嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# khman01 的帖子

婚紗在哪買的? 質量好嗎?
阿女出左世, 而家全屋都係女~

03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心

舉手舉手舉手
暫停寫入

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   
" ^8 C; V0 c3 X/ T3 W" s, X! R# k9 Y我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
, G6 x' @" _- Y6 y  M6 C男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
- L8 G4 N4 w' y2 x- u6 P  o
嘩!' d! z5 p5 {, g# ^$ i
ching你好利害吓喎. 7 I. s4 b, q( D4 ^
有咁多,不過我就喜歡儲校受.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 12:03 發表   , O) P; v: r! K1 _% x3 k8 C% g& T$ t/ s
03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心
! E) I: e$ `& a+ y! G6 c% r" }1 `
我都好想呀!  E' y  |) f7 O% t
不過真係唔夠膽囉!

引用:
原帖由 1980718 於 2013-7-3 23:51 發表   
2 I9 o( b9 t% S$ r如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮
) Y2 y3 p9 h. F# k% N& Z
唔洗呀麻.........全部?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 19:10 發表   & p$ a8 ?6 W& [6 B

# d: k) L' o) u2 W8 d我都好想呀!
) T' w3 I0 l  n# a8 Z+ i, A5 i不過真係唔夠膽囉!
' f8 r# u! F* P; z7 U
4 p, W# a& j( r& E而家唔會再扮學生出街啦% `% p2 r* ]& l( b. p5 N) x7 w
最多出到街係公廁換女裝衫

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:09 發表   
1 z+ u3 f2 P2 U: ^2 d; O- b) J7 n) ]) x4 [6 J
- I: B* m4 ]  D- r: O
而家唔會再扮學生出街啦
. W  M) X- u  t% F' }3 x. R: P最多出到街係公廁換女裝衫
! C% x  }* v9 J. V1 K
入男廁定女廁先?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 21:25 發表   , W% k1 H) l' Y" m5 `

( R( M. J# }- n5 g入男廁定女廁先?
$ \2 Y( R/ ?  i! m# M$ p! v# l6 m2 U( j& a
男女都唔係

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:27 發表   % J# a# H" x$ m& H- Q8 g) t

. V3 a1 ?2 B: x& d; k6 H, Y9 s# q* l% ]6 N
男女都唔係
7 H- z. E2 t* R6 e: @! ^唔通係殘廁.

no, i dare not

我都會穿出去呀,不過通常係夜晚

我就冇膽著出街啦,最多O係屋企人出街時先拎出O黎著!

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 10:27 發表   7 U" |5 ~4 N' v0 K6 f3 @
我都會穿出去呀,不過通常係夜晚
  t' S& ?! Q" Z9 S1 N0 E' T

' x) i$ y1 R, R" l% L& _; t夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   # ?' }! t; `: Z/ `) U
我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
6 p% D& L4 }4 _; ~9 k9 n男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
* X: B/ B$ S7 e8 m6 e

" k( _. t! q" F3 b晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   
' r1 p( ?+ O6 e% c9 z. x: @+ e, s8 z2 [% A5 z5 A

4 K4 x/ H3 T; u4 t! W晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
! e9 g, e) Y* U2 i
認同,好想試O下著晚裝,甚至自綁埋

引用:
原帖由 stellaleung 於 2013-7-7 04:32 發表   
! x( S+ {% k/ X5 [5 s8 h
; R* E) z+ k; t% e) s: s: e* B- v$ N8 q0 w3 b
夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?
" Y% `  C' }% u( f3 m# ^& ?6 W7 r
夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   * R$ m& h" q7 i2 [" m5 b7 n
8 S' D+ X4 ~0 I2 ?3 L. o
& u, }% D4 H% L+ I) ?9 P
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
* T( M" S0 Z, X% `我有兩套婚紗
' x0 t* q( Q& x好哂地方,放一套婚紗既空間,最少可以放五至八套校服

引用:
原帖由 Jany 於 2013-7-8 00:55 發表   
3 g, N/ Q" T5 V4 f' i  N
$ {) B6 T: N: R- C( C夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼
3 P* C6 Z- E" J% X% u7 h

" H0 w3 Y& N/ C) L/ ?% Y7 }十點前校上面正常仲有學生未返屋企6 E4 W, B: ], g" ~: Q2 H
校裙襯拖鞋比較無咁易比人留意

最近訪問的版塊