嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊) Z  ?7 u0 ]& u* B
最好就一樣係CD啦3 d4 I9 {8 [* w( z1 i- U
我唔靚架 肥肥地 170高1 C7 h# x  M2 A6 s  j
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
2 t( l; S$ b5 p7 N3 j對床上無咩慾望 比起床上1 D& [  e) g( L9 P  X
更希望可以好似普通拍拖禁樣
1 O9 }& x- \9 Y( y5 M
6 k2 r; \# G# E# S單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..7 `. x. S! J: f/ w0 e* b

F' t- K0 j3 L: ~: G4 m有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇' n" n; ?* Y) D2 J) }
" p* g& d, h5 ^/ z
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   ; `: U* \& Z) r3 S% R
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
7 g4 O, c6 @9 n9 @/ I3 U$ |+ a& [, ^6 C% q# \) D
當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!9 a$ y1 x1 ~" X( G8 e( I% c

0 n/ f' P5 E2 Z% n[ 本帖最後由 avg 於 2019-5-7 00:04 編輯 ]

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
7 f- o- M. ?& V8 o  n0 N我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
- M3 F3 E6 z- F8 L
$ b2 c. }# m: V( u$ Q

) V# O# [0 E6 E" a& a; s% _妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   
' O  w) R- Y3 ]' Y) _# r長遠,好難搵喎
* E7 T5 `- W2 i

6 }& u# ?- V$ S2 x: o! T3 S順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計. S: X* [2 z) `8 e* I* F* a, b& p+ d
Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   
" m4 z) X& k# D# J# |8 S& i9 ?- @樓主 留個wechat比我
; J5 P) B" ?9 N% F) U5 ?1 r- N

, v5 D% u& j& F7 |! i( u2 l5 dPm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… ) k5 F% p. }# }) e' m

' z" v2 e! L/ ebtw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   ) h: _* ]+ j# G2 T- P2 m" y
3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… * R' L" R" ?( F9 A2 c! \( ]
+ C; a7 d1 K) U; s! \% x9 Z
btw祝你成功~
. }+ _2 \0 P  c

* u1 p  }9 V8 ?& u4 H禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   
5 P( ~5 Y: d, l- f0 HCD想搵CD/男一齊. F1 u$ o6 G5 ?7 v
最好就一樣係CD啦: d$ W# P! W' C9 x
我唔靚架 肥肥地 170高! L+ _" i: a6 q! p6 ~& ?
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊) i; d4 b, |1 B$ V7 Z, Q
對床上無咩慾望 比起床上; B9 k) M6 x! ?3 Q: u
更希望可以好似普通拍拖禁樣# @& T% a& B  K1 C. L

) x& G8 m8 ?  ~+ P' F) e單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
3 Q& q! u2 W  t% Q4 M
" b6 j- J& x9 Q3 u% k
dee_love_bebe& h, Y; M2 }$ @! v0 J. O9 d
3 w# A+ |4 L: I6 N3 J
做朋友傾下計