嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次去昌記買校服的感受

引用:
原帖由 cxyx 於 2010-11-20 00:22 發表   + ^0 t" Q( }; T0 p* h/ J
i have bad experience when asking the same thing....
, T0 a- C; K( c1 C5 j' d呀!! 師姐講黎聽下得嗎?
. X: G6 d8 J( k- d& }/ O  ^
. _8 d' O7 f2 D( Z* A; d7 y我好八卦的

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 19# CompactDisc 的帖子

等你POST埋先訓-.-
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

好呀~ 等你D 相呀!

我宜家去沖涼, 試得黎, 影埋post埋, 我諗要成兩點幾鐘了...; E  ?# H5 v2 L; \6 w

2 l' U8 x1 I+ z7 M$ p7 ^不過今晚內一定會post相的

我已影了相啦, d 相 post 了在"自拍區", 個名叫"新衫(新法校服)", 有興趣可以去睇睇吧, Thanks

有關帖子5 l5 i4 A. A( g( l* g6 S
「笑貧不笑娼」是事實7 @& w; g- |7 E* r4 O8 N: |
有種去娼妓就得要帶多一些銀兩2 ~/ z# }" \1 U
不過話得忠……娼妓貨並不乎效方標準,平價行貨請到tim仔取

個老闆娘恨不得妳買多幾套tim呀~

恭喜呀!樓主) B4 ?: l- z6 A: e6 l
我買左之後都會勁興奮, 想急急腳拎番屋企試

引用:
原帖由 alexander 於 2010-11-21 21:54 發表   4 P; ]! R& M6 H& N4 V
恭喜呀!樓主
& G3 {% ?' o7 c我買左之後都會勁興奮, 想急急腳拎番屋企試
6 I8 }, W+ W$ n謝謝妳呀
& }! I, d% I" a1 y) t% L2 I2 A: \2 ^7 p( j0 e5 L6 L$ O
係呀, 好興奮的

昨晚第一次去昌記買校服的感受,就與Compact Disc妹感覺相同! 但因我只鍾情新法校服,所以成功買了一套便走了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-12-3 15:17 發表   ( Z, N9 B3 }" V( k& t* n% G1 s7 D. r
昨晚第一次去昌記買校服的感受,就與Compact Disc妹感覺相同! 但因我只鍾情新法校服,所以成功買了一套便走了!
; y; A1 x. O& T
哈哈...正呀....好開心Ceci又去買左新法校服呀, 直得慶祝呀~ Yeah~~

有朋友知道昌記的營業時間嗎?

引用:
原帖由 darkmage 於 2010-12-6 15:08 發表   / y$ x! F9 P' r, S
有朋友知道昌記的營業時間嗎?
+ W1 j0 @; I# ?" M* R一般朝十晚七……但有時睇奬門人晚十都未走……所以無一定

引用:
原帖由 uniformx 於 2010-12-6 16:54 發表   1 x' |, c7 U% Q1 ^: r

) U& l+ l- S0 l$ @8 b3 A一般朝十晚七……但有時睇奬門人晚十都未走……所以無一定
- i- L! [" H7 K* U: K: `
) C0 D( ~7 u3 J* NTHX~ 由於位置較偏遠, 所以問定先去費事山長水遠白行一遍啦~ 7時...都幾早呢....

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-3 23:05 發表   ( f0 I6 q/ r- {9 N, L) F
7 R8 d( y% Z2 ~9 O
哈哈...正呀....好開心Ceci又去買左新法校服呀, 直得慶祝呀~ Yeah~~
8 E8 Q% b8 ?/ _# j! v1 ?- C; ?/ \6 B. E
% G6 j$ n/ @  V

( x3 E% k, `4 @* y% o% T2 p7 o0 q
1 Z, c' K$ I$ O% O: K9 v我都想買你個兩件,姐姐~

十幾年前我朋友帶我去買新法,聖家,聖道3 H' l4 y* U% V
佢地都冇問題7 N% ]8 H* B! ?, x  k0 ?
不過之後到而家冇去LU. W2 |' y+ @9 `" _" ^1 A
遲D我會去買番我讀高中個間同華德中
0 H+ s* T  S& a$ k跟住睇下有邊間特別D
3 I1 h  R9 \9 U9 A& z: ?0 @留待再下一次買

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-5-19 17:55 發表   6 O) d5 K8 u/ ^3 J/ N8 H! J( }
十幾年前我朋友帶我去買新法,聖家,聖道- B: `9 z! ?- S4 }
佢地都冇問題7 S; ^+ m6 X, e4 S8 [, N: d. A1 P$ R
不過之後到而家冇去LU3 I* a9 {' T  `
遲D我會去買番我讀高中個間同華德中  H2 I( ]/ S4 g, O) \  l" T6 m/ `
跟住睇下有邊間特別D1 X4 {/ C9 s% t
留待再下一次買
# g- d! v# r9 o$ |
如果就到時間,去添記買ccvc好過1 T1 I) c  W' _$ O
昌記貨差好遠 XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

品質真是較劣,但是勝在貨多,啱身,唔駛等。有時教練等好耐,日日則快。
我愛女生,要做女生,女同女生。

This is the kinda thread I like) c: m( t1 v! b
有用的資料4 t  x. _4 q$ s1 R# t- H
真實的分享

引用:
原帖由 Rachel 於 2011-5-21 22:33 發表   " X8 {; `9 F: A& G" Q/ K! f! _

7 h6 ~) x3 ]- B+ E如果就到時間,去添記買ccvc好過
% y- v* n$ b" F0 H4 ~# ^昌記貨差好遠 XD
  U& t( J; u  u3 X
$ X  A! j5 S& Y1 I: g* R有幾個問題
: w8 J. I0 F, J$ |: ?  ]邊間添記?
" N# e; C1 z( U有冇地址?
+ n% v9 w7 R1 O8 e幾錢套?: S  r  ?! g3 `: J" c# ?
有冇大碼(最好42以上,如果唔係著唔到,又要儲)?