嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家入黎睇睇丫~^^

大家入黎睇睇丫~^^

聽晚(星期三) 903
* d+ O) U0 w+ t0 m) }係深夜1-2既陳強你睇我唔到~
" P. ^5 ^- M! |7 T3 v5 ]有一個鐘意易服既人上去講佢既歷史~. P7 N$ s0 w% z2 m
miss左的話可以係第日或果日上881903.com免費重溫
# O; Y* A! l# o4 Y之前已經有個做左變性手術既人(毛毛)都上過去做節目~我facebook都add埋佢
9 ^! g, A0 v; @9 a有興趣既一齊聽丫~可以網上聽架~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哈哈~~我岩岩都聽到,仲想上黎叫大家聽tim...點知比你快一步& Z4 v& D2 ^+ m( S/ ^. o
毛毛果個我都有聽丫~~佢真係好靚~~不過就冇add佢
# [; F5 g/ D$ ~+ [# D2 S9 W
6 p0 l( T2 z1 B$ v[ 本帖最後由 cassie 於 2010-2-10 00:36 編輯 ]

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-10 00:35 發表   8 ]; s, i% j2 g
哈哈~~我岩岩都聽到,仲想上黎叫大家聽tim...點知比你快一步
; \: b0 ]7 D, |% C
我已經慢左我原先想po既時間好多
$ _5 m0 u- ~% f! b: q3 F( q我唔記得po就咁出左去

我唔聽收音機架,陳強???是否森美移動

上去聽聽

一定要支持啦!!!

森美移動 冇左好耐啦~~家下陳強自己主持呢個節目,都幾好聽幾正架6 U) W, F  X- i$ S- Q' D$ l2 C. d% }2 e
有冇姊妹可以錄到呢!?

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-10 00:42 發表     L& g5 S2 P1 n! Y; b. X
森美移動 冇左好耐啦~~家下陳強自己主持呢個節目,都幾好聽幾正架
+ w$ v# m; W9 X- d有冇姊妹可以錄到呢!?
- J) R! C% ~9 A$ ^5 G' A3 S  ]6就難d~
; B% u2 v- p; O搵時間聽啦

係咪即係一陣呀?

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-2-10 00:56 發表   
  \" q. W! x9 Z" L係咪即係一陣呀?
: U; H: u3 n4 w/ ~' G) {, j
應該唔係

o.o冇聽開收音機的習慣播...

tmr night?

一於聽聽先

大家今晚記得聽丫~~~~推推推~~~

幾多号播ga

新界北 90.75 a& X6 P1 Y7 ~) b: A, T9 l8 K
沙田馬安山 91.1
$ C) i0 p5 U/ Y/ _元朗 91.2. L4 U  L: P9 |% l( B
荃灣90.9
  v  [6 o3 i" E% f東九龍&香港 90.3&92.1

做啦~~做啦~~快d開收音機啦

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-11 01:00 發表   9 z6 s/ M' Z7 f
做啦~~做啦~~快d開收音機啦
9 Q6 k1 w5 T1 s2 Z- b6 {
我聽緊啦~
# x; q, ?" E! I9 g0 z唔知你地呢~?^^

ONLINE聽好LAG

最近訪問的版塊