嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度可以買到日式浴衣

邊度可以買到日式浴衣

有無姊妹可以提供到日式浴衣邊度有得賣呢??(網上除外)
; o4 e( m7 k0 b8 S8 _3 S) L唔知女人街既灘檔會唔會有呢??
  h! b% b3 z& d8 m6 E; N大約幾錢有交易呢??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好似係一田見過有
7 M9 F/ h: z2 t3 q$ e- c; s3 u另外unioqo 有人話有賣過
2 z7 @3 [8 O( v( f0 A; x8 D) q) s( \  s
我自已有三套, 不過就係yahoo買同要面交

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-14 20:55 發表   / M) |6 i# T6 n) t" X( V
好似係一田見過有. M: v) s( [! W( Y: B& P0 I9 d7 G+ n
另外unioqo 有人話有賣過) l4 j' [3 r  y

7 M5 _/ t, i( T* V; @1 U我自已有三套, 不過就係yahoo買同要面交
( n6 x: j! o, C% y+ l6 c
: Y1 ~4 Q3 r, D之前都見過幾次 yahoo 有多款出售
" _( R! ~) j& P" a不過賣浴衣 ge 賣家次次都做唔長咁  W9 Q' ], K# t1 s
次次到我想買o個陣就冇左

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-10-14 22:42 發表   . f1 ^' I  W% F2 q' s6 H# D# j, Y
2 \% ^# X( b/ y0 F- ]
. K! F* l' }' K+ Q; L
之前都見過幾次 yahoo 有多款出售
3 s0 q5 G4 [! Y不過賣浴衣 ge 賣家次次都做唔長咁
% U' T6 b7 L5 q! k9 j! W/ l, ^8 H次次到我想買o個陣就冇左
3 }% b7 L- }1 a- n2 I3 W+ |7 U因為香港唔係太多人想買
$ A: o0 U3 q8 w( F( {9 m套浴衣又唔係平喎(MIC 但FOR D人係日本買番黎)
7 Z' ]% r: T# e都要>$300
/ ?. H$ m$ \0 Q; p% S
3 P5 Z( d0 E6 F0 B# h, }- @我買O左3套, 都要過千3 y9 k0 l2 Z& Q1 f6 W
著又難喎(因為我肥冇腰.... T_T)( b+ a  S6 s# E# [
不過如果買和服... 就破產都似... 平平地都要3千以上架....貴過旗袍架...

CDTV 大大, YAHOO 現在有售浴衣呀1 h. h: |; K# ?2 l% N9 ~
初初試既, $3XX 果D 得架啦
) e* ^1 S# `& _" L  O4 w. X雖然就冇內襯, 同其它野...但作為浴衣同初玩者, 都OK 架啦
# o: D3 s- }# `/ K: A  N我都係買呢D...

如果真係由日本轉售既,300蚊都抵既。$ [" C1 Y' |2 `# U9 @( E* M5 _
但假貨由大陸製就真係$#@%$^佢=.=

都係有平有貴啦,女人街都有架

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-14 22:55 發表   9 l: q! I4 n' G3 e
如果真係由日本轉售既,300蚊都抵既。
6 I( P% M! a" ~/ H) G! [但假貨由大陸製就真係$#@%$^佢=.=
/ G8 G0 q% u$ v+ Q: D其實...真貨(如果係HK$2XX/3XXX YEN @日本) 都係MIC+ H. v/ y) B: E5 \' i3 W. t
如果要日本制, >$1000 架. ]9 |7 O) W2 ]1 G
不過QC 標準就會跟日本, 因為會係日本賣
# A8 O- s4 R8 Z' s
- y) G/ `. ]4 I# f  U% K唔係點解日本制校服貴到

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-10-14 23:23 發表   
9 s$ _! h7 Q/ V都係有平有貴啦,女人街都有架
) a1 `; p5 ~/ \9 K: K* `2 w我要日式喎= =唔係港式喎= =

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-14 23:31 發表   
- O& w4 O5 S7 l8 V' k: T' R* D
- u8 X; h* J7 K( c! E/ K1 ~其實...真貨(如果係HK$2XX/3XXX YEN @日本) 都係MIC
* s! Z; T) ?; v- P- [如果要日本制, >$1000 架# u2 g7 J" l' d5 [) _0 e
不過QC 標準就會跟日本, 因為會係日本賣
: d, k" N2 W* l) E3 P: B
% |: E  |: ^' O7 @0 [! s" S7 i  w唔係點解日本制校服貴到
7 h  j4 A% }3 C/ V所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-15 00:51 發表   
7 Z9 E5 h9 l! R5 J1 j5 V+ B9 K" t* P/ R' i1 x( b  v
所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=
7 g+ {  V! m1 a$ U- @% E% F日本既逃課情況係世界數一數二的

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-15 00:51 發表   
9 T1 @5 `. a& Y2 V3 N) p( g3 o2 X) ~+ f; y
所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=
+ @! ^0 f; }, r- A  J: l
如果你有睇香港J2 台4 a6 A7 t* w. `+ A2 J4 |! S# I
就知, 有D 女生會去原宿買JK 校服, 當時裝咁著架

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-15 20:33 發表   
* ]8 \% [) K- f+ \( W+ k. Y  _6 G3 X8 N# O4 a1 E# A7 g
如果你有睇香港J2 台
" C5 R6 Q. \6 h就知, 有D 女生會去原宿買JK 校服, 當時裝咁著架
8 @3 ~% b% ~. ~% t( S) @- @依個我都知,香港亦有少部份會咁著
0 ^0 \8 v/ z" {0 O8 U
* H& J9 u$ r, O) X* N" W但JK點解= =??

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-24 00:54 發表   - A+ k* m. Q8 y- q  S# ?
9 x1 Y* t, l! Z' t- ]# `
依個我都知,香港亦有少部份會咁著
5 \& [9 ]2 `8 O: Z. T3 F% c
( c# j! r5 m( s- |$ N但JK點解= =??
/ {6 ?( k) P8 t
' J7 H7 j% r; J6 P2 ~JK = 女子高生 (日文發音縮寫)* e( t1 w, Y, g; n- z

5 s3 q0 Z2 u% dhttp://ja.wikipedia.org/wiki/%E5%A5%B3%E5%AD%90%E9%AB%98%E7%94%9F