嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-7-26 03:12 發表   / M* v4 a! F  F- B, c
係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel
- O/ i8 {% r9 t, J  v

+ p6 W" Z! I5 E+ l' {我都係咁話..無理由直接著校服上去) J6 `3 w9 g1 g
' z% ^7 t+ G& t$ U
你可以試下呢幾個組合
5 z3 A$ [4 ~0 q* T! p9 t6 h
+ ?$ T) Z3 }6 U, O1 b) J) P" P(容易版)0 Z* L4 p6 `5 Z
$ v5 T0 I4 `3 E
1.番學半截背心+背心底裙 --> 最容易
4 g3 Q& M7 x1 }, U2.有帶Bratop再著吊帶底裙 --> 較貼
& V0 \- d; K- \3 ~3.運動背心+背心底裙 --> 都可以
! P- d" i. s6 h$ k8 C4.學習胸圍+吊帶底裙 -->難
- c/ ?- W. ^6 x/ @7 E3 h; L6 s" x6 f9 P5 M$ g
見過有中學生開始學戴胸圍,初學有三排扣個D,不過係弧形帶 8 X/ P+ c' t3 j* V9 u. b4 m
有D係下圍粗D,比較貼身的..有D係幼帶' \$ x+ x. v* q" H
細路女學著內衣呢樣野,當然阿媽真空教 - s  L+ s8 u# C, n, ?
第一樣當然要翹起個petpet先
( Z- R. z( T; M
4 j# L" \3 Z% T% |0 i[ 本帖最後由 user9527 於 2014-7-31 23:33 編輯 ]
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

過了幾天了 有拍照嗎?

回復 43# jacjac 的帖子

係呀,幾日任著真係high死啦

試下著住校裙通街走仲正!
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-8-4 22:34 發表   
' O3 @8 T& K' l6 \7 Y試下著住校裙通街走仲正!
# ^, ], R& H9 x  ^
7 {2 w7 E/ B8 q5 W" n  H1 j你想佢...
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

無乜呢啲機會,通常只有幾小時!!

家人去旅行嗎?

引用:
原帖由 annachan 於 2014-8-14 18:19 發表   ' M; k$ p0 h9 _7 c  K7 K; O
家人去旅行嗎?
- [( T5 H, o/ D) i: b( A8 }
可以咁講啦!

有冇試過著出街

引用:
原帖由 Edward0917 於 2014-8-23 17:00 發表   
$ {  K% S5 ~' O  f1 ?有冇試過著出街
. s! g( o5 U" K* r1 Q' i唔敢啊!

有無影番啲相呀

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-8-29 00:11 發表   
( [7 |1 W3 f0 ?4 F有無影番啲相呀
+ c' F) \+ y" f5 W4 U( _. Y
無呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 20:40 發表   
/ B% M* u% |( C$ l* M% y呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.
5 m8 U" K1 s! |4 p# n- }晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
6 L6 O; ?6 L( C+ Y
" k& Q2 d) t! M7 Qwhy so free.

引用:
原帖由 misslady 於 2014-8-30 22:31 發表   
+ Z$ U; t. [& w: p7 |) N9 A) z+ Y; v# I
4 c2 g9 A/ P) ?3 g6 @4 O: U" n( E2 e3 E
why so free.
* U+ u( \0 J+ B, y# t4 O因家中沒有家人,得我一個.

我都就來有假期可以著校裙