嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

啱啱見到有個超短貞操鎖,cd 戴真係勁吸引人,已經決定買嚟試,有冇人有經驗?
' p; d" F% |9 C3 n) ]
; W  v+ Z  x" a, H* x/ w# }仲睇到有d人長期戴會強行縮短條陰莖,好犀利咁
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
雖然我唔係cd ,但係我都有戴

咁你買左未

邊度有得買??

這個,非常短
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你唔可以一開波就戴超短, 要逐d逐d減size

引用:
原帖由 w14852369 於 2018/2/1 04:25 發表   ' L9 p5 e- F0 B5 K
這個,非常短
$ B9 M  Q1 \3 s0 o8 G: ]

% i4 Z& B+ V! J. f  D' ~....  這個...  怎可能套得住 ? ?..     
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

插唔插尿管

引用:
原帖由 w14852369 於 2018-2-1 20:25 發表   
/ Q) o& G7 {( x! k# H這個,非常短
& }7 r( W  c7 d5 ]
. i6 @0 e- B+ l4 x' }- ~& s: m$ ^. t; N' N2 m
) I# c2 y* x' i6 g4 Z, L4 I& y+ N3 f$ q
呢個係高階玩意
6 j: J' L# [  C) ]( E$ y) B$ I8 C6 Z2 ?; ]: s  I
的確" w. H, P- M2 [2 A' M, b; I8 f
係要由大至細; R' V/ E4 T0 P  a8 u  u! x
階段性轉細籠9 @& s) _5 a& u, ?+ }" C' X

( M! T/ X* _" O( q一開始真係冇乜可能用到呢個5 N# r0 P! a6 O+ V
第三、四階段用到的話,已經好勁

我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?; h5 ^. j0 U1 K6 z5 }

) G4 Z  q. U  ]) @' d4 N3 r& K6 W[ 本帖最後由 swcharlotte 於 2018-3-29 03:02 編輯 ]

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 02:52 發表   
8 [/ f% \! v( a6 v% G& `2 N4 w$ h我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
# Q) L+ {2 D" M9 S4 X; i+ ?+ h+ Q% |
我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:12 發表     X. v& g" R4 D/ i- @: n  y9 A
- I" J8 X  l/ p; w% R- c$ V

( l( I1 ~. ?- c  K我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?
$ N6 _2 J3 e* V: b9 f6 B; p% N" J( s) {  I- ?2 L* D# v( ?
http://www.lovemuseum.com.hk/product_info.php?cPath=25_54&products_id=3271
6 |& \; ?% ], G1 M1 I  A呢度

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 20:33 發表   - {* R8 f! ?+ h  j' t

f% {, j3 a7 z6 J+ |' u! B# E& A* c) H" Z
http://www.lovemuseum.com.hk/pro ... mp;products_id=3271
9 F" @/ e- y  m3 Y- J呢度
6 n, l" l( L( _! |. o) S0 ~: g/ r- g  g4 \" u
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?

你條鎖鑰交比人之後就唔使諗會痛定唔痛啦

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   $ J. O" n; |( V7 p5 x5 w0 ~

) q2 {; C+ T# `$ O" C+ b. |  P" G$ U. U7 w
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
8 V6 o: E3 _: x+ N4 p5 k. l
& z/ b' L# b5 y9 x+ T* T* H訓著就冇嘢,反而係有時日頭會突然好痛

其實會唔會外出CD帶住重好. 起碼個幾個鐘唔回JJ凸出來.

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   7 e7 ^8 j$ |- D

2 L, U& s# G; t8 c- Y
+ b" S6 W2 J# Q6 V" m( b謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
# S. ~/ m9 T1 ]; I/ T) e
! T4 _: o7 B* A  z! W

+ ]7 `2 K% A5 }. a習慣下就OK
: e8 D5 i) o1 l7 M! ]6 v% @. k初用有不適很合理

Want to try one too

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-3 13:11 發表   
# d. D* g" J: z9 R* R
3 S' A5 z. d' Z3 W3 G/ q* p0 P; u& _1 n, C! {0 N

( |. H  Q+ M# x' f, d7 r習慣下就OK+ P# _3 f0 A! o- q# L* i# `
初用有不適很合理
# p+ V9 c3 W' ?% a2 E& b, n9 N. b
4 g  k" [+ L, I
你最長試過鎖幾耐?係咪一定要剃毛?

最近訪問的版塊