌既就。。。。可能可以告妳"恐嚇"。。。。。我諗唔只係比人 ...
' L6 H9 ?& y. _7 v+ |* K
其實我唔係咁既意思' X8 }& S! ?/ l( m  E
只係怕比人發現通街唱
作者: sinson    時間: 2009-12-2 22:09

其實唔一定入女廁先會比人拉-.-即使係商場睇下野,身邊一位女士覺得你對佢有侵害都可以報警/通知場地管理人,查證後有可能造你遊蕩-.-
作者: gila    時間: 2009-12-2 22:25

喉核同面部輪確又真係難遮掩d... 呢個都係好多cd 唔禁外出既原因之一.
作者: 偽娘    時間: 2009-12-4 00:15

~~口龍吾多覺eye..( P1 H5 e# c" F
手指就
作者: joey221    時間: 2018-10-27 10:44

引用:
原帖由 =x= 於 2009-11-29 21:24 發表   
& S5 F/ L# j" J3 A之前都唔識點表達, Y0 M  h: P$ M% G
其實各位CD時會點處理自己某d男性既特徵8 X, z6 q; b8 h3 Z. T: w' ]" ^
例如喉核同下體果d敏感位置9 v' ^5 v4 I7 P& j
我自己本身同我個fd都係CD! o5 Y4 K& e( ?7 m  C# J9 L
我自己上大陸網睇過隱藏既方法1 s! k8 |% k- z# ]9 j5 g
自己試過算係成功
; M! @# b$ {7 W: g但維持唔到太耐
+ }- a) b( o$ B4 \/ e# \因為真係幾辛苦
9 G: ]9 }5 x; Q* n7 S不過我過fd ...
8 G7 n4 m. n; U9 Q, L8 F
% a# Z0 r: i) L) j- @& Y" T
我會去少人地方

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0