嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦; F) [" h- _5 Y& e8 I2 q! w. T+ b
點同家姐交待呢?

4 i( E+ E. h- b# @6 N
8 w+ I3 r3 f& ^; y

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你! C$ j7 Q: B+ ~; l2 \
$ G* l) E: o! v% \

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   9 i! L9 ~! b5 o; I- ^2 `2 L6 }
成條都係啦. N2 k0 [+ D7 F+ k$ H1 J
點同家姐交待呢?
$ Y4 t2 _; r  ^9 _- Y8 `% t! g182072
9 E) }1 k3 k' R: Z5 k
1 K1 I. z( g2 `% a

3 L; B, U4 \+ M! K) G抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   0 R4 l8 P  D4 }! K" Q' P* U$ v' b
成條都係啦. {! M; Y1 m6 j
點同家姐交待呢?
: U" e4 Y7 j2 H/ E* ^: d1820724 Y( B* R0 |# j
& \" t; I& ~0 A% F6 l8 V2 O& L6 D; X) i9 H* F$ l2 G. y6 A) R
伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
" ]) V/ x  }4 m3 h- `好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
, `) u+ h% C: T+ O4 ~. D1 b' L% ~- D6 j' W
話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
' i6 X: M2 L& B7 `' q& _, q成條都係啦# ]* f+ r. b. M/ I/ w
點同家姐交待呢?  x; g4 Y6 J5 @7 z* D
182072) _  R* x5 S# U4 j0 w: g( e: p
" q$ ]+ q( z/ Z6 \; s; L; _* D
; v1 s/ k+ ~1 a3 ~8 h3 M- v
你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   * @+ [- `/ z" A& R  i: p* F; }$ P$ q
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
; _, {* i4 _, x8 V

: G2 ?3 X/ O: J" `不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似