嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊
$ R, P* e; I8 Y, @最好就一樣係CD啦
: ~7 _6 m; P0 U我唔靚架 肥肥地 170高  c7 K; Y4 L* k! u
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
* A  Y) X0 G1 T0 X" O* z1 r' D對床上無咩慾望 比起床上
* s& ?3 j/ e2 f; q+ l8 G) Z3 D更希望可以好似普通拍拖禁樣
8 p% Z4 p% m. _7 \5 |6 D+ x6 p) }) N/ \2 H! [) f; l
單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..3 p$ Z$ G$ [; o, i9 {
" t0 i7 D" @/ @. E3 [. s) H  I
有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇
- V- R/ }+ ^3 ^& o% s9 n  a
7 K; D, }* G4 V$ _; {6 v5 F[ 本帖最後由 minty18 於 2019-5-8 15:11 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
, _- ?+ b( k3 p, B' m: C# |1 y我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
! x/ T- U# L5 y  r, i. I

# B0 y" V" S5 K8 e當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!
2 m- S4 D) ~4 K% n% X8 l) V: h5 {& }( W6 E/ N- G" y. k& Q. z

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
+ b) _& s0 h# o2 b: A; w5 \! S我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
- D) D3 `" X6 U' t1 T% ^
: p; R8 Z4 @' K- [& L4 P2 B" |- t- z6 i
6 J3 {* q, `3 L- s妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   
* z. j8 X7 v# T8 E# R6 d% s長遠,好難搵喎
% j; @1 p- h( K0 u1 {6 Y( D2 ]: `0 a! m& R
順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計
# M7 C' Z& D. B$ q( k" y3 tWechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   3 A- i* O, x7 l9 q; }' E+ N8 X1 b
樓主 留個wechat比我
7 D" N- L9 e3 m5 f% {8 }
4 s! j& l' ?/ ~0 w) \
Pm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
/ I) s; L0 T; F6 A( ?1 l& c& a6 L# v5 R( n' X
btw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   8 M. H& M# a8 Z2 H6 L, z2 w# [
3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… $ L3 j1 B; v+ Q' i. U( i
; Q1 b+ L' n' K# X8 K( |1 `
btw祝你成功~
9 ^) X& Y/ `# u# e; l  K# F9 u1 S+ g/ u+ @6 Y/ v" P3 I
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   3 w7 x6 g( R+ }+ }, y6 c3 C
CD想搵CD/男一齊6 j" G& y4 ]& ~2 n' O, Q8 `) `6 U
最好就一樣係CD啦
' G: ?6 h! {7 b, s% |/ ~: Q我唔靚架 肥肥地 170高2 U6 H+ A% {0 {$ t5 Q3 \
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
7 c7 P5 {. d4 ?! j9 e( w對床上無咩慾望 比起床上( M+ n4 [3 x& f" h' _! p* K5 t
更希望可以好似普通拍拖禁樣5 M1 G  c: Q8 D/ W6 o8 R) F

x! c% x& ^& }單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
  W, h$ ]) c) i% x
' ^  U( O" W$ v2 X& \5 C; h# e) pdee_love_bebe8 u4 Y" y7 U0 i. |8 ?6 x
- n  I+ r* i; B2 ]  U) R4 \- d7 `
做朋友傾下計