嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   . Z1 i5 }( N) |' p* a- R
  l& e# A8 `2 h0 n& N2 `
) Z2 v/ O! O) h) [8 Y* j( q  K
有個妹但廢事啦
% ^- r6 K! I" j; n9 W; |$ f

. U+ y; w5 O( `: _' o# k有原因。) E& f/ J: ~5 [3 N, x6 J7 k
被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   
1 ~/ ^+ U& |, j* F  T
2 r- h) P- ]1 k
; `! N0 C3 f+ U' P裙太短真空?$ z' ~0 j  X( o4 s* T3 d& K
如果係就罰全裸啦
5 K- v( D3 u) u2 j& J- e6 ^2 H% X7 z- T- ]# K) ~
如果係校裙合規格但真空返學: z6 _# ^* W2 k
就要接受調教啦
3 Q  Z. j  Y" `* o  D% l  U
7 \( I$ x. s* C4 Y3 i女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   
; p3 E$ }4 C8 t3 U$ O
4 n8 j& z/ o( i1 N" x7 L
5 n" @) N! W! x# C* J女老師做錯,都要受罰。
/ s" C$ Z: D" j$ r" N
1 T: e+ Q+ @# k- ~. y* t/ T
做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   " V$ P# O9 ~5 h9 |
我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
+ [5 s. q  i9 O+ S

3 w$ d) \! v+ u+ M心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   8 B1 ^# k$ A( i4 {+ P! Y9 |& b
1 m4 m" w9 x( @$ T1 H
0 y8 p% w; K  p& N9 n8 J# i
心目中有無邊幾間?
* r* w8 U' _- z% X( D/ z( B% ~考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想8 \' }4 I& c$ \( T) D$ |9 {  _1 G
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   ! Q) ?  Z6 c- [: d
4 _' I+ |$ `* G, O
6 P2 `- l, Q; I$ O* h  X! I) A2 C
你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   ' g( c" o, B% W: h
, c8 B. ?& L* o0 _6 [) f- d, [馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   
. ]: N3 v$ ?# O( @) [# e: l; U" h我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想! z+ j% A$ h1 Z4 q: ~6 s! k
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
0 O, {: s+ y( t1 L$ \協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
: o' W6 N( i& h3 |3 ~+ ?/ v8 {2 p. O3 q5 t! C2 a' S- M  Z2 ?
讀女校
" g4 G/ T) O, F6 }- ~9 Y# ]全校得我一個男4 r7 P3 L/ B1 N" S% F# |
所有女都當我係女) T9 n$ \6 u* @' w9 k" k( [
咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   
) e* H3 E9 \& K( W- O
2 |. v4 D3 }0 p馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
# P+ X2 i  h8 n% @0 u5 s' y4 U# z% b- J4 Z) r2 d& u$ M- i# d

6 [) m# N, v( q! y2 B2 n4 T8 I# E我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   
% f0 V4 X7 s  s9 m# P( u8 h% J$ R2 P1 J9 |% h3 n! q( F8 A

: C3 N+ W7 W* Z5 }( R% \6 i7 @# `" {" s" j% y: x
我就鍾意低年級前拉鏈設計
! b9 z( S3 q2 [- E6 y% {我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   
7 |( K$ K- v" b; v; K" y
0 g; p. m  S0 ?- o* t2 K8 i我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
+ P; O" @' ~9 a- c
9 H1 R& |/ H( g
最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   
& O& i' @' K6 y[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表     O0 A( M1 C: y( E

( i8 E3 a5 A* {. ~: \6 x讀女校
& U- X8 H( V! a; H) s全校得我一個男
- [# g: X9 Y5 w; w9 k7 V) S所有女都當我係女
& r  w4 W  I; I/ o咁一齊玩
% H5 v/ V, D% e5 p4 ]- q  l9 ^; ~/ n$ b. k2 e% j! P& e
一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。

最近訪問的版塊