標題: cd一問[水晶甲] [打印本頁]

作者: 偽娘    時間: 2009-12-6 13:03     標題: cd一問[水晶甲]

我想問下..我想做水晶甲...% p+ P) m, @% _: y6 T+ G
旦手拍都吾多似女生@,@你知男生手指系有d粗的...
2 t8 m; t) {' P1 {8 C' N, N1 f0 t. l" j4 l, O6 K( y
cd去做水晶甲相信..幫你做的一睇就知你吾系女生啦-3-", U0 y- Z. C3 E. `* P

$ f' t4 x/ R; T1 @: [8 D. S' b咁點樣做..
作者: tracy00100    時間: 2009-12-6 13:52     標題: 回復 1# 偽娘 的帖子

買番黎自己整囉。。好似係搽膠水上去指甲度跟住貼上去之嘛。。。
作者: 偽娘    時間: 2009-12-6 19:49

引用:
原帖由 tracy00100 於 2009-12-6 13:52 發表   
4 t6 c3 {  m: B( z2 z0 q買番黎自己整囉。。好似係搽膠水上去指甲度跟住貼上去之嘛。。。
  S( t2 T, o+ c有咩網好介紹
作者: sinson    時間: 2009-12-6 20:03

唔好CD去做我諗問題就無咁大啦~~" e  z7 }) y8 U8 @! @
男仔去做可能人地覺得無咩野,但CD左人地又知道左既可能覺得好反感更加唔同你做=.=
作者: angel    時間: 2009-12-6 20:29

上深圳做囉!!
作者: butterflies    時間: 2009-12-6 22:07

引用:
原帖由 sinson 於 2009-12-6 20:03 發表   
5 ~& d% `* W; m8 Y( E1 x" l/ E3 P) |唔好CD去做我諗問題就無咁大啦~~
4 s8 k% q% t5 m男仔去做可能人地覺得無咩野,但CD左人地又知道左既可能覺得好反感更加唔同你做=.=
( W. c* u1 w' `3 R1 D6 d0 e2 Y6 u2 q/ U( A3 [1 ^2 h
我都同意, 不過做完著住男裝返o黎就....
# D! x- r5 @# N4 F" B又或者係做完先cd
7 U9 }% U! W, m% Q: n水晶甲其實係做係塊假甲片上, 唔係做係指甲上, 網上有好多材料賣, 甚至成對現成買/訂造都有, 不過自己做都要買番唔少工具, 同埋唔係成日做始終無人地d師傅做得咁好
作者: grilboy    時間: 2009-12-6 23:59

GET甲係要照燈果D,好多門市既係唔幫男人服務既
作者: gila    時間: 2009-12-7 02:07

好似有間叫nail collection 定 salon 會幫男士美甲... 不過價錢有d 貴... 除左返大陸, 唔知有冇d 相宜既鋪頭做我地生意?
1 ?- o. U' n* U' V/ p
# W/ B0 `$ ~+ e2 K% a( y聲明: 不是在賣廣告... 只是想大家互相討論下.
作者: grilboy    時間: 2009-12-7 14:57

可以比你做到既,貴D都值得啦
6 k# q. _, d& C- i+ j: G/ [我就去過幾間做,MK有一間上門做幾好既,想知地址就搵我啦
# _7 a3 [7 T; [1 u3 ?0 T% T$ T5 Q不過佢唔知我係CD的,因為本人都不是嚇人一族
作者: tracy00100    時間: 2009-12-8 02:24     標題: 回復 9# grilboy 的帖子

咁如果佢知我係CD。。。上門做會唔會平D同埋會做D咩既先。。。。!?
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-8 21:28

你地話會幫男士做ge, 咁個d會唔會做到好man?
作者: grilboy    時間: 2009-12-10 14:24

引用:
原帖由 tracy00100 於 2009-12-8 02:24 發表   ) f1 P1 v0 r- p! o/ `) K
咁如果佢知我係CD。。。上門做會唔會平D同埋會做D咩既先。。。。!?
( e0 L3 x0 B: R& @! [' ]* m上門做的確平好多,大約140左右最普通款式,你係想要地址電話你打去問/ |* Q5 L. \% t5 b
佢知你係CD應該唔會有平...........至於幫唔幫你做我就唔知% b& B) I3 x( `! n9 g. [* A
同埋做得MAN唔MAN,你比得錢佢都係因應客人要求黎做
8 N* {- d  r1 r. a* h你想做到點我估佢都會就你
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-10 15:12

加油呀....偽娘
作者: anthonyhk    時間: 2010-2-19 18:13

水晶甲我都想做
! Z0 _. l; s6 i/ ]/ F不過  我太粗魯了
# D. Z) |) S8 y( i6 ^7 n7 _2 U很容易甩- -
作者: CECI    時間: 2010-2-20 02:58

水晶甲我冇想過啊! 我淨係鍾意油腳甲咋,個人覺得Sexy D嘛!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0