嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
9 V5 O5 B9 Q* W9 T各位可留意下有沒有舊制服流出
% y: o& y7 z0 p' b' `8 a, u本人勁鍾意佢地套舊制服
1 \* U9 T3 h' D6 @1 }大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
  Z1 r7 v& t" V6 o1 F
( E3 P' Y& j! M7 Y同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   
/ D- a( W* {3 r  |0 k今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
! D2 R) J" M2 B各位可留意下有沒有舊制服流出/ f; P4 r' q* z' ?& I
本人勁鍾意佢地套舊制服! ?) Z8 s7 J8 u9 B) Q
大家見到有既可以上黎交流下
* w) w9 x% _$ V  D/ ?
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺
& E  h8 O- @9 |4 o: e9 }  j講航至少有3套
4 M0 I# C6 G+ z' R1 v8 o1 H土也勤一套 條裙有區輝  n0 |' \" x4 l
空女且分兩類  成務員同成務長- K- G* O- ~/ ^( {7 z$ `
一個紅領巾一個淺紫' p) b0 r: ^" U6 J, ~
裙色都唔同
- S! \  F" W' u. l
. ^& V% V. I' f: j* D' t(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)
6 d- [/ R3 ~9 ?* h0 ~) y1 P; G$ p0 H( W" V# \

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   
$ c' s0 T" T! [, `$ I/ k- b
5 M$ Q" V7 g: |) e2 I5 H1 O換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
+ I0 x9 O: ]* _( L% }& u: A. h: P4 v& ~  J! r; s- ~# ]
以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合
5 W+ W) C$ v+ W0 m8 ~% m' H4 P
  b& n8 G" M* E! B以我所知 每位飛女唔只一套制服
$ _8 U5 X3 Z' q+ y7 Q# ?1 b的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。
  _$ ?: G3 Z0 I一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。# p7 P1 B6 H. ~( c
" ?; O: k) U3 L# J3 a, b% s% l
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報
+ K. ~+ a: q' P4 n+ l因為怕被人假裝現職飛女
0 _' h: W! @: c. E+ X$ e8 Q. i但係既然舊個套都唔可以再著。。。
# _5 U: ^; r6 i7 k+ v. ?咁就有機會。。。
# m5 w+ f9 g& Z3 h0 L/ X正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高0 k" M: N$ k# ]
只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   : G! [9 F% F/ W2 D
換應該有新聞但唔覺" r9 l7 R  R: h' M: E) D
講航至少有3套
0 S5 w0 X  R6 F6 \土也勤一套 條裙有區輝; M6 ~- ~: v+ j& K! R. J1 L
空女且分兩類  成務員同成務長
, i4 \7 X+ _9 ~  }$ ^4 R+ N8 c  N一個紅領巾一個淺紫& X7 V; R1 t- d7 L+ {
裙色都唔同
/ f$ {% ]* h" g7 g* R/ @$ @9 ~7 @3 R/ f: i' W" r4 }
換左啦 姊妹0 Z/ x3 m0 c; @8 H- f
我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   
) j. ]( I3 s6 T& s請問有冇新舊制服圖片?! c( E4 k4 P" Y' F5 {, i  W

) t+ z, Z8 k2 m- ^; X; X4 a- r同香港航空一樣?
5 u% a; g$ |" Y/ x

( [( }4 M$ o# K/ i9 b4 s舊既成套紫色5 I6 u  N, w: n( O9 m
新既成套銀色 不過好樣衰0 f5 g1 a0 x3 p  O3 N0 u
我想要舊個套好耐架啦
% v) g- \2 W9 y; S
% ~- h1 U" c# r9 B! ~; R相可以自己上網search 我唔識貼圖

9 N3 w$ ?/ `- G* }9 E" `
呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   - _7 c% y8 ^5 y  V# |% D
換應該有新聞但唔覺
- Q6 `& N) Q# m1 U講航至少有3套
  g2 k8 Q6 H$ J" p! u土也勤一套 條裙有區輝: O0 \+ b' a+ `% d) s; G$ {% H
空女且分兩類  成務員同成務長6 f" L# e/ e0 {4 v  Y5 A
一個紅領巾一個淺紫
' I1 S  w* o  k6 d裙色都唔同
" b  t8 K4 _2 `2 P; t: O7 n; R9 G/ z空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   
8 m* c) t& m8 f
( d& d. e; j* p6 @呢套係新版?
) f* i1 z0 H; I1 V9 E, z6 I- i' K3 g. H5 J8 I& e: \
係呀 我覺得好核突
7 L; H& Y/ U5 h/ S* v. M; [都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
. }2 O3 O* b6 z/ c# E- f2 X( R
, C5 }* i* x5 q- T1 {& T, `  Y  L; R5 `$ u9 I# z
換左啦 姊妹
  g9 b3 s6 X, s- X6 B, r$ B7 U, O% j6 f我做航空業架
" G; M3 o8 Z8 i2 Z, O! Tsorry.剛剛係佢地面書見到: c$ L. Z7 H+ N3 k5 j3 ^, m" X" T
真係新不如舊4 G  p8 [8 a! D4 N3 t7 V, q  ~
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   
/ x7 C, ^1 k+ [% F7 q4 Z* r
0 ]/ u* x) C) C/ t# b2 W空姐係三個grade
" S9 q- h9 r) o$ @* ?  M感謝指正& H0 Z/ {+ G) ]
無深入了解4 Q7 H) J+ }) _
只係搭過知有三套- w( W$ O! y8 [8 E; |
8 N; E: k$ t: M

3 C' q  Q+ g% i! o4 w+ x9 |  s另是塊暈,不是講航
, Z$ D* m! f7 \1 x* c, t+ u% T. b) x# l1 o1 V9 T. }

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   3 k9 ]9 o# u4 g, P/ \3 p3 @. c& Y
7 f/ L1 b; I, @/ T# e8 z

* B$ d* [& t0 r1 P0 h) D: B' s係呀 我覺得好核突. y& _3 h( E: S) ]2 q
都係舊個套正
8 t/ X& s8 D$ o& e: V4 o令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   4 ~$ k1 X+ J) w, n
9 W+ ?+ q# m* F0 [9 Y; \, O4 V

( L: M2 X* }1 U舊既成套紫色
5 a+ @0 l. d2 ~+ P3 m新既成套銀色 不過好樣衰) f# ]$ f; p: r  E9 g. U' r( q; E# X( |
我想要舊個套好耐架啦
% S; }! u% y$ A; T4 y8 ^% t9 ?$ }* n' X3 g- s8 }& Y
相可以自己上網search 我唔識貼圖
9 V9 A5 k4 _# C6 B) ?# }( f: C

( p( q6 n8 s6 Q# [' z6 I+ o0 Uif the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ? + ?  C4 }3 o$ _" r  L- c! {
; F' v( N/ ~- ~6 G, _; Q  f" X) T& x
Ask for another one 8 P) h0 x: e: }, m0 T, b. ]& a
6 g- X) i% N# B3 N9 U
please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......

最近訪問的版塊