嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
, v$ z& h: Y5 m) V各位可留意下有沒有舊制服流出
# R) D% }! _. _) W0 E; K本人勁鍾意佢地套舊制服
2 V; a: w. e/ ~; |大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
$ K1 i: @4 X* d2 X1 [
+ Y. s; H( k8 ^同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   $ B1 i  M6 h9 A3 a5 ^4 C! h
今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
+ D$ h/ N: A2 U' t0 b: r& C各位可留意下有沒有舊制服流出& i2 c5 P5 N% h1 Y1 X# J
本人勁鍾意佢地套舊制服
4 Q% K/ W4 P" q大家見到有既可以上黎交流下
+ d7 ]  Z' B8 A- F+ T. n- B換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺2 o( |, F, O- [- _3 s
講航至少有3套
. E# W" Y* _9 d4 e; N$ t, |土也勤一套 條裙有區輝' P) `% h7 u; x3 G* F
空女且分兩類  成務員同成務長. B1 ?1 \2 A$ W5 P/ H
一個紅領巾一個淺紫
" \; V2 _" \2 ?% y( H' l4 b* v裙色都唔同
& Z, {  G3 j3 O7 \4 e- S! t: c( v2 R. y. Q
(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)' b% P8 N% V$ h$ D% [

2 X8 b# L  G$ }* M+ a& m( {! v[ 本帖最後由 cdelli629 於 2015-10-29 22:01 編輯 ]

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   " S, j6 K  P. a6 I1 `
7 p" q% i6 k* U$ t
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
# m, G& e( J8 ~
3 u0 B7 |' x! E9 Q. b: R; }4 U. O以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合+ v# `5 W1 N. h, G- U4 S1 N. L
1 _4 Z: T5 Y2 j6 b
以我所知 每位飛女唔只一套制服
: n7 c, Z& j3 L- }的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。
: f: M; e! d7 o2 ^0 u一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。8 Q# I( v' ]0 |' S
$ {  c4 m& C# l
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報# }, h  v+ }8 F  V  r& V
因為怕被人假裝現職飛女8 r) \: d0 H( P3 k% O0 z9 y
但係既然舊個套都唔可以再著。。。1 ?# e% b. U) d& ]
咁就有機會。。。
& v8 c: l0 r) M+ ^$ G' l% o正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高0 [0 G/ G+ y$ b8 j( u  n! D
只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
6 A7 D6 U2 N; e* b* M$ x! X換應該有新聞但唔覺
* I; ~' R' B% O7 t" ^6 l7 r講航至少有3套
1 a# [1 [# L: ]土也勤一套 條裙有區輝
( L( j2 D7 i- N/ q! m空女且分兩類  成務員同成務長$ [1 Z! ^. d! ?+ B5 \
一個紅領巾一個淺紫; u+ V  G& w3 d: z$ |4 A; E- A- T. m
裙色都唔同
4 Z- F) ^3 g3 h* W3 a
3 v1 s8 Q4 K9 S# U換左啦 姊妹
& K: f- i3 T4 N我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   $ l' _5 R3 y/ Z' f+ W5 Z
請問有冇新舊制服圖片?. a- G; ]8 o9 X* Q2 A$ u5 h' F
* C& z! I0 W; Q( ~2 R; x* a% H9 V' R
同香港航空一樣?
: _8 ^9 d+ |3 q- U# p7 u9 `  P7 E
2 U' @9 Z. I3 B& v, y5 _" P
舊既成套紫色
7 R8 Q, T/ N, P! D新既成套銀色 不過好樣衰! }: t9 f1 O  R$ q
我想要舊個套好耐架啦' Q( [$ L- r1 H

7 B! M; e% f+ ^" |# M相可以自己上網search 我唔識貼圖

4 ]  X# }! F1 {呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
+ z/ w3 U0 A! ?. E) R6 t. f換應該有新聞但唔覺" ~9 U3 ]) S" N, a
講航至少有3套1 Q) ~6 n8 Q  Z! k( a4 S
土也勤一套 條裙有區輝
4 |& Q& {+ ^, |( V2 E9 o1 Q空女且分兩類  成務員同成務長, u2 A  S: E3 z4 k6 Z; Q
一個紅領巾一個淺紫9 [( r; N* I7 D1 m) ]; r
裙色都唔同
% w0 H/ H, _. t. n6 F4 ], A空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   
  N  N, _  M% p8 [' Y! c3 V6 A* w+ `3 L6 l+ P/ ?
呢套係新版?
2 M( P+ L' G7 U  |# g7 p

( z$ L& D$ S% i2 y4 V係呀 我覺得好核突+ N$ j" O0 M5 W" s. E
都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
* j# A: |! C% F" G1 }/ P; n/ i
: a$ {& b) A5 T0 @: D- Z7 c" [- H2 b7 j
換左啦 姊妹
9 x- ?- e& l$ T* x我做航空業架
* G6 B9 E$ S2 L8 Z# C. Z6 q
sorry.剛剛係佢地面書見到
# r% p7 b$ G+ v真係新不如舊6 @3 r* L, n" X+ w7 b: ^
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   
0 ?8 G; a2 S; O. _; W% \) Y
3 `) z1 b, k! U0 e! O; }! D' a空姐係三個grade
% g( O) v4 r8 F感謝指正
1 |/ }) G% Z# {2 E無深入了解+ b7 _' i0 `# e" g9 M) W  c  U
只係搭過知有三套. }8 Q9 g' c4 h4 x4 D( `; ^" K
+ @5 ]' O4 w9 z7 J( G; k

4 a2 z3 I0 {5 {! l  T! q4 t2 a另是塊暈,不是講航1 I8 |9 K+ z7 |# I3 k4 ]

& M, i# @( b! U[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   # z# L  Q. z1 M* R: v4 D/ a0 Q
5 }# Y+ K/ Y- v0 V$ a" g! _
' D/ F1 `: C# j5 Q. J0 W. I0 H
係呀 我覺得好核突
4 t4 V. c1 B2 ~% m5 A都係舊個套正
3 W$ R# F6 s7 H6 M6 U: t8 s! a) F( e令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
8 ~# F: e! n! Y$ j9 v6 E! U" {$ [& B9 L7 m; a2 E
, E+ E0 ]# S9 t9 Y. m( G
舊既成套紫色! q/ V! R0 Y$ i3 c* V) `) G
新既成套銀色 不過好樣衰
" @* W' a8 u4 x) s2 t我想要舊個套好耐架啦
7 Q: y0 ~' B6 C+ b2 k: t8 ?  ^" L' o( _
相可以自己上網search 我唔識貼圖
% S" E; j8 g! H6 n/ d) c6 }1 p( |9 i+ H/ v
if the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ?
  W: Z" |4 S: F2 S( X6 ]
6 `3 B, w1 `3 C6 I  M1 N0 t) UAsk for another one
& ~. B: T; n- V/ c/ d0 J$ j4 c$ g' |- e0 B0 }1 }$ N# R
please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......

最近訪問的版塊