嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   
3 U9 V1 B* W5 \# T. z租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
  R( z8 A3 I' M5 |* K
5 _& v1 Y  {8 U1 x7 f' Q吾知,大家身材5 c. [. W# z6 \7 o1 B, x6 G' j
日不是,差不多4 H4 |. r2 T4 |! K* j9 q

2 S- j( ]$ e( k) h6 Q. y3 e! }; \- _- u(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊
, f# P' H" C+ _人生實在有需要取捨的時候
+ c* ]' K9 M3 l" k$ Q; ^! {如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   ! p7 c; @9 l) d7 k
女女應該吾知, cd 的生活 ?
( N5 W3 _! F/ l2 N5 x$ L* H1 p

8 u! j' \" [3 F  ?4 E) w) I6 ]當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   
' V/ F% K( T* X; M6 {享受下二人世界先。
0 |) v$ {* ]2 V+ K+ C" ~) K; @一有機會你就會跌番落....... 2 w$ H2 @$ v7 D4 D9 {$ j

1 b% d5 Z- y2 _$ G8 K! w- J9 q  _+ C1 @2 w  q( |* h1 \
有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,* L; D1 g0 Z4 q8 ?, z6 R% X
之後,同另一個結婚以為完了。
2 O+ M* |) o7 }, O; h/ J結婚幾年悶下來偷穿老婆的。" P' B9 ]5 a' O5 C+ H7 N9 t
跟住生小朋友,又以為過去啦。
) B/ N, y$ G) P/ I7 o7 x3 a7 |但 ...
- [! T+ b0 z+ o* R) l
3 a! t1 s' @: R! v. V- `
唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   
8 ~3 s* x* j+ o, G$ E你可以同女朋友說下: c  E$ A; q. d% B5 o
但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受
# A6 I4 Y3 v* }9 j- b  |* z6 E我一開始就係話玩玩下變裝出街2 r0 s) p" l/ j& @
之後她就接受了
1 T! A: Z! o2 R( O- l" S. D" o# V

8 l& I7 q4 I, S: S. \4 R+ i' i你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   
+ |7 q  T- D- p3 a放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
1 V# d* S1 T( w0 \. _0 e

/ ?# E4 a8 d8 @2 ]* \' y) a4 `女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   $ R" F' B. o3 ~+ |) a
襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節
' g1 Y, n4 t& M搵個機會白天出街吧5 p9 B1 ]# ~9 Q2 M
遲下結埋婚既話就更難了
/ u; K6 O9 d8 A8 l* j5 K# `算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
! @: X5 V. B  R
% i' \  ^8 w* T的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   $ b. I3 e0 T. S; T" g
應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
8 [9 w% ^2 t, v, ?/ x3 M4 y9 o
# E  |& h/ G7 `7 m: q# n* i* s警告,都要玩
% k* l( O  A+ `; p+ y0 L
9 V3 d9 G/ g- ~" X(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   % \8 S5 S4 ~; m" h+ W" c
試下講下笑咁同佢講出嚟?
4 p* I+ Y3 `9 R) X* c8 g2 S' D

3 Y# l7 G8 [2 L女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
2 |' C# y! S3 P& x2 f/ i1 u$ I5 K: r應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   $ ]- v( ^  V6 a8 h: d/ \

& I* H, ~" y& Q$ g1 m  d, F. C1 ~- l  @( D+ X, [
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
3 k/ c& i. F( Q應該冇希望
# b/ w( T. w- b8 z: i3 J" |  Q6 ^: Z& m
最近,有物咁的節目?! q+ _8 l) o9 Q6 x9 ^

" v$ l7 f: s. C5 Y1 V6 ~(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   ' R6 i) D+ h6 b% Q( `. Q
/ C# }0 j+ g. r1 r; B* q
2 d7 I9 P8 {9 g* |& g/ h2 J4 l/ q
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊+ T+ i( W& _, h. b8 G
應該冇希望
+ b) ?( i. P7 j; t
妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   2 v% Y7 y5 g. [
" Q% ~9 v; G2 L% s$ |5 s0 N
妳都犀利,隱藏得咁好
) Z7 S' ]- s1 x6 _1 @. L3 o
, u' w$ H  ~0 B& P
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   
! B1 [- |9 ?6 P5 Q! l& V" b1 `& d
0 g  t! m. g" ?' G  U9 j
: B: E" C% n+ h" J! n之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
& b  v  ]% o' O+ }- ^% `
7 B& h- m1 A6 |& ]好多這樣的姊姊,
5 n! }" c; A8 S4 {* Q有相同的經驗。' N; ^4 [! k& o' e0 N+ u- k
( X* ~9 S: k6 J$ [: f8 S
^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd

最近訪問的版塊