標題: 新手上路~我想問衛生布對cd黎講有咩用? [打印本頁]

作者: thecoolsea    時間: 2009-12-17 19:28     標題: 新手上路~我想問衛生布對cd黎講有咩用?

新手上路~我想問衛生布對cd黎講有咩用?
5 g. A$ F" \. w# c岩岩新手上路
1 D; b3 w2 D4 ]乜都唔識
% b0 k3 S2 ]+ a$ `3 _+ s乜都唔知..
作者: sghk_abcd    時間: 2009-12-17 20:12

保護下身掛
作者: thecoolsea    時間: 2009-12-17 21:07

保護下身?" r- ?; k9 ^1 N9 N% |
即係點呀...
作者: sinson    時間: 2009-12-21 20:54

衛生布????你指衛生巾?????3 t8 e' ?- A" Y$ i2 g/ o
; N% Q8 D. I0 c7 q
我就唔覺得有保護作用=.=反而有特殊需要既姊妹可能需要用黎防止整dirty底底
作者: www54321    時間: 2009-12-21 22:43

用卫生巾感觉象女孩啊.
作者: karen0129lai    時間: 2010-1-3 00:05

如果你著女裝時會有同D手多多既咸濕仔接觸甚至拍拖既話, 咁佢手多多果陣都無咁易發現~# M- d& u; O6 u- N1 Y/ ~
對自己黎講, 我覺得真係會乾淨D架~
作者: grilboy    時間: 2010-1-3 06:00

一句講晒,無聊野= =
作者: hkhelen    時間: 2010-3-23 22:49

引用:
原帖由 sinson 於 2009-12-21 20:54 發表   
: I: {9 N8 }4 y" p反而有特殊需要既姊妹可能需要用黎防止整dirty底底
; G3 F6 x2 x5 n/ s

" S. A6 r! _5 P9 C4 S有時唔方便成日洗底底, 加片M布的確可以防整dirty啊
作者: anywind    時間: 2010-3-24 17:56

可能係想做女仔做得完全d掛
: k3 D5 y* ]& o7 [0 }  D話哂m巾都係女人野
6 E  g, m0 Q3 x, E, ecd用既話我就覺得係防污租囉
作者: mski    時間: 2010-3-25 00:32

引用:
原帖由 anywind 於 2010-3-24 17:56 發表   8 P% }6 A% d, H) }) n% d7 C. |
可能係想做女仔做得完全d掛, \7 Q8 T$ S3 @0 q' H
話哂m巾都係女人野
! Y3 ^" b- F4 s7 f( T, wcd用既話我就覺得係防污租囉
8 S; o. V! `( t( W4 t: Y4 ~: C8 z# i5 C1 T: c
我都有這種想覺, 用左覺得自己彷彿變成女仔
作者: anywind    時間: 2010-3-25 17:36

引用:
原帖由 mski 於 25-3-2010 12:32 AM 發表   ( n0 a+ x7 r6 R6 Y  D6 K
  K5 e8 h( g) C5 K& R
% _/ \  w: V  y% O  [0 A
我都有這種想覺, 用左覺得自己彷彿變成女仔
8 b+ c3 m- X' e( v% q' D' k9 S+ `
我係一時時先有 感覺似個幾時既女仔
2 X: E8 z; q+ P# z) u不過有陣時都冇
作者: 心儀    時間: 2010-3-26 10:00

一個人CD用女仔野就會覺得自己係女仔架啦
+ `5 p! J$ V8 v2 E$ P/ g9 Z7 _# y道理同胸圍一樣
4 c6 n3 j1 N6 i' @* P# }, t5 H- ^我地都無胸用胸圍係唔係無作用丫(用左義乳另計)) I$ h. S5 w% [/ M
但係胸圍咪人人都用& N* {3 T! q% E. m4 W
只不過呢樣野少D人用咁解姐& Q5 e7 C8 {  \0 ~4 p- t6 {
, W4 z- J# ~+ d( z
作者: mski    時間: 2010-3-27 02:27

我覺得衛生巾對cd黎講唯一用途是方便DIY完事後不用怕弄污而己
作者: anywind    時間: 2010-3-27 11:29

其實你唔用都得啦 你又睇唔到 不過FEEL到姐
  {! ]( p  h: U7 U3 r- DE+野真係睇個人既喜好

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0