嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   8 t* r) X8 \3 J
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
. ~& l# ?1 N0 _1 }5 z
我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢!
1 l, G4 y( k5 F$ K+ L2 }4 ?0 u
& s' p5 h4 s; g  l4 B
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   
' g$ L7 }" {' C. s1 C$ _! S$ X* j  }& u5 W' ^
我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   
9 d# z0 c( S/ _5 E: n0 T; [有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
, N0 a8 g7 c. m% f: Q
0 _# W' ~* {, `3 ^
. K( H# I8 k  D+ J5 J) w9 W5 F# d( [! r  h" e4 ~
我分享一下我自己啦
/ f. C8 s) Q! v0 ^2 t$ Q" u其實心理上,我真心覺得自己係一名女性1 [- I6 W# N% U( Y3 D
著女裝其實係一個做返自己的感覺1 a) ^2 K! y8 e$ u7 }% v
亦因為我覺得我係一名女性
; w7 a, I* f8 T2 i2 e% H; s我從來不享受使用自己的JJ" P. t: o: I; ~+ B9 ?, f% f" i' H
反而對被插入,細個係有極大幻想/ S4 A8 g6 q% s( B$ h: _( F2 v, e" k4 u
( V' g2 |) N  Y& U- F0 i
到大左少少  h* g' Y5 [! r5 y+ N
有幾年係全天候女裝的
) w1 K2 A* s" O# M7 H亦有幸試到被插入的感覺' ?* d/ Y; p$ D2 C
係high ,非常enjoyable,好滿足, n, \7 p9 c, ?" p: I6 L
亦完全滿足到我做返自己的感覺
* f3 ^, \0 i3 d" A# r! A3 a4 P" _0 m/ w) t5 ?
; ~+ h+ n& {6 p8 J

}, r! P' T" i# K/ I" @
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   3 @  A. g) ^6 d+ p6 ]
只嘗過用假的去弄,感覺很好。
% X% e$ O; f$ ~不過很想試真的∼
& q+ H% N- Z- r2 O( U3 X
2 V1 f, S7 ~' U8 n" A( R
當冇真野的時候( P% j& N1 Z5 a
我都會用假的, Y$ i- Z7 h+ G( I# W) @
, n6 R7 P( E2 n% |( m
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   ; w9 b9 t* J" Q& j( i, o
其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
# P5 i9 _1 _) B) _5 N' Y' f5 v6 Q, a4 p
我唔覺得會有呢個問題* v0 v# y' }! ?1 V2 ~8 t
至少我到現在都唔會有呢個問題
+ R& [" [. K1 j! x% \1 c  C8 s* A$ _. @: r3 ~  a% D
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表     W& S" f, _; r( g4 J, U) r

% ~* \; g" G- s9 T+ ]估計看粗度和進行時間吧?/ V+ e8 ~9 y( M2 d
粗的話會把後面擴張∼
& d! L9 E4 _6 O1 n9 T9 V' \
$ S  L6 D* D- h- d! n+ ?( g+ a
. K* K" t; Z- v都唔係的8 K* L2 B8 @$ Q
雖然講唔上好專業
! U. }# H' H: C# j" W但粗大的長時間的也試不少. Y6 ?% [4 W, q  t/ T* b) r
至少我到現在都唔會有呢個問題2 \: \. D4 y( Z1 I2 \% p
(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )$ B* b8 a' T5 k, w7 D

+ x5 n) T& {) }2 a
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   * j1 j; }8 o; j- k# q! H( b

! o9 k: N" T( `* J1 N! c& A& V3 u

" {# D: a) t. q5 E* U2 T2 s: H+ W& j8 J; z+ y0 N, W
我分享一下我自己啦7 j) v+ ^$ L$ ]+ E1 K- D: p
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性+ I! ^, f* ~; _0 l
著女裝其實係一個做返自己的感覺9 |8 D) k2 w* h  F/ {9 _6 a
# j- s! N; Q( i我從來不享受使用自己的JJ
4 C/ x3 f" K% [2 D( s" V; B反而對被插入,細個係有極大幻想
% u' D5 z1 A4 H9 |% e
+ c  d% E5 K) O, e: \8 ^) h! R, v到大左少少! A" [8 K9 T! q4 x3 P7 v
有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   8 A9 r- x& z  o4 U  B& @" V, S8 |6 ?# r

0 V0 h) w5 Z- r, }6 F) q' k' O, p, n2 @3 s! A+ H

9 n/ x- w6 h/ E% v! I# |$ B" w7 L0 ]; U
我分享一下我自己啦" f8 X; n) Z7 t8 r3 D
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性* b% v1 e# H: X& x6 p5 i
著女裝其實係一個做返自己的感覺2 B6 I+ F. i& {. a7 o8 a
: [& W+ X4 t0 J. b! U: p  u4 h我從來不享受使用自己的JJ
$ O- m3 {1 X) t% ^反而對被插入,細個係有極大幻想
( a+ L3 I# ]2 D- P3 y
* i( D" c* i+ v4 g; d: }到大左少少- L, z6 e- i  e- I; v
有幾 ...
! |  o; {9 k& p7 k* h; Q
愈講愈想試

我試過用假撚插自己- N( L- t: r- V/ R- M
無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   
6 U# y# f! [9 p我試過用假撚插自己- z6 G& ?+ c! M  D( \
無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過
4 ^( i/ m" L0 a. k4 {+ {頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   / o; m! C0 h% B$ @8 f. g4 X
用過假的,真的沒試過
7 S! X5 `+ ~7 _* I4 T頂到前列腺就會舒服
# e( F& q9 T; l! L. @" f5 W
好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧
( z) V' f- p/ x, p# W1 H! o8 O2 {當初我都唔敢試,痛到插唔入
8 P+ G2 i# s; l+ [而家越玩越舒服* k6 _$ ?7 E) O
其實後面無咁易插鬆' P! _; d+ a$ G/ j
除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   ) g4 h; a0 E/ |* a
3 \1 g/ x- T* V- b+ w8 X3 j- z
好想試下被插同被口爆係點♡
1 t, c/ G) d% z3 E. q( O& p+ [
我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   
& U4 L5 X4 F- M' M# m) C/ R我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
. a) G5 x% z* P0 l' \

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high.... L/ l5 C7 o' @' x
但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel