嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣...6 q2 ]7 C! O1 J7 L$ k
a. 同自己喜歡的女人做愛: a% T8 G2 b5 ]$ ?
OR
! G& A/ e5 y8 wb. 穿自己喜歡的絲襪&裙" z  b/ S/ I+ a  h+ Y
你會怎選呀?4 k, l& p  V% b/ e% k7 e
邊一樣既滿足感會大d ?) j7 B7 u1 @" {8 L  s3 L
9 r6 i; Z- |' y: b9 H
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表   ) `* T) H  H5 }8 ^5 b' o5 K6 u' i
我會選擇a。
* @- v$ W8 L3 T/ s  [
me 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表
# g/ X* p" m& p; K: C3 f+ _$ l根本就兩回事, 唔需要揀
, U  P/ z6 R9 D. C2 D1 X& M
係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙6 `5 F* o$ d* V% o
不過3樓個個真係好..2樣都得..
1 `; u: |# J/ [可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
1 j+ u( M' V  C) T( A1 B1 a7 a1 r" E/ n" \* v: F' V
A) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   * p7 b0 z! S9 e, T/ e
根本就兩回事, 唔需要揀
2 ^" G3 k( u9 C% |) B
+ _3 ~. J2 h% o& G; `7 v
完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況
! \8 R7 d7 W# e. w. Y其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   # ]" U! j- Q# I: O3 P! G( Z. N
不過3樓個個真係好..2樣都得..8 V8 d: e2 ^) X, [, Q
可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
! N$ L- T9 I; \- w3 Y4 s9 @: [' E8 U) b! H" X4 H; D! C* k2 \* N
我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓
0 r8 R) g2 ^- G/ J1 w曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......
" q3 S# N' p0 V結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   5 ]7 F7 y% {2 S4 d- d
我會選擇a。
8 ]: {7 z( @' w7 p

1 i( Z, A/ n& N! m, t" d2 mme tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   
% C1 T/ e; V4 O, R% M+ S/ g* [b. 穿自己喜歡的絲襪&裙& O9 e5 j& U/ p8 N% [7 \* p- s
4 F' T9 a' `5 x4 x
A) 的即時滿足感 時間短過 b)
* g2 p8 ]- i6 Q0 U& D7 J6 n/ U
. d2 Y" g/ b" R+ ?8 O7 ]) F9 M: X
Yes!
' _  M/ g$ Z0 \( E但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)1 B: a+ \! o3 D; c- ^2 Q
而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D6 T5 m  m. t: S. f+ |" n* n
又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙/ @. O6 H5 }; f8 X. t
a.只有1時快感

me too
  G# J1 H0 v- j0 e8 |8 J+ H5 ?" h! ^, L% G1 n: q* `8 f+ Q! C5 a7 p: b
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   ! H0 |+ _/ z" H) z: [
我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛