嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身( Z/ T/ f  L) u8 E4 o4 Q( F$ [
我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret% C# h# K7 H$ l7 h
我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。
' U$ G3 }) z2 W* e6 R7 f我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
9 e5 }- X: Z0 Y" d( u1 B# b呢個問題好頭痛。
+ \. Q/ [! p0 R: L& n我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
6 p9 V* ?: Y' j, Y( Y# n; _
9 O% R+ \1 I$ X8 E9 l7 w  j外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   
: V  f, W! Y6 j. V, c68 , Peach John , Victoria Secret
8 Z+ @7 e6 r  ?+ j$ A( y我大多數都係呢3間
1 q# |7 r$ B3 M6 r
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   # v0 a$ `7 I) ?5 z; n/ u' {& B
呢個問題好頭痛。( t+ S/ g  g, U+ @4 m+ ?' d( o
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
- E5 b+ u! F/ r0 u2 R
8 ^, H* q6 |1 f/ l) c( L0 h
外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著
& J9 p( C  c2 d- \有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦# @0 I% \5 \& v% F
定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla! v  ]. k5 Q, i: ^1 a1 T
- d% H2 s9 C6 V3 r1 a* F

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   , u7 Y3 d" ~/ U* N# \* y2 Y- l, {

0 v3 ~" o6 v. M7 M# @! K: K行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
/ ^( k" K! n- {$ d6 ?+ s$ ~
1 j5 e" Z5 Y2 i8 tVS我主要買Sport Bra
) R2 c" N: k. a0 R+ }一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size! F& g. {5 x) Z+ [0 ]$ Q2 \# |
通常只係大中細碼無分Cup Size
5 X8 b; g, j* O6 uVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
4 C3 l, Z; ~/ N" h對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身' t- X$ I" m' |/ v& M( Q
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
! G6 Y3 t4 E3 l$ |: d) S$ y- G, z8 D# S0 w1 s! \

" Q6 v" f% S& e1 k# x2 TVS我主要買Sport Bra
) w3 V0 I6 u) {一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size6 S( Q! z) j' H% V
通常只係大中細碼無分Cup Size
; ?* O1 p0 X, C* o' W0 lVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇# p# |- I4 t9 p0 x/ o* K9 o
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身" G. }& F1 V1 h* ^7 X
咁當然...款式就見仁見智
  E7 S3 w7 t2 |3 S- G1 P
( K4 `1 t+ b% H( l5 w3 j4 V其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   
8 g/ n* z; S9 a( R& s# H6 U
, \! e' s3 O! R; y% t9 ]  e3 ^- s* H; I! V: |( L- a
其他 bra 呢 ?
& R- A/ d" K: O5 R( O% G4 z! f8 }, C, u) F9 t
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
' d$ C5 x( A8 B4 \2 N有時買左新衫又會買Bra襯衫4 R# S6 R- @% a& C" n

) n3 \% d  N; I3 s- i  
2 j0 N0 w; K6 B7 h! F6 D: p
6 i, X7 A$ R7 O1 m( n0 D. P其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   
/ U' B  m- C! r; Y+ r1 V5 d1 L3 ?- Y) ^2 q
1 h1 I+ n* A/ P4 v0 Q, T
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
, i" f4 J+ N9 q/ f有時買左新衫又會買Bra襯衫" I" v" A7 [4 J' u9 C3 b

7 V  A! H2 {8 v4 r, a" @( s  
$ d+ G0 Y" `; T  L' W7 \! S6 ]6 ~! v0 l, n& G2 K7 F$ z
其實你話其他Bra既意思係指 ?
& F) D& E1 l& ^! G, q有個地方一直覺得諷刺
9 D9 O; I. r  d: L68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫/ f+ |* ]. l: ?  {0 c1 q
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
# ^" e4 {% o! }8 s$ q但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   / E7 o% p" O" W- _2 [

1 c6 u# M* l0 s* U/ [; a) Z有個地方一直覺得諷刺
* N5 _% z0 P( P& l1 K68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫5 J- W( ?+ y* G( ]6 }& B6 K, U
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d1 P: v8 k8 H0 R7 E  E
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
8 l- g. b  A7 [0 r0 B( d( i# f7 |, f# u% Z" t
因為講舒服既話一定唔輪到佢( v, c. M5 M! h' c# Q6 o2 b
一日帶足十幾個鐘既就會明
; V3 R1 N3 A9 t- [3 R. x+ |佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   5 o) w; O+ ]2 B0 c

5 z' a( l/ M2 L, n+ A8 o# g* }7 K* M& m; E4 }' d
因為講舒服既話一定唔輪到佢! c# q1 |9 m' U9 ?2 ?3 q
一日帶足十幾個鐘既就會明
4 ]9 N% ~; y9 X- Y佢係勝在平
; U* t& u0 s9 C" y2 A6 n5 c2 c
托得又唔好,長遠著壞胸 ' W/ q6 q$ C: N0 i' W0 y" J' y. P' ^
所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   + Z0 c+ D; J* h7 J5 o

+ L; j3 ~; i# ~2 m1 E  r! o- ?/ c! N' t, h* Z2 j
因為講舒服既話一定唔輪到佢
' M% J! n) @2 ?6 x+ K一日帶足十幾個鐘既就會明2 t8 {3 G8 K& W8 s6 Z
佢係勝在平
& W2 e% G8 v3 I" C! {4 k: r2 e3 I
' I* R* `6 H! q& k是,68 是平的。
+ q4 z- J4 P. ~0 s
7 [6 ~: B5 m( Q6 @  E入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD