嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????
! N- Q# N  T0 x+ g  Z+ q) p6 n! D3 z" u; W6 F
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.7 F' k6 k) H# U. Y: ?* W" [
如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
; M8 Y0 u/ J3 |* x$ \% c- y3 `
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面2 E8 W9 b: N' y  o3 o  S; Z

) R5 U# v9 W6 v5 F回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係9 m/ ^7 }6 u5 g' T8 u
% d* [  S! F! a2 e8 P$ p$ l  X
回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇/ M2 K" L& }+ z5 H# j( P7 E3 P
, @' f7 d' {. [2 M
回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題! E1 S/ M4 a6 P( ]" u

9 H* u) y: u- i/ B[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:13 編輯 ]

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享0 t2 s$ K  o- i5 c" p7 l
  D3 |* C* o( y0 S4 V) o
補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿5 C/ \, N% ]7 J% O2 V4 [

, o# i5 g# B4 Y8 P$ j; l+ @1 f[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:26 編輯 ]

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   
# s; }1 t$ e1 b0 r! I2 Y' o7 e樂爾雅果隻靚D
0 O: z" C# Y( d9 L- o6 B2 S" c: W" j6 [0 j. m* m* y
樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   9 P8 k- r/ |. }9 v5 x8 |+ G

! O  ]/ j6 @- l! ?+ t* Y2 w# b+ i$ @, i
樂而雅好似未見過有得買......
& J7 J: I  J. w# q2 m& _7 b
( X( ]$ T$ [! h5 R3 X; C0 x
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   0 b0 m& J0 @7 |* A* p% L

% d5 f- |" \" J5 l, |9 P: ^' B$ i/ A' g1 C, I) U6 F
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
( P2 z/ M# o) h; X& M

$ B6 ~3 [3 H5 s' N7 T想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   
6 P$ R# {  i# J4 e7 l1 P, h回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解( n: n4 X3 M3 n4 u4 ]! s7 r
+ Z* |# ?3 g* Y: u2 x: x- x
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
8 k: M7 ~- ~* O2 z! e5 j) S6 Y9 B# y
回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
% t7 \) t. q+ X( [6 S8 |& W4 E* E, H1 e/ Y* \
前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   $ I8 W8 C) Y+ C$ c  [

4 D$ H/ r8 R8 \9 S7 ~, A! s# D
$ j  d/ {" i+ j2 D* w前後調轉著就啱位
: t' E1 X1 Y( D' {哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? 3 V) d9 Z5 c! ~2 c
6 q% r# A+ Y6 Q. S# W
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   # s+ q( M/ R1 E8 d

8 i; g! `" I" M* s" ]: t哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? 8 U2 b6 _3 ]6 |4 ^
) Q0 r, |, u" K) K9 Q( O" Q
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
% z- a) \+ q* S9 I" A) R2 Y/ I5 }
# J+ u% h) g5 E! P: h$ ~- E) m當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   
, `1 R. W3 Y% t- H1 I9 V, M6 X6 G# l. ?; x

. Q( \- n0 A' z) }2 W( j3 ~想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
7 k, f/ w  }. P) x/ \

9 h; V8 |( |9 V3 m/ g$ w3 ]剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試