嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO( A1 A; s3 B2 i# Z8 a
放飛機
; M- r) y( J. Z; R. X1 Y3 @隔左成日先覆人話電話壞左3 I9 O$ \/ @! f
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出! w# k6 a' [: ]( ?# @* o0 m
HI完之後講完D性幻想就約你7 x$ x# r1 V+ U& v- q) R7 v
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦7 f5 N' U4 C- L0 w4 G" r

0 R) l1 f6 N, `其實D毒男根本現實就係溝唔到真女$ y4 G# m. A+ k7 H# ~& j/ T
就求其搵CD出火- H) D, e5 v9 Z2 V7 ~
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩* q& V; l/ Q; V2 V9 G* n3 f" `  _
唔識氹人$ |) f6 I  ?7 J+ G) N
仲有D 頭像都唔敢SHOW
' Y; L/ Z* p% A一味問你拎相黎睇
6 N. w( Q% a4 n7 V. G( C0 l. v* ]6 `4 i3 E+ K# }) `& c& w2 S' w" |
可以咁講8 C) t- m9 A. c4 U9 ]8 j4 a9 \6 g0 L
唔敢SHOW相一定有古怪
( m$ b$ Z6 E; f, N& Q) Y0 f1 H佢地唔SHOW相,根本冇野輸
+ B9 s5 G2 d% g  u& N你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
; C* h# t6 @: L' q: e6 z8 F而家連相都冇,佢地真係冇野輸  ~2 D! e; r+ t: _5 j& B

0 R9 P9 H, S: e2 O7 M5 e$ w[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
9 [- n* O- g. W/ \9 T+ ^# j$ n: Y. h, E& A8 Y2 @3 z3 r
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   # x' k+ B4 [0 g$ _# D: s* B/ b, ~
我都試過WO
3 B7 {- X. G+ M" V放飛機! t, H8 L5 K5 c1 Z. I% l1 H4 d) b2 W
隔左成日先覆人話電話壞左
% E! s. i; c% a老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
! O& E9 Z: [1 o' c2 IHI完之後講完D性幻想就約你* @4 @4 Y1 \) _! s& B& e! q
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
7 L6 m# Q! l9 f2 v
4 }' J) i1 S* d( U" q% c' g其實D毒男根本現實就係溝唔到真女& P6 k1 j+ ]8 R* g
就求其搵CD出火3 p, [$ |- z* d) D1 _* A5 G0 l
睇講說 ...
7 i% B6 z2 q" {* E8 n& w# z6 |0 R3 [( o% B$ P
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉
# n* @- j& ~' S# L# Y. h我個人也算是較少約人
) R5 a! F" _" u3 [& a! x" }$ a4 }類似的事也試過
. d* g. D+ N+ D2 v* B確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   . O/ C6 R# W9 r
我都試過WO; s& Y" V& `+ n& }, W9 _2 l- t
放飛機
3 h; u/ Q7 P+ Z) A5 _7 n隔左成日先覆人話電話壞左% O# _' f$ A. Q( E1 r
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
! `9 O4 M9 E0 r7 b/ v  CHI完之後講完D性幻想就約你
. C3 [  [' n3 ?$ s. @8 ?- O+ U中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
+ O1 E  a6 R( X& r: B( {
+ X2 j0 i' a) X9 p0 t5 b/ r; O其實D毒男根本現實就係溝唔到真女: e, Y4 V3 D+ ^" W
就求其搵CD出火
6 g5 J8 u# @* F) [  p0 B睇講說 ...
! |9 l0 ?; G# L( P( E( {' x咁又唔好數臭人
6 ^4 m9 X& U/ H8 V7 h, h  A. q3 R你問下你自己當初既初心係乜先
3 i( S) Q+ r5 S人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔, [$ E0 t" S" H% {3 \. F  u
" {' V" z: M$ }0 v4 g* H" R. t% ?3 x

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   9 R2 o+ E4 W; \0 f/ n5 n$ @
8 k( G0 b: O9 v0 y( w. \; ?
咁又唔好數臭人- w) H" K$ K# `# `* s  i
你問下你自己當初既初心係乜先
; Z3 S" m  f& C, G* Q3 b% R$ Z! z; D人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
3 f0 @7 ~7 S6 G) b6 |: C& X) n: w9 J7 r. _
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....: k$ J# q) A- M8 R
我CD係為左滿足自己  z$ i% t: |, y9 w
唔係為左滿足D死毒男既性欲 3 W* \) x: b3 |% ~2 I
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
. K" U: c# ~- }6 E( S0 t9 }" X唔好講到CD係為左男人 / d$ ]- \* g  m3 O

/ [! @5 |+ {+ A2 A. v6 x
7 j- B4 x2 j( n. Z4 ]各位CD都要諗
' m  J% t+ X0 I你CD為左咩?8 W( v2 m! k' g' _
為左自己開心?4 t* Y$ ~; _; H( i' R" q
定係幫D毒男出火?
) k7 P, c, V7 E- n- w% U, r
0 N& S6 _, O! U5 ~6 D- Z* G[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   ' V) x* L: ]3 B

) D) A$ x3 G+ T: u% L! _7 Q2 s. x2 e5 g! J2 f' ?$ m+ Z
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
# d" J2 H0 L6 c我CD係為左滿足自己- C+ J9 Z0 ]) g2 S
唔係為左滿足D死毒男既性欲
  [* W' A1 w$ @% Z/ [# a加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人8 d" n9 r% k* B! r8 ]5 p
唔好講到CD係為左男人 + |( h1 T  P* _- b

n5 K2 e  ^5 o5 _; I7 I" H% x2 w; j; T; a
各位CD都要諗- e( M- u7 ?& ^4 x% `
你CD為左咩?. u5 @7 [% p3 u) x) y$ e8 \  ?3 Z
為左自己開 ...
. E) V5 O6 o8 x
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?! g/ G% f5 t/ I6 N2 z5 A& L& |( ?
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
& j/ X5 f3 R# C1 q1 l0 x9 n3 [
/ o7 T8 Q- K; C& g! P) B其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
5 z% K5 N" L8 J7 ^% b$ Q* o' E1 d你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
+ [: O0 u0 L' ]/ I! u# k
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
; ]7 X% F* c' S8 m+ m# P; _6 W' K( X5 h
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
9 M5 l2 @$ X9 z0 g你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
: i( M  H1 Z) k1 [0 M0 O
# z4 C; c+ B: W* m+ }
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?: X0 B4 _! n5 L( j* l9 I& T
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫2 e% h! K' Q/ g9 k
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
0 Z/ v; q. {( C8 M: Y! X9 }
! B* O" a: v, F7 X( F9 \& M% m事實係D死毒撚做錯在先
: k! K  S' e4 {2 f$ W6 a; I6 P唔通要叫先生?
; a" g, V$ A% s7 g0 R3 [我又冇開名
! ?4 I: E6 H6 s0 ~唱衰緊邊個?
9 f/ B8 s( x! D2 e3 @6 O2 g定係有人對號入座,覺得係自己?
) ?. I& L" u2 H0 I0 x  Z9 A& q聽完係咪覺得唔舒服?
, D1 T& h6 W  C+ c% i從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品2 ~# a" ?' y: ?

* E- m3 X$ U' W/ n3 w4 T0 L[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   0 b) U3 G% N# t/ p+ ^0 T' K
4 Z5 Z2 G8 F- L7 z1 A
# w( ^& R3 h/ U8 c, x4 ~
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
3 s# Z# s7 S7 w* C7 [2 G我女朋友有時都會同我一齊買衫衫: l( \; _, b% c7 a- X
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
! N8 u! f6 b$ O! S; v; K2 k' r# \
$ ?$ P1 e& C8 Y) Y  Z, B事實係D死毒撚做錯在先% q# \6 N; q) K% V3 |9 q
唔通要叫先生?$ M4 z/ R* N( j" j  x* h' O
我又冇開名
/ o9 \2 O* |2 f% {唱衰緊邊個?% l3 _: y5 R, ^0 F; R1 V8 B0 A
定係有人對號入座,覺得係自己? ...
& w8 R# E) U& ]6 \' X& W8 l仲要用死毒燃! m; v9 G/ y0 {, E' S7 d4 h
日日自我感覺良好
9 ^" q/ N# i) o( \$ {# x好似全世界都欠左你3 n8 \* J$ g# X
有時一個人突然咁大反差,一定有原因* A, V* x" N5 w+ K/ D
. h, V- ]0 }( a$ Z7 f$ u6 O

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   0 H( W  z8 C3 I0 t4 X5 e0 S( ~
8 K, H6 g+ q  b0 Q8 G
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
# N/ P2 w3 t, X+ G9 S& f( S, m你唔好幫住佢
2 e- ?& k2 A: a4 J- ]: b8 H佢唔識思考先會咁
" ?! U$ Q) i, `% p5 \% R& c( U有時覺得你地既思維好獨特
6 b+ R) ~9 c+ Q, D5 f5 J- n! H對你好,又覺得人地有企圖
* h; O' B+ s9 U! s& a對你唔好,就唱人毒男, A9 ], i5 h% W) E; ]
0 a; {/ B- n7 L5 o9 W. Y2 s

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。6 M* ]# }) s9 B% h  F- t
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
9 S9 x" h7 d% ~不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
" U2 W9 S2 y  m' w" `8 S) S4 i真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
7 \( Q! x, Q% I; g! g( X$ |$ J4 d咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。6 Q% G% [/ ~3 V2 j: Q
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
0 A- Q- K& `& d3 u# x+ E' O不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
" `' a$ Y- c4 @; ^有時有d人可能想交個朋友  E; a; c; E$ G2 c3 m3 ~# I
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
& K! P: O6 c, J& i! M, P/ B- L* r# z' r/ b$ ~, O& T
你唔好幫住佢$ ]( d" c. J# G! i
佢唔識思考先會咁
) X6 Q# j$ V# V( K6 ]有時覺得你地既思維好獨特
/ d9 T4 y: f+ S$ V: J" @- V1 Y對你好,又覺得人地有企圖
# p$ X; F3 H$ p: _/ l" _' l. M對你唔好,就唱人毒男
1 _; g& _0 O3 o, {1 ?& {2 V' |睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
; q) N; q- g1 Q, {+ T可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在5 l2 ~2 j. z9 i
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
) v- h0 L1 z( y- ~* F  n+ |: I% b0 d5 Z5 y4 o5 G
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
9 l/ V8 O4 a7 a( T/ E# [個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
+ c5 `/ d$ i5 G; y& i
- M. ~$ q3 L% a2 e$ v! wBTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD6 X# U# M* x6 Y% z' ^# N0 M. ^
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je) J8 K0 n+ A, S! g8 I2 a& G. ~
0 p8 ]8 e9 O* C' a2 b. x& s; l/ K
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
2 H( S" L0 i( T9 V' v7 ?1 b, J" i" I+ O
/ X9 p9 G0 R3 S6 e* ~睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]2 s$ E- _, y6 w
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在3 Q# Q" U3 ?! b9 S6 }/ p* m* y
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講. g: V4 U, b$ Q

1 ]! w- j5 a- p; ]$ ?5 sSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心: Z: {5 J5 r# i4 |0 F4 J9 m9 _" `
個個搭訕都話想 ...
3 @7 y% E* S7 a0 s
一句到尾都係你地心態問題2 d- n2 I2 w+ n8 `" d( z" X
你地就係討厭男人,先去cd+ |! g* `( w. S  ?
就正如你唔鐘意份工,先去轉工# F, U& M* p/ ~/ Z) H
所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌; K" G' e; T( f
即係狗眼看人低+ `6 {( v* n6 F$ F
$ t) s/ j2 V$ F5 {" W

最近訪問的版塊