嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。0 a6 H7 M% ^: p# n) j9 ^
有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   
6 o5 ^5 M) O2 ^! E2 O9 h, B去九龍灣買會好小人
. A: c6 ?+ ~7 S* @- m" g0 D8 e  W! q# V* B1 N
九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭& ^) Y& S! h0 V1 \4 R/ Y! j
入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   . d- S& L6 {: _3 }  `1 D9 ^( J
如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
0 C3 w0 `' v- s2 @8 C
7 D' H  r' z) V# V" I0 e只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望
( i5 \9 p5 s5 x3 `但任唔理佢地照自己去買就得 !! 8 a+ n  Y. x& W2 m) w1 I& L7 P
CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....
$ A7 I/ }) R- y2 A$ M: d唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時
0 A6 q" a; j# ?你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,* K3 X( Z. ?& r# \/ n
受中國傳統封閉思想影響,0 N# H8 l. ?* U- G* V' ?8 r! C6 L
係外國冇乜呢D情況,2 ?1 F- G1 [* ]( d" c
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   
% d# w* i2 l6 U& S2 }( R" Q7 H係香港人食古不化姐,9 K/ v/ p7 ?9 c3 r* V; @; k# y- J
受中國傳統封閉思想影響,* {5 f2 K6 c, |, o( F
係外國冇乜呢D情況,' {0 s$ K$ T# G1 P! @, [( c
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
( J# B. K' v7 Y( a( w

. _6 e6 L; S; Q7 Kyeah.  Only HK will have this.
* P" B( [; l9 ^0 Q2 T; g1 J4 J% r1 @
In Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   
0 y  K3 C$ R+ p想買時
( k1 ]1 ^/ Z( q7 \你已然唔理其他人眼光
" {: k) V$ |/ ]3 e6 E. n7 F2 C3 i

3 U4 q" Z; O$ r3 V係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   
# _+ ]9 g& r! U9 a6 p7 _' V
- A' M' G9 W7 a, e3 B
# @4 H& ]: W- h5 P; x2 X2 C8 d5 ]2 [; z係…我入得去都唔理得咁多
: q- r0 x# l& `4 g, O

# U: C' v* Z# \! Q3 g, i% L% A4 \! }$ M. U% ~4 [% p5 F5 H. k
同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   
7 A" Q& u5 w# p5 z, Y9 g/ ]  r( n1 L- q* G4 ~% q* l- L3 {

- N0 ^. J! w" Q4 O4 T/ |5 z: a% u$ I! d1 S, w9 j
同意!
! l9 f# o2 C/ F
但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   " P6 S0 l8 W; Z: x8 ]- D/ J
如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
" e- f/ H' v7 _6 b; m
𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,, `6 p0 y* s" K7 y3 k7 O6 ^
男生買女裝都可能遭受異樣眼光,4 X0 U; ?! n% r$ J; @5 M' T  A, ?' h
更何況是挑選女內衣褲,  _2 k7 c  G6 \5 i
如果妳對自己裝扮有自信,
! ^1 Z. b$ e! P/ {, w著女裝逛內衣店會好些。