嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD女裝去考試?

CD女裝去考試?

有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肯定會趕走,準考證要對相架!到時考唔到試,俾學校同家人知道自己女裝就麻煩!
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   # _: N0 Q/ ?% b
有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

拎自己前途咁樣玩 9 s+ f' e  D3 C$ V+ P7 J
cd 左去考會power up ?  定係諗住擾敵 ?  

你試下囉!如果遇到我負責個試場,- ]4 n* g" z: |# A/ P1 k
應承你,我當睇唔倒
5 `. I1 o1 F5 J4 ]7 p4 _5 ~; Z* H% l, V7 r/ K* [8 k5 E
2 k$ S+ ]4 C  D
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
2 C: ]$ S# _8 K% X有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

日本就會有CD 去考車牌, 連張相都係女裝
Heels Fetish

已經過左海既考生去重考擾敵得唔得?
晴晴Jessie

回復 3# 松鼠狗狗 的帖子

當然係擾敵啦

回復 6# wchingw 的帖子

照大家咁講,只要準考證上係女裝相,就可以著女裝考
+ `, c' U7 F7 h咁你係repeat,應該可以嘅

引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
' h0 C8 ?$ k  ~6 d) x0 A有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
2 U, o- x' @, v8 _" y
照你咁講,我當年去考牌個筆試都應該女裝去考) }8 A" F5 `5 Y) |
封信都無相,得個名
+ r! A* V2 a) {不過有同事一齊考囉 XD"' h3 V  i7 u* d! K5 y5 y, n4 w& \
! X( N1 @1 a- s( l) p+ Q
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,6 Q0 J+ p8 u& P, s# p5 B1 P2 H: T
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,3 b* B; j0 B: R+ ]  D1 g
個人會特別精神同清醒!

我係今年考生( T/ D% h% i% I% a8 l
咁做只係浪費自己考試時間
8 c. m7 }1 f/ y$ ?. E又要同examiner解釋

如考完那時. 學校裡面換, 看上好一點嗎? 但考場是女校嗎?

唔好講CD去考DSE咁重要的考試,我試過著住絲襪考日本語能力試都集中唔到精神,結果差一分先至合格# u6 z6 w$ B& g2 q& l! Y
7 q% l6 S. l9 b

我考通識嗰年都醉著女裝熱褲,腦筋清晰百倍

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   6 L& o$ W+ B: M2 P6 r% p7 G
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,
- s# q3 u+ ~% d5 C6 R" H無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,! q& `) G+ F0 v* j# Z4 a# {
個人會特別精神同清醒!
- N4 V) Z- r  O& m  R, \6 j
+ V9 M$ n9 @5 I8 v" |. w8 q% j
then all pass ?
  N: D' ^, T3 g: A% O0 l' j9 T. q0 ~: m  \2 a+ _$ Z0 G
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-21 00:07 發表   ' z% x: U& o4 Y% e/ Y* \

0 r3 E- Y; i* P4 I0 L  ^+ ?! m$ ^0 X4 v- v: d" N
then all pass ?
9 P+ \2 j3 }# n/ B0 ]
! Q* F* r4 O+ S5 i* a4 @# k( Z0 w(o^^o)
3 {. U% q6 w0 d3 H# s
% y% X6 w3 Q. x# Z
講出黎都覺得自己老,我當年仲有會考同高考。
. q2 p, L" f: |. a: ^: |/ i. {; y' P8 z2 @: D3 \" H# A
高考比較比會考早,冇咁熱,可以著埋絲襪。
- h- ]5 d- L2 }5 f會考果陣真係熱,只可以著女底7 n  {7 n% f( Z# y8 A1 @2 J
# e+ t3 z/ c/ ^; K3 o3 h; \
至於考車,我呢種人,1A牌都要考幾次,
( l# _  ]3 P7 W8 W可能我比較適合做女人,俾人載

哈哈,我想也未想過

其實可以著女裝去考,只要個樣同身份證一樣

等睇報告......話說到時要去廁所點算..

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   . n) t/ J  \! A" U$ N' n
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,1 D) l. m, W  }
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,5 ^9 p5 i8 g& _9 }
個人會特別精神同清醒!
1 A) ]) g  M: n9 ]3 A! t/ `你地cd住考試、考車唔會分心得仲犀利咩
; B3 U4 [5 O. z8 M1 ^+ L4 q6 u特別考車比真係cd渣車要守足規則乖乖咁渣