嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

大家戀什麼物?

大家除左鐘意女裝衫褲、鞋襪、內衣褲、校服、手套之外,仲有咩會鐘意?
  j2 x* `3 b8 g* j. h4 a  [可以係男性或無性別用品。
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵

我最喜歡旗袍及婚紗

手套only....................

梗係絲襪褲啦
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

我戀校服, 性感的衣服

-                                                                                      ZIPPO火機>W<"

呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc
$ I+ W; N/ c( \* T0 b& y+ Y3 U% Q. K# n
e...點解有咁多嘢ga?!

主要是戀bra,& @" m: p. @0 W# ]: t* ]
如果要cd才著其他女仔衫,
* |0 n1 g; e5 h2 g( M+ ^0 l. ?另外我玩機車(電單車),
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

競技用既手槍

我最戀食物!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-10 16:27 發表   
  V! M  h* C' D* ]7 g競技用既手槍
" e+ H6 {" W  J
! Q- c8 J4 [# V+ _# _7 _- O; u- se? ipsc?!

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 18:09 發表   3 u8 l/ ~8 u% _: U' O* T% X2 ^
' U  M9 Y9 m) f3 Y* B- }" l
) y2 W! r( _+ e; |
e? ipsc?!
3 \" C, u8 d; d2 _9 Z/ {1 j1 ^. Y

9 P0 s# j2 o% R0 m咁即係咩呢 ?

有關cd嘅嘢

DELETE!

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-7-10 10:52 發表   9 p5 N* J% t8 d5 |
我最喜歡旗袍及婚紗
" z% e5 E" R0 z% E# U3 B婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-10 10:45 發表   4 B& H/ b( o; ?/ [( s& _6 ?8 r3 h
當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵
8 y0 G* x! M* o! Z# [- Y$ z2 C
我對校服胸圍、校服底裙都有感覺!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-7-10 18:59 發表   
3 _' e5 f+ @2 N1 N% |8 l. V/ Z) U! z! J: q% n
婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!
- }6 n+ U/ J* u2 h; D1 d& V" l
: G0 _( B& ~% R
9 \$ n  s+ x# O+ d( h. n  p: d: N
恩恩恩, 你鍾意果D我都鍾意呀!! 不過婚紗就真係無機會著喇...唔係無錢買, 係買左無地方放囉... 其他既都易

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 15:45 發表   4 x* {+ |' x" t5 ]5 D! F& ~+ [
呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc; O# I: Z* M8 ?3 X9 g3 Q8 E

D! z$ g3 |: T+ D5 ]e...點解有咁多嘢ga?!
# w% q  H: D9 k3 }0 h
7 b6 @- G/ T, W% h+ W貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??; a6 `+ Z$ k7 o. ~- u# c

" H* ?9 k, t, K! G4 }+ H另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。! U1 _2 U8 N3 ?. g
我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-7-10 23:24 發表   $ a; e! a/ |- Z( v

+ _. F( d, Z  }5 E4 S3 U) U
" A1 b! q1 p/ |: J% G; h9 s貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??: a; j  H) ?6 [+ x7 q$ G

' @; z' j" @  _8 g: P另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
& x2 e6 r2 n/ ~5 G. K我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。
5 D6 d. ]% d- B. N) s$ o# I

6 @1 t  @. i3 ?; g* z& A講真, 我真係唔知公屋俾唔俾養wor, 不過領養一定比買ge好~
$ A) t4 I& O, B- z
* b% B+ x5 s6 i眼鏡... 想當年有副白色膠框, 不過係沙灘游水時沖走咗, e+ 想買返副橙色tim~~