嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

緊身衣

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-3-23 23:16 發表 * W, m- V8 k% M9 k
想問下...係咪你自已黎架? 幾錢? 自已著自已除可以嗎? 抖到氣嗎?
) ^; [; r. y$ v$ a0 g
) e7 [2 Y4 m! B$ y[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-19 15:48 發表 $ I+ k# A- Y! |0 b: K0 X
! N' l1 U+ M. w& p4 t1 n! B3 f
/ @" Q/ h+ \" l% q: J
[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..
; p6 g4 p( O  T' t9 \# G7 \, Z9 Y" |再樣都無既話...............

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-27 16:16 發表 : U: n+ T0 }3 A5 e

% ?9 b7 r* {& D1 M$ C* L4 }再樣都無既話...............
# u: t* F$ N: ?; t' W% u2 |9 \* \

8 t7 k" J1 _$ D" y兩樣? 0 }5 L# d% j5 ?
咩都冇真係死得.., K" P* H9 ~0 C

( O5 N0 G  g6 U! o8 n6 r  a[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-4-28 22:26 編輯 ]

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 22:21 發表
$ I. J" j2 [  P5 p9 [; f: g+ G7 j0 g" t6 g$ y& }2 O

- m( @. @8 o# Q兩樣? # U8 ?$ u' [) _# r6 d- t2 Z4 H$ Z
咩都冇真係死得..
  |0 [; s6 `$ N# M( g4 H: R
有鼻窿但限制呼吸!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 13:00 發表
/ c( D9 |& a& c: Q. ~/ e
5 p! l6 ~$ f: \2 O有鼻窿但限制呼吸!
+ D7 ]6 m- g4 M
8 k' g# M( t% L3 Q4 F8 ?! q咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. 
5 V+ }: w# a6 c/ V芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:38 發表 - e! I. k" ^0 m1 x& W7 J8 b% ~( `  {
$ B, ]& w+ r4 C& x
/ X0 L$ y4 O( v9 W& F" r8 P+ k
咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. ' v; y# p( k! h: `4 Z7 Q4 X
芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..
: m# Y- B1 e, B0 v% m! g
應該無事既

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:02 發表
  d1 S1 T3 X6 X$ _  z* K
: l7 w! g3 C1 q- v: M應該無事既
0 ^3 b. C* T5 x
+ p  K3 ?2 [: p3 J
安全第一.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:46 發表 9 x5 \8 M' x# O2 B

+ K1 L7 K# c) ~4 ?! t0 K0 b' D/ `( W
安全第一.. 
+ `9 J& }; K+ Y$ x
始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:09 發表 , ]( w7 j/ ]  z- D" c/ V1 H
$ K2 K5 Q; g, I/ Y3 \
始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停
  X; H; E! W! h7 a; `# C
7 Z/ n6 e. R/ M# L/ u多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 23:02 發表 * G! \. B3 X6 L9 p8 K
+ l' k; h* f, f. S2 A; \, p

9 J2 O/ o1 Y0 u- r多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  
8 E# I* v7 w3 t8 G唔會呀, 因為太危險$ l: Y+ f' d; P" V
我只會係盡量限制宜唔係完全呼吸唔到

好想買番件來著吓

想做就去做 , 我有我要求

限制呼吸,玩到咁激

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:45 發表
) X2 `, G  H7 c限制呼吸,玩到咁激
# q9 n5 l& I6 S8 w
4 U7 ?; J! d; a' i係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:47 發表 4 |2 y6 o+ H! f" O0 E. ]7 o5 l; p5 x  _
4 e7 C$ F+ d5 e$ ]0 H, w; E
) J/ G! M5 a  R6 o
係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..
) `/ I; a) t' q+ n- M, P1 ?

7 b6 D4 O/ @. m1 r8 A非常同意

好似真係好緊咁喎,
  v! _* A- a& T6 O( z

樓主多好看啊!
, a7 L/ U/ \: w$ r3 z3 E+ b( o) m謝謝分享!

系邊到買嫁 @.@" 好想買返件

試左就知好正////////

感覺好怪阿!