標題: [討論]有無可能係Forum加團購版? [打印本頁]

作者: jesscd    時間: 2010-1-6 02:57     標題: [討論]有無可能係Forum加團購版?

有無可能係Forum加團購版?
% q4 N# n' B. R* `4 L! c4 ~9 R1 L' Z2 v% z, T, Y
1.可以減少版友面對面交易監介, s; K0 ~/ x8 [' V, o" X
2.可以令版友平價購價貨品! s& w" I; ]8 C% R9 U1 ]2 t

& ]* x' F: i! d' @呢個提議好唔好
作者: KC123    時間: 2010-1-6 16:03

我都覺得唔錯~_~
作者: 校服收藏者    時間: 2010-1-6 16:18

想團購乜野呀?
: n! v1 V% @+ ^5 u" H% ?* H提議都幾好
作者: Saya    時間: 2010-1-6 23:40

唔容易喎
6 q" c9 j' q) r8 F3 ^點團購 先? a) 網上購物團購? b) 批發式團購? or others?! H* Y$ ^; G( m: H: y; I! `* f
a) 搞手都幾麻煩喎,而且只係節省到運費, 買得多有discount
. `7 w! j' G( |: x6 c3 hb) 好難咁多人同時買同一樣野
3 [$ x; d$ Y5 Q, V$ R5 }! L: Q8 l+ w/ M+ ?+ A

% a- M! X5 ]' D- J; c# D; L不如私下揾  出得街 嘅CD 幫手(/收錢) 買好過la
作者: jesscd    時間: 2010-1-7 01:20

引用:
原帖由 Saya 於 2010-1-6 23:40 發表   
7 g) _' ]8 z# u唔容易喎8 Y/ _, _/ ~6 f  r; J" w- O
點團購 先? a) 網上購物團購? b) 批發式團購? or others?* d+ }, A  W" v" a) T% S8 I( `
a) 搞手都幾麻煩喎,而且只係節省到運費, 買得多有discount 3 ~+ z# V6 _: Y' Y
b) 好難咁多人同時買同一樣野3 r* I! q* ]0 G/ W& b! M

: ^* Q1 E$ f+ \/ `3 R9 J$ i: Z+ [, |, E4 a# M, A! E( T, ^
不如私下揾  出得街 嘅CD 幫手 ...
2 X- @( }5 j5 v, V: G; A其實哩個forum有無哩類服務架 ?
作者: phman32    時間: 2010-1-7 11:20

if this fourm open i support all sister to buy- L: q3 q- A, ?. P; z: @7 v( q; ?7 t- j

$ P3 n/ Y$ }, K; X: r# e$ b5 Lthanks
作者: hk1994624ip    時間: 2010-1-8 23:57

cccccccccccccc
作者: uniformx    時間: 2010-1-9 01:02

請閱個別版面有相關團購
! }) y/ M& ]( T% v  s" K8 Q% c另見拍賣版面
作者: jesscd    時間: 2010-1-10 21:15

引用:
原帖由 uniformx 於 2010-1-9 01:02 發表   6 t! E3 C. d5 i! b
請閱個別版面有相關團購
% ]$ @6 I. ^2 ~另見拍賣版面
6 r3 w1 x( ~/ E- o. n: b1 j! h/ Z% E& v: p% f
請問團購版面在哪??
" g3 R) \# k/ U3 M5 V- z* z) c另外買手的提意都ok喎.....3 {- r. k; T3 n$ i, q9 N

& S' ~5 O- r* V. P係街見到有d野買都未必敢一個男人入去,,例如: 內衣店
! ?/ H7 W3 @1 o; V( y& V純討論=]
作者: secret159951    時間: 2010-1-10 21:24

我支持) r& C1 t1 E/ I( H6 F+ j+ _0 o
自己一個不敢去買
作者: grilboy    時間: 2010-1-10 22:01

我成日都去買架啦,最近我仲發覺係朗豪坊試妝都OK架喎,又可以揀到岩自己膚色既化妝品,仲好似有人服役你咁,都幾ENJOY,我做完MASK去比佢試,佢仲讚我叻女添,果一男一女都OK好人
作者: tyhnjki    時間: 2010-1-11 13:10

引用:
原帖由 jesscd 於 2010-1-10 21:15 發表   
8 f+ a# g8 v" U6 P3 n& Q+ ~9 m/ G2 i0 I! d) J" @
7 y: k+ X- F9 c' K) {
請問團購版面在哪?? . x: b1 J3 L# y8 s$ J1 Y
另外買手的提意都ok喎.....
( A% Y+ B* q/ ?* f  D3 f" L1 [
& |- T% H! Q2 Z* M/ r係街見到有d野買都未必敢一個男人入去,,例如: 內衣店
' R# G9 \4 l% v2 K8 G9 k: j純討論=]
6 i; c9 T2 M" I9 Y( {$ b! O8 {& r
0 N/ {+ m: F* }: t6 A
其實一個男人去仲可以話買比女朋友.., L$ _! f. g! T* w. j$ b$ O
如果一班男人去就真係唔知點講- -||
作者: kkchan6999    時間: 2010-2-17 17:08

我都覺得唔錯,自己一個不敢去買
作者: _樹_    時間: 2010-2-18 02:41

我自己覺得一個人買完一大堆同樣既野之後仲要分別寄比好多唔同既人,好辛苦。4 |8 T( C1 D- k: g! [" o/ P; g
如果係一個人買完再約地點一大班人面交... 就同行入店舖買一樣,
4 d; \6 w$ r8 d! h# T除非你當係見下網友。
作者: CECI    時間: 2010-2-18 03:57

我都讚成Saya的講法,一來有個伴可以比下意見,二來可以彼此聯絡一下感情! 唔出多d街識少好多朋友啊! 既然係同道應該冇咁尷尬啊!' M: G$ X+ a+ z" C: D1 P0 }8 t" b9 n

# o3 J. V& p5 l% f[ 本帖最後由 CECI 於 2010-2-18 03:58 編輯 ]
作者: FS6573    時間: 2010-2-19 11:08     標題: 回復 1# jesscd 的帖子

那手續費如何厘定呢?倒不如公布(讓我們大方購買女裝服飾、校服)的店舖名單吧!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0