標題: 影相時 . . . [打印本頁]

作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 09:54     標題: 影相時 . . .

大家認為CD自拍時,係咪最好唔好影到o個樣會好d呢?
# f" ^) D" ]- g唔係話驚被人認出,而係等人幻想下仲好o者。
作者: 校服收藏者    時間: 2009-12-30 14:18

睇下你自己想點啦
- I+ d" u# a5 `% q" |影唔影都係個人喜好
作者: ngyl1394    時間: 2009-12-30 14:19

認同樓上的大大的說法
作者: karen0129lai    時間: 2009-12-30 22:19

加上一樣野就係好多CD女裝個樣都唔係好靚(我自己覺得自己唔靚) 影響人家胃口就唔好啦~
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2009-12-30 22:25

只係想拍出最美o既效果
+ I# I! w; v0 [) M- I6 t1 Q3 z如果一個大男人樣, 唔識化妝, 或者化到鬼五馬六
0 D$ T& |) T9 k5 O( o- I9 n  x! X咁就不如唔好露樣好 d, 否則仲更加嚇死人
, U% u5 o( w# G* Z7 Z$ u# X2 A9 W當然各花入各眼/ o) y  p$ r4 _! ~
如果你自己覺得 ok o既, 或想搵人俾意見o既都無妨( n! V2 v# `) P' U3 h, q

5 f* V- f/ N! b5 i$ O. e3 E外間 d 人唔接受 CD, 都係因為某 d 同志穿著真係太惡心
2 }3 x* t. n/ @# A" f. z% p又要扮女人, 又唔去落功夫, 唔好話外間 d 人
- ]# K. e8 D+ m& j; t5 J8 R就連我都覺得難以接受
( e. G9 `4 M. I扮得好睇 ge, 就算 d 人唔接受呢種行為, 起碼 d 人唔會太討厭
作者: Saya    時間: 2009-12-31 22:44

自己睇無所謂架( 自己接受到個樣咪得 ), 至於post 上forum,可以cut 頭, 唔驚嘅咪連頭 post
作者: grilboy    時間: 2010-1-2 03:11

我有時都想問問果D人點解可以咁勇
作者: kylie_bigfan    時間: 2010-1-8 12:01

depends on passable or not
作者: little_tracy    時間: 2010-4-5 16:40

哈哈~ 所以我影相都遮住個樣..
作者: Shurato    時間: 2010-4-5 19:31

我覺得治本方法還是努力化好個妝,
! E  v% x2 \' d見唔到樣始終有點自欺欺人的感覺~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0