嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買左對假乳房,十分迫真!

買左對假乳房,十分迫真!

我最近買左對假乳,感覺十分迫真!!
1 V) o  d* Y4 @2 J. h' k
9 @, \: ~4 N% H: \! s簡單的只要放入胸杯便可。當走路時真係感覺到胸前有對肉彈下彈下。
$ u: ?0 t$ [  k* b& e! X1 _
) b4 q  {% D% e2 K5 A唔知大家有冇興趣? * q3 c8 B- G  e; `' O1 j' k4 c" y
1 N) h! G( t/ S0 S+ M) T  P
對假乳有興趣的話歡迎PM我 =)
3 ~1 {; K/ g4 l0 [
- T: q7 v6 N( Q! R6 D[ 本帖最後由 kr_12 於 2015-7-28 11:35 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多大尺码的啊?

引用:
原帖由 zheyang 於 2012-7-6 12:19 發表   
" u. g* B7 f* r( x4 f多大尺码的啊?
+ f! X/ i5 l4 q" @

) i; Z$ D9 A7 B. L1 T. O! E' t我買既fit到落我個34B的bra cup裡。好好feel!!

幾錢?那裡買

貴唔貴GA?邊度買咁好FEEL?

引用:
原帖由 kurt2228 於 2012-7-6 14:18 發表   
3 [  N. [/ c" c" j, w/ x! n貴唔貴GA?邊度買咁好FEEL?
) R) s# \6 J/ z  `2 n
) p0 I; Z$ p% Z4 g, \幾百蚊,要網上訂啊!大約3-4 weeks左右送到貨比我!期待左好耐終於收到。真係正爆!!!

因唔清楚forum准唔准公開商業資料 (版主能否表示?),若有興趣的話留個言,我pm比你地。 . c' W8 L0 B& M' ~, V: }7 R
, Y( A; c7 V4 P1 T  G7 [$ s7 M
或若可以在forum公開的話,我就响度列比大家

可唔可以整張相你帶黎睇下呢?

引用:
原帖由 cka 於 2012-7-6 17:25 發表   ! [7 F  |0 S- @& D: c
可唔可以整張相你帶黎睇下呢?
; j+ Y* n; X$ o- W# S8 H1 q5 c, K3 D9 G
當然冇問題

引用:
原帖由 cka 於 2012-7-6 17:25 發表   
. `+ B* L/ {( e& Z( Q+ `可唔可以整張相你帶黎睇下呢?
+ i, B% W" b, _) ?1 B" ?* |
0 ^  ^& ^% I9 ]2 @* v
呢張係take 2!

我覺得好似大左啲

引用:
原帖由 bbalice 於 2012-7-7 00:25 發表     r5 [% s( O) R4 h  S' V1 d& J+ k
我覺得好似大左啲
0 x# Z  o6 m6 H: |
- U- S! i+ @+ @& k+ Z2 g7 H' c
咁當然有唔同SIZE可買啦!我買的係B cup 2 B; l! r4 q5 W: _# y7 _$ S
而且著衫係有方法可以隱藏到,出街啲人唔會覺。就算唔出街,自己一個人著來CD玩下都得!

引用:
原帖由 kr_12 於 2012-7-6 12:11 發表   ( I: D* _, N8 p6 @" w
我最近買左對假乳,感覺十分迫真!! + s. B( ?( g: p# P4 g
! A# e1 b' p8 m, C  T
簡單的只要放入胸杯便可。當走路時真係感覺到胸前有對肉彈下彈下。- b% i( E2 O  Y. G3 O: _4 S9 c8 Q

$ }2 p! x" p, i  }( `! D! i3 {唔知大家有冇興趣?
, `& f4 K+ y2 C- ?2 Y2 U2 Z咁咪可以著LOW CUT、低胸裝~~又有事業囉~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2012-7-7 07:48 發表   # l" y4 x$ J& E# u+ S+ o) z

, Z, {  o1 G# z! z! M4 [咁咪可以著LOW CUT、低胸裝~~又有事業囉~~  
' F* V3 H( k2 j: r, D5 A
* c7 U* K) f( f! E8 o
係架!有時我冇打底都會露左少少gap出來... 哈!

PM我~ Thank

是不是好像FREEBRA這樣用隠形貼貼上去嗎

引用:
原帖由 TIFA 於 2012-7-7 21:49 發表   & j8 C. z- V( \) F
是不是好像FREEBRA這樣用隠形貼貼上去嗎
3 ^+ f0 j1 ~% g1 d5 g4 @- z" _7 k+ O- d

7 L6 A% B7 P# _: L0 H你指nubra嗎?其實放左入bra後,對假乳會隨住體溫自自然咁輕輕黏住皮膚,所以先有咁真實既感覺

pm pls!!!!!!!!!

回復 1# kr_12 的帖子

very good stuff

Thank you!
+ }+ Z0 E* |" }7 K: ~已pm了資料給大家!希望大家能買到心頭好!

最近訪問的版塊