嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女底一問

穿女底一問

請問有冇人都會鍾意著有卡通女童底底出街?
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# aaabbbcccddd 的帖子

我穿女裝內褲,冇卡通

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2018-6-24 18:58 發表   ! |& e: z" F- k8 y9 \. j
請問有冇人都會鍾意著有卡通女童底底出街?
' C" k8 e- z8 p# f7 g( c8 H  l' F5 d( c% C4 w. Z
size 會爆吧?
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我都係著女底,無卡通

應該都有年青的底底是公仔。/ }' ^) I+ J- K
再大,就冇左。
享受 一分一秒的 CD

我都係著女底,少女款式

引用:
原帖由 michaelyip 於 2018-6-25 06:54 發表   
) ]) q) L1 I$ S: o! e我都係著女底,少女款式
3 L2 |' V; c- A6 x0 O6 V# k
; R* @" h+ P/ G; `" {* I
甚麼少女款?
享受 一分一秒的 CD

如果家中有妹妹可能會穿到有卡通款式內內
- T; F/ y' a) `+ }3 O如果家中有姊姊可能會穿到一般女士款式

回復 7# misslady 的帖子

粉紅色喱士花朵 絲質

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2018-6-25 09:45 發表   
; ?. h1 g0 F; p如果家中有妹妹可能會穿到有卡通款式內內3 S' ]! E8 G, B5 v/ z
如果家中有姊姊可能會穿到一般女士款式
  P6 g* m* |. G+ d& t' T2 e
' H) S( I- ]5 l( K# W" B有女友,就是性感 lace  透明,t-back 。
2 |) B9 _1 r/ u有老婆,就 ⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 michaelyip 於 2018-6-25 16:42 發表   ( R0 ^; I2 B  f( O) l" X
粉紅色喱士花朵 絲質
! z5 z6 J9 ~3 ~4 M) @' S) b9 y+ S/ S

: Z4 K# u; V3 ?# O* q' V; i5 ?是satin 質地?/ H* S' e- Z$ w! ^
好想看看
享受 一分一秒的 CD

買不到那麼大件的吧

我穿日本網購花朶刺繡內衣
戀物中毒太深

我穿老婆送我5 e2 c8 b# m+ h8 w0 P0 ]- W7 X
她沒再穿的內褲

我穿女裝,冇卡通的

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2018-6-24 18:58 發表   
8 y# M7 e  B/ c$ X# ^請問有冇人都會鍾意著有卡通女童底底出街?
  K/ l0 t# f2 a6 g7 i
! t9 A2 `6 _' j# ^5 _. y; _8 ~我以前男友不喜歡

卡通底底通常都係綿質,與男装底底無異…

我只穿阿婆底褲

引用:
原帖由 web88 於 2019-5-17 12:00 發表   . T# ~- k$ N; n, d4 a0 Q3 `  |( v" z
卡通底底通常都係綿質,與男装底底無異…
! g& q2 v3 T5 r/ i  C( }0 U$ s) G1 a

7 G! ?: U% W% W; Z+ E" i8 ?" F5 [我喜歡穿著絲質,或尼龍

引用:
原帖由 maria-ng 於 2019-5-17 20:13 發表   
1 g' {6 h) W5 [2 ?' n$ ?我只穿阿婆底褲
2 r5 b& d% X! a  L7 L8 w% F" Z$ a

* q) Z! L& {" w! a0 g男友喜歡摸軟滑感