嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.
  h! l, K) x( y# r# d6 @# H晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好, 禁就好好享受呢段時間.

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 20:45 發表   
0 Z4 u& y4 q' L真係好, 禁就好好享受呢段時間.
: F5 y1 @8 H2 I$ P' B! g
緊系啦!
* y" F$ Z0 V8 D5 d8 v諗到都興奮

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 20:40 發表   
" u4 v2 F# X: ^呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.. l. O, n- q7 W1 S- M: |
晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
# t! T! S( ^+ I$ ]: Y2 T, x! v5 E( x1 P* C
記得著底裙同內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我之前最多都係兩三日咋,
: l) P# Y- X) a- e+ u( o有十四日真係點玩都得~

14款不同的校服
1 c, v  ^; G' s你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
; w* J( r! Q- n2 Z' a0 c. c/ Y+ O" D
$ N2 A/ k% l9 A' c# ?+ m7 O5 z
  q: k" T& H- ~記得著底裙同內衣
5 J6 F! C6 }! @" N9 m; R
無呀!
& ?2 _. l9 S' ]6 t而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-7-22 20:57 發表   ( D9 @* {* y" B+ k7 R
羨慕>___>!~ . [+ a5 H) m! @" ~' a- W
我都想呀-口-
( S& P8 A5 K( _4 d2 p想就行動啦

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   $ ^8 H( c# c! {
' l3 L& r  V3 B3 X. q: B有十四日真係點玩都得~
' A7 ?: j/ r  a* _/ O3 W8 u. G系呀,上次得幾日,呢次有14日,

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2014-7-22 21:02 發表   , n, h# ]/ h# ^# b+ R
14款不同的校服
/ w0 X; j4 G4 r0 L4 o% G你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
* i# a! o5 l( L" r  d% Z5 I
緊唔會走出走廊啦!
. P2 ~2 U# L1 q; e6 p萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:12 發表   
1 S+ t9 [! p: u) R
7 Z# B6 j2 z* K: @緊唔會走出走廊啦!
2 C8 H, x6 R  q, v. B6 P萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.
1 v& q/ I% N( L. ]2 P  Y' n
( \. y) F$ R/ j# O# Y) Q% I如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 21:25 發表   0 U2 [3 Y# ]& d
5 V6 _% [4 ^7 Y* H. Q7 Q/ H, o

0 `  n* h# m1 `' B, x4 [6 @# |如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
6 [2 d% P/ }3 u9 v: f9 w) o- k3 T/ f好彩我唔系住村屋,如果真系的話,唯有爬上樓返屋.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   , `+ H  Y* A1 q, @0 x8 j
8 |, s' a5 C2 r有十四日真係點玩都得~
4 q) A: s% w( e7 X) M4 J% b4 ]  ^$ m7 w" {: P, n
4 ^2 R5 T. x9 b; i5 d7 s$ ]
我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 21:38 發表   1 H1 J8 q/ ?* i  J( M+ r+ J
3 M  J6 W. d4 g/ ~! ^& @
5 O8 ~5 Y% ]0 x+ [

, R$ l! E2 g  b0 Z我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......
2 T$ k8 L6 r" d* @# C8 V; Y
3日都好啦!

好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:09 發表   2 `6 [0 ]  _& B# i0 h% L6 w

S9 g% t. b) {. n. \9 V$ G, i無呀!! @/ e" A; k7 `5 d- w: n
而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙
& N2 L) ~6 J( t3 {7 m

! Q4 k) J9 O! G. ~) [3 n; x6 m著埋吊帶/背心底裙仲正

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-7-22 22:27 發表   3 _4 l5 h# T! |3 W# x/ U% n8 b
好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀
9 I* E' [; R7 {' N
無啦!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 22:32 發表   & |: `/ F. U. H
3 i2 \5 {, ^9 f; r) ^- Q8 W4 \7 V

; ^' f- Q4 {: P/ o* H著埋吊帶/背心底裙仲正
' t9 w6 A4 T, u
呢D無呀

正呀我都想⋯⋯⋯⋯

應該叫CD學生妹開返個P
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

最近訪問的版塊