嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:# Y* B0 W1 p' g& t  t9 T7 `% |7 t
' b+ S, r7 f5 q7 `/ P+ o# h
http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎
1 ^" y3 R. Z$ E: X8 V" \3 P岩哂嘴形呀$ |3 D/ ]7 n3 c
佢件緊身衣係咪掉轉左著1 x( r! v: |+ L: q) S9 y- d
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
: n2 w( S9 j' K, x原來步姐都係同好黎, Z) U/ Y! _: E* h; ?/ s
岩哂嘴形呀
/ T4 K) ~6 T4 i, }8 N1 g佢件緊身衣係咪掉轉左著
5 [% |! {. B, S# R" ^4 w/ U) m$ `拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
* e1 J# V7 H1 S& r8 F/ ]
訂制嘛
! r4 ?5 \9 k2 F; w* @佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚
* O- x" k8 B0 V不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 / I- U5 h1 P9 ~) F$ D( d
原來步姐都係同好黎/ y6 x+ R2 G. T; i" h
岩哂嘴形呀
" ^3 e3 I$ F8 U" a. W" X佢件緊身衣係咪掉轉左著/ p# T; }3 }4 s* X& p
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
- X* N8 s8 ?1 O7 x1 y! }/ U$ U5 @

, A; J5 _5 s5 [- t1 I. F呢個係佢個款嚟喎..: R8 H& \# j$ y) C- ^" a8 \( I
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表 2 N5 W! l2 \: w

3 l1 r- {$ y6 O
! B1 a  e& X8 d呢個係佢個款嚟喎..
0 E7 s: X8 m1 P: u. D) ^哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
" ]# X( |* l1 m7 k1 |

8 l: o4 a7 S! a- K3 ]; x5 A" ?+ p! C
( \9 Q( H- w! g5 Q' @# G* bkakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表 & _9 x6 k  P& p4 r9 ?; K

& u6 |; f; j; k8 p+ b/ [, h5 U  T2 l; k

9 H/ N  F2 D5 E& i( xkakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
: U2 r, g; X8 r

$ e, H# n) ]/ a% t3 c( G傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..! O7 c) u$ W" K8 S: J+ `8 j3 u& I
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表 & O2 |% k& t, E& u1 A
  s7 h3 l- \$ h! {: K' e# Z

0 w0 o  e+ p$ q/ {$ |+ b傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..! L9 {- S) B8 ^; k6 g  d
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
( f' s2 I* _. U5 H: s. ?" n

O$ C1 [$ V4 k- R% F1 X
1 _# s1 v# \3 \2 X# g7 Vmarket可接受程度仲可以大D架
( m5 b" U% B! N) p  D+ f! C2 K條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表
3 f. P# y0 J2 @1 u& M0 i0 V2 o1 G! v$ p- C9 r
4 N9 T' f9 ^" p! B: E/ b0 C1 W9 E

1 H$ b  M. ]4 |! G0 w8 |8 Gmarket可接受程度仲可以大D架' C% l: {, }& y& a! F; f) B
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
6 }! A' M" f/ ]2 ~( l$ [) J

5 A! v- z' k, B4 n
$ n1 F% v% A% R& O好似美女廚房果個deep V美少女  / [7 x8 a2 N' y% f
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  : V; }* q" x9 f8 ^& g
咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表 1 N* Q9 d# z# E' z+ ]

' {% q' P# S% J* o  B& s
2 P; h( \; m7 \0 h, s' y! Q* m' c8 Q3 ?" e$ e
好似美女廚房果個deep V美少女  ) ]  ], O( c/ ~" U) `& n
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
1 _9 r+ m1 K5 ~2 k. I' m6 i咁接受唔到啩.. 
4 ]9 [  s6 Z: {" [6 u' b' n" _
, \# O- F" c# o' Y( l' R: S6 Z0 K
) J, C& v; L9 b公開咁當然接受唔到啦, q# F1 t; e4 ~) G
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表 8 r. a& B. E5 T

! P1 E9 C! D" Z: s
1 \( z" I1 l' @5 T* P3 E! h
6 B* {+ r) I* _8 ]: ^公開咁當然接受唔到啦
4 |! X9 p+ M9 {不過私底下既AV就好多人都受落架
' G: a# {5 a1 _0 P& p

) o% I/ Y) U- K) Y9 J# o& h4 e私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表 : _' m! a3 m! n/ F
8 t; j& e0 b# E
7 P7 v  B% T  p2 |/ r+ c; ?4 ?
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
( I, N- p% o$ N( D  ^0 p===================================================================================
, ?# s# F% E) ]7 `4 L$ s- f9 x- J0 A* q, M
所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉

最近訪問的版塊