嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   
( W9 t$ s6 J; D8 |  r( x1 M我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
0 }2 n; c& L0 l+ D, x! L4 y
我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢! ! `7 c, [  M% A1 H4 e% X

" E  ^8 x: E0 M3 D6 Y7 V  H
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   
1 v+ z! m- H* w7 \: q6 X( I3 b1 n
我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   - k  ^2 E' u+ U6 S4 ]
有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
- ?2 H5 w: n; ]/ J6 C2 r: w2 \, v% ~
' b6 e5 U2 ~& V0 B' i  h+ g
" C- ~- ^. N/ o1 o
我分享一下我自己啦7 `9 X' C5 a* x. K2 l8 [
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性1 I7 m3 b4 m0 L' `
著女裝其實係一個做返自己的感覺
. E- {+ ~+ Q9 L) b亦因為我覺得我係一名女性: F9 }! z) e7 Z9 q+ g$ z
我從來不享受使用自己的JJ
0 z: n% r' _, h5 N& w( S  Y反而對被插入,細個係有極大幻想1 l# N4 j' L7 o2 \

, D2 a5 {$ H9 `- _5 c$ w" S* W到大左少少
8 \9 c5 e4 `. `2 l" s有幾年係全天候女裝的3 E* `1 l3 g1 {0 l( A1 g! Y4 e
亦有幸試到被插入的感覺# ~' v2 y6 R* X$ B. \. o
係high ,非常enjoyable,好滿足" l2 F- _/ |# c" ~( u( n
亦完全滿足到我做返自己的感覺7 V7 H, g  g; M# }7 l- t1 x" R

2 h" S# D  k: z6 K( Q+ I0 D' Q" S6 t
" y% A- E' G8 {) S0 H' r; }# ?
0 U8 d7 X3 @- T1 m
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   
' t3 }. r1 T3 x0 D& l2 ~7 S7 v# T只嘗過用假的去弄,感覺很好。, I5 b3 x% x( P( o) k$ h8 D
不過很想試真的∼
% G1 Y) L" |7 J; W/ Q) Z& T& P( k: n+ |2 O" w$ N% y9 V2 P
當冇真野的時候0 G0 e' ^- S  @: z& S% e$ K7 D
我都會用假的8 L7 `4 b, i0 v4 d
. R- w+ a5 y6 o9 n6 x
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   
9 x* u3 x. C4 M- H; X+ |( _其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
5 \9 w/ U: v: t" d8 j

$ p6 {- t3 f+ s0 H& @: k2 m/ s- W, s我唔覺得會有呢個問題
0 U# `" z3 e0 a- I% j* |至少我到現在都唔會有呢個問題
6 I" C6 `- x9 L1 K, P/ @7 K
0 l2 o& h5 G% t1 O
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   
) w2 }7 M. {+ B% s: M7 K3 v" ~6 w
( L+ Q0 i/ p2 H  N2 x估計看粗度和進行時間吧?8 w  n, ?$ m; n) y6 e( U; F
粗的話會把後面擴張∼
) {( l5 E1 B6 D( U% P
) W% z% q0 K! c' @$ H' v3 P. F- [2 r8 t) l+ o' o% z$ h) `6 H
都唔係的
$ t8 c6 _! N% V$ t雖然講唔上好專業) I7 Y+ R( Q0 q1 X+ k% t
但粗大的長時間的也試不少9 k2 |$ M- K! Q" W
至少我到現在都唔會有呢個問題  v# Q$ ?$ L0 y5 ?" A+ O, }. o: i8 N
(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )
' j0 {# V3 Y* H" U& |  b
! J! b. R  O9 p
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
0 X+ a3 @/ K$ g# N, k8 S
! k3 q* D- }7 Z6 ~2 J1 q/ c2 w  {; P$ z9 o3 p4 o

, {5 l9 `/ @3 C/ y% w7 N) a) q& W% P
我分享一下我自己啦
  H( `9 N* S( P! j其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
! I4 d) ~6 z' e" A著女裝其實係一個做返自己的感覺( U" @3 o7 s2 Q9 a! G# Q6 R' M
亦因為我覺得我係一名女性/ q  P9 d: k' h
我從來不享受使用自己的JJ5 @) V9 A# }/ O9 p& [* \
反而對被插入,細個係有極大幻想
3 u. x9 [. K2 a4 A+ b2 Y
) i4 o! |/ f* O. g4 g& L4 e5 R到大左少少2 h* f" Y1 K* Z9 t( N  t
有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   9 @$ Q; u% X, ]% ^
& A, \& J7 i. F, l1 }( {! u
; N' R6 |& ~5 a, _+ `. i' ?% U! D: v
: n7 u+ D& `4 z9 z0 H; }4 K
' v" ]2 H4 a' c
我分享一下我自己啦0 |& K' u* `* ~; R5 S
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
1 i. I: [' H, \$ ?; Q+ s: m著女裝其實係一個做返自己的感覺
/ ?& B. Q$ ]' g) R+ D, ?. _: g亦因為我覺得我係一名女性$ A$ s, ?3 b0 A3 \5 U1 U" S0 u" l
我從來不享受使用自己的JJ
0 H& p) Q1 w4 {! d& e反而對被插入,細個係有極大幻想
! i2 m# m$ v' U: V" V% _7 e% j' C" ], ]
9 S1 m5 E$ p" x7 D2 X0 E) }到大左少少( U6 l% ]( ]: m1 v9 F; `; r: N
有幾 ...
8 N# r+ A- m5 a; R愈講愈想試

我試過用假撚插自己
  ?' x: L3 i5 C無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   2 z' z$ r6 A/ \" l
我試過用假撚插自己/ Z! T: X& o) p  T/ v9 Q' }2 s9 x
無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過
' V7 Q- Q' W0 ^( f3 A頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   
, r8 ~# |- e+ ]用過假的,真的沒試過& w8 g( u2 g6 {. _0 w6 E7 b
頂到前列腺就會舒服
1 i$ k6 e; i2 h) ?
好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧' Z9 o1 _/ m7 ]' f5 \9 y* a
當初我都唔敢試,痛到插唔入
3 z) ^) [) ~# I7 u而家越玩越舒服. w. X: \% v! I3 c3 |  L, G
其實後面無咁易插鬆
; |6 Z6 N7 `' p3 I除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   
6 Z! _" y2 ~$ }" Z5 S0 ~" u6 B  r$ {) ^$ {) R# `
好想試下被插同被口爆係點♡
" I  q- O+ _" f1 I7 v6 d# V: j8 F
我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   
( {4 c  t" g2 f我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
: E4 X. h7 @+ }3 U, a5 S- _9 z

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...
! W) N$ a+ ?% V2 b6 J但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel