嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開k party

哈佬喂都幾好呀7 e1 h- l! E) S

, I) j. j2 a% R不過會唔會book唔到房?
4 P& `8 \$ g# g* t$ A1 T
, Y2 J; {- R9 t6 p' v4 ?9 k  v又或者貴到福街?

原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....9 j/ K- R9 e/ w$ M6 R0 u: s4 J/ {
9 l% F2 r; \* Z/ x; l+ B
午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費) # E: ~* B0 c. h8 ~5 O6 M
歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務費)(全日制學生$79,另收加一服務費)
0 W7 v$ W" x( t5 t( N9 _  g黃金時段   港幣:星期日至四:$158起,BUFFET加$38(另收加一服務費),星期五及六:$203起,BUFFET加$18(另收加一服務費)
* C* K' S- z2 f- ~; h貓頭鷹    港幣:星期日至四:$109/位(另收加一服務費),星期五:$139/位(另收加一服務費),星期六:$149/位(另收加一服務費)

回復 24# jg400hk 的帖子

冇問題呀~一百幾十之嘛...

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-9-30 02:05 發表   
8 `' f7 t" ^6 i9 n& Z原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....
- g# d6 y7 w/ R9 z3 ^% Z" [$ y3 S3 V9 f& u1 _# p) b# Y6 m
午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
, g' F5 L$ _: w6 }5 ^1 [; H( Q歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務 ...
( S3 J, H( M- ^
最唔抵係黃金時段XD…其他都OK既
2010-09月25日 1 st CD...suki

仲係全日制學生XDD9 ^; h; j# T: f% {
不過星期日就唱唔到夜晚了

係唔係真係要搞呀?! j$ o1 o) u+ C: H

9 ]: `4 T) J9 [係就快d定日子啦

有冇諗過元朗同益neway呢?人唔多,又有得book獨立廁,都叫做新開比較少煙味...
2 `( V+ R: b0 C4 `  @& d最緊要平d ma~
) G( C2 L+ u. H0 b  `9 z* {& Z* N3 P: G2 \' B
出市區都有巴士小巴...

呀..........對我來講  v1 Y  j& a1 c0 @, [

; @: `* M9 u" A' E. n# Z. V好遠
: h" T2 b/ v' w- u3 q$ _  l& Q7 l1 x
我住港島

開間酒店房我覺得ok呀~
( E, O  P: P0 h但上次唔係話荃灣CEO好快就收房咩?

好似有好多人想攪WO~~ ( H0 @5 W9 P# h, m; d
唔知係咪真係會成事

我都想黎呀 幾時開PM我呀
, X  ?' Q8 _0 X. V! {唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋

引用:
原帖由 zx1631 於 2010-10-7 23:08 發表   
, `! A# s- g' e, O: \2 w我都想黎呀 幾時開PM我呀: D& K6 D6 J1 h+ l* j
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋
4 g  _% W; A& O) P7 X2 s: c( I8 X! K* U. N
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩 % M% M# C& h  _. {+ E& V
+ A  f, A$ e% \- H! m) d# y, ~

i want to go too, msn : [email protected]

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-10 14:52 發表   
. T0 o0 Y) ~3 F5 J' J% k' K& o2 m. Y9 u; Z, V5 s

; E! K1 Y2 g. n, Z" T* CBOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
' M- U" H4 n9 q' a  t. \+ M4 j5 K, ?0 W4 y
# V2 Y- e; H4 r5 W
你想做咩呀?

如果時間ok我都會想參加~
我喜歡看女女著內衣及絲襪的~這感覺太棒啦~

你想幾時先

引用:
原帖由 dj7459 於 2010-10-15 18:51 發表   
6 ?: \; m8 R6 O3 t* @你想幾時先
* r. a3 F2 T7 ]& S0 P* l
2 U/ T' t  n' K" v! V& I& P, j
我就想29號晚或者30號- M' G: v% f) y8 Z! L7 z
) s7 j& `. N9 s5 W
唔知其他人想點

is it possible 27/28?

引用:
原帖由 janet 於 2010-10-18 12:33 發表   ' v0 _- O$ q# Y0 q3 E7 d# h' ?. U
is it possible 27/28?
& o% M1 C4 f' x+ g: @% a* i4 H
9 ~* S9 h0 M. F/ {如果可以我想28號( F5 }% H) z& V; W  p
7 T$ U; Z" J$ k$ A6 k7 p
那天我可以化好妝出現

最近訪問的版塊