嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日港島遊

今日港島遊

今日原本諗住睇下大家介紹既馬寶道絲襪+ I" L7 |' p( n  `! U9 q$ {9 J$ C
可惜大雨到呢...
$ R( T; _, z6 G" f6 U% z5 z' R$ b) Q3 q
攪到好多舖都早收4 v' p- }  `$ Y2 L' d
亦見到兩老收O左D貨
% W% N+ E% E$ ?! K9 L見唔到彩絲(本來想買既野)
8 {, e/ f' r6 l7 H% N4 x咁就冇買啦
1 c3 a' ?6 T6 V行過幾步, 有服校店?!
( A1 c' y7 K' u, ?. S% A諗住買啦
; B& r* u0 q# m7 G但因為我冇準備, 唔知買邊間好... 間店又有男士坐鎮...
, ^/ O3 p% _- z4 W1 S( E4 T0 j攪到我驚到唔敢入去, 唯有下次先做功課再去買啦% D$ c0 B1 E% q- {+ g$ G$ T
( i5 i# x, x; J* X
跟住行下行下... 見到有鞋店... (以下所指既鞋係指學生鞋)
5 e+ z- r: ^3 Z嘩! 29蚊一對?!7 o& z2 x8 W2 h( }- H
咁我問下店主(男), 最大有幾多號, 4 e# h/ {% l# ~
佢CHECK 完後話, 最大只有39號...噢, 我唔O岩著....買唔到. Q4 @( [* q5 ~$ j
點知店主話, 有另一款有41號, 仲要係足碼既
* ?  y* X& s- p6 n都有幾多款添...最後我買O左一對...$60 咋...) |2 W/ q. h: Y3 q0 z
回家後試著... 掂呀, 好舒服... 又平喎
' a1 Z7 `% D& j早知買多個款啦
) `1 `, ?% ~3 E7 D% W: n2 E相後補
% f, s! N# I" N: k+ Y# n$ V7 G) x- f7 d
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="
9 I/ C1 w! J; `; ]
7 p& r9 }/ x: e6 e近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親手啦
8 {- J. H$ S# Q" o- ^7 `6 C& }# T5 D: L5 j  u, t
我想買學生皮鞋,如果都係60蚊就好啦/.\

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-1 03:18 發表
! i5 ^+ c4 I% F馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="
) r+ R1 o  ^7 k. n( u. `" I4 d) a9 ]0 P5 \$ D- g" u
近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親 ...
- Q' g/ \+ n8 a; ?+ d+ F我本來想去近街市果間買架, n$ ~: B3 f; u) G9 k0 O, e
但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去6 ]) i2 p  ~$ b6 w' M4 J$ V
9 |3 e" m! `4 u8 p1 q
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?
+ @% J5 w, h; J7 a
; }: y1 {: V( {+ d1 Y: \另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?2 K0 M; Q/ ^7 I8 C1 ]2 w$ I
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋

其實舊版同新版有咩分別呢???0 I: }8 J' \5 u2 M6 L, u- v+ ?

& ?2 @! D- m. B5 f2 K舊版圖:(copy)
# U2 ?7 f$ \' |6 U0 m: i" P9 H
. \/ r! I6 H: ~3 ?  b3 D1 ]' k0 w8 B( _* Y1 b" T: \' n) f

8 u1 T5 _; g  P7 N4 @3 U/ Q( I

果3間校服店仲o係齊度?9 k9 L+ y; |. w* m2 R
我上次去到好似得番一間...  p' K, H: w+ r' x( _) V
! g5 w; @/ n4 P5 }5 u% ?% Z4 z

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-10-2 03:10 發表
) R2 O3 {+ V( s; i' t* d$ s: n果3間校服店仲o係齊度?
9 z5 L; y; x; ]. ?4 j! _我上次去到好似得番一間...
; Y& Q/ m5 ?! i! u
3間都仲係度架- b( L0 @3 p) p, n8 Z% K
全部都有開

D校服公司大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 sowler 於 2009-10-2 19:49 發表
7 R# _7 B7 c- n: o/ Y- pD校服公司大約係邊個位置?咩名?
0 B- D; h  W4 w3 n
馬寶路近新光/ H: k" p( {+ t$ e: u  Q
店名請找舊POST

鞋店大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-8 14:45 發表   ! R) c9 X( j. }6 @: a% U
鞋店大約係邊個位置?咩名?
' z  b8 T9 i' D2 n( e9 V) `
因為果日我行o左好多間; e. U  b7 R  C+ g
所以唔係好記得係邊.....
8 ]! _6 Y* m# T4 F
; e4 L6 r( j3 \5 J我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-9 00:36 發表   
1 J6 p0 E4 e/ K+ N2 J
7 e" h5 X5 `, v" ^/ n8 i/ a( [因為果日我行o左好多間+ H. F2 p0 `7 ?. H( a5 R# k6 Z- e1 d
所以唔係好記得係邊.....2 V0 A! Y- w- M# F- k

3 {( B4 b0 V) G. \: Q7 Z我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道
/ Y1 ^6 Y9 Q# Q2 S- \7 J4 n大約位置?

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-1 03:51 發表   4 x9 I( H  o9 D

" M* G3 t3 P  c' \3 K3 l( m/ o我本來想去近街市果間買架
) `) Z3 F; [7 l& \8 F  w3 u7 e但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去
3 G6 m- a9 p! X" d: V& e( r8 ^- ?" D2 M+ w3 W5 B+ S8 d  N: k  z
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?9 H( q2 T4 d% j9 t* A* _8 G) s- |! A

% u# Z% I) l0 a( X另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?
: S$ P: u$ l1 k; C1 r% f補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋
8 t9 L' Y. F! F! l6 G係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-10 11:46 發表   
: Z: ?" x/ [% ?- z7 q  K1 e1 d3 r& e5 n1 Y' x3 t4 U. @$ j
大約位置?
7 C% ^# ?" w3 V' j
只係記得係英皇道..... V+ i; `" R/ `2 a4 _
因為睇O左超多野.... 冇留意實在位置

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-10 11:59 發表   $ @1 G" B' i( q* h* a2 G  A
. I2 b  j+ N$ x; i1 _/ A% v
係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =
% Q' h2 J, X' ]* p/ A唔係呀嘛....咁衰? 睇都唔得?

引用:
原帖由 ryan999999 於 2009-10-1 21:18 發表   
0 f) H5 f- R8 a4 E* ^7 n: U3 I其實舊版同新版有咩分別呢???/ ?( `+ ^! ]0 B7 D* ?% m
- f  Q% h* _2 }$ V
舊版圖:(copy)
0 |0 W! r8 x+ S$ J
* ?+ @6 l- U- t( u2 f7 G7 D
7 H" q7 ~4 F" Y  _$ j
% F& |% S7 _( _; [0 W$ t( Dhttp://hk.image.auctions.yahoo.com/users/5/7/5/5/ ...
2 {6 A! A* w4 u: H) p" M+ D- r

& N7 Q6 W4 ~3 L# z& |& {- D; [3 f1 O0 u3 E
好似係嶺南,唔係福建喎。

係咪只有港島school> 賣?

最近訪問的版塊