嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   . y% J8 ~8 R8 r8 f2 U
不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
, F5 Q; N* j$ K+ j7 v: `
我穿不下% C7 {" z: i6 }3 {
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   
8 \! X4 ~' S* e& A  G/ }" B好正, 一千都值
) f: z! y: U. f9 D1 ?& V, c; r2 p3 |
一般啦
) ^. _# n, \8 @6 u. R/ i  s
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   
% j1 [- r( P: S華歌爾買三件錢包很重傷吧
9 h( P6 @& T: v1 Q; r一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   4 u; A/ s& |  ~
. U5 r; H; A4 S. s# J
女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
1 G& z& A( M0 v4 C
3 {+ f+ p* \* D, z. A1 [, Y/ c3 I- f
佢唔知你地係夫妻
  a* h& c2 q! j0 [% D- s& n其實佢係為你好& ^% c% U* {* V5 R0 D! e3 K$ a& D' E
加長扣會減少個扣的拉力
; `) Q+ ?9 L8 l. U4 l男生比較容易單手替女生解扣 1 h' [+ I( [1 {* t

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   6 K' o) i) g9 X( ]* r0 t

: j& t2 W4 m  F* y( G1 ?) _% A3 ?
6 @8 W+ M; f& p% ]8 h佢唔知你地係夫妻5 [* R- V* S2 q$ S3 v
其實佢係為你好! ~# N# U' X% _; |7 P% _
加長扣會減少個扣的拉力
' M6 p8 m5 B! O2 a7 N2 j男生比較容易單手替女生解扣 ) ^! b4 q7 F$ W3 p: L: \
% \" c, S9 ^: @; H' G1 {
又係喎9 c; H# ^; g# c6 c+ n4 @" c
加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先

: y8 X7 A- q7 l/ P4 q
( C7 b! |, |  X# c+ [3 d' n5 E) r. E$ D* h' b$ N
. X* _3 u0 k9 O* X4 e8 j

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系0 u! P4 D( m% D3 [' b
老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   
8 s% i& F5 P: Y. W" R- _1 j! e7 ]3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系  y! ~; j9 u. N/ Z
老婆知你有份著?
  ?! ~. c( r; a) t" S三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!
- A' o; ], }' |1 x/ S( L我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆& R4 H9 N+ j. Y' \
不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   : v, J% j9 [: I' p8 L4 H: i5 O; g; t" Q
我都成日買wacoal俾老婆- z$ O4 r) y& q
- `% s: F7 G, |5 Z0 W  b
係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。1 }: \/ y7 V" k9 X
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   
! c" c1 o0 Q) m& fwacoal 係舒服D
) Y9 n) U/ s- Z& q. ~+ X% ~
應該不錯+ N5 c8 ^6 {  ]( B1 R' B
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   4 ^4 b: f1 w* ?* J! e* U) V
唔起眼,但都好睇
  y, q5 r- x! t, p  m% Y" t
老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   : h  W7 }; z9 X% a; {5 p$ C
我都成日買wacoal俾老婆0 b. i2 P. z) j9 L+ S& e3 L
" p6 Y) z* v% s! t% g& M( B4 f, S
WACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上