嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

"魔術美麗"大清倉

"魔術美麗"大清倉

各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
覺得好的就按一下感謝吧~~
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:24 發表   
, V' _5 ]0 X, R2 s# Z1 Q各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
% {; S+ T! {1 L
) \, T- u; T; ^" O1 o
1 V% G! @( ]# p9 n
where is 魔術美麗???3 h; C8 D: b: h9 m" `& p

. |; K% O* S0 o" a& [sell what???' y' _' ~3 @6 b2 e8 {; e( ~: h1 W
5 S/ G8 l: a5 @$ R! G/ |* l/ |$ S
please tell me
) z* z% Q! k* E+ Y8 U# A' W9 C) t- W: r' _0 R+ U
thanks

Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!$ v# X; A% G" ]# I2 c; @6 y
其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲襪, 胸圍底褲等等, 全部女裝!: M$ q, d9 a) X( v! R" [
地址在上址2樓!
, K! |! O" i) I0 v1 q, o"魔術美麗" = MAGIC BEAUTY! 希望大家執到好野喇!9 w! v# F$ x7 c" K
3 H, M1 a* w' [$ d1 C: r  ?

嗚嗚' L: u6 G4 w8 _! E1 Z" A
偶在台灣
, ^2 B. \+ }# j* P; K5 b& M5 R- L超可惜的拉

搵日上去掃貨2 T" a+ a. }1 ~7 ^6 c6 f
佢地收幾點?

好似係早上11:00時 - 夜晚11:00時!

開到咁夜
& ?0 R9 M3 ^* j7 y9 u$ j; |岩晒我

聽起來不錯呢3 x9 q9 T$ p) O# F/ m
香港的CD姐妹可以一起去啊

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:28 PM 發表   & f1 h; w' `9 C' U3 Q
搵日上去掃貨
8 Y: G) |9 y4 W$ }- q佢地收幾點?
我可唔可以搭單一齊去) \) h7 x: k; I" ]  `8 {
我熟旺角仲多過自已住果度
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:51 AM 發表   1 J! ^) Q# B* S
Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!
9 W) u/ L4 _1 C1 b) W! a6 W其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲 ...
補充資料:http://www.xl-japan點com/
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:48 發表   / H; G6 o9 B2 P, S( r7 r' H! `4 `  p
補充資料:http://www.xl-japan點com/
# G" B, |5 S" u) S! g, a) D3 J& F& G
係呀!係呀!JG真係唔該晒你,幫我補飛! 就係呢個網址喇!(http://www.xl-japan點com)姊妹們可以睇0下有冇心水OK的,Send個Mail問0下有冇貨先! 因為始終係開倉時期,都係問0下好d,免得失望啊! 因為上到去,見佢都擺唔晒咁多貨!
( ~2 |- Y% y$ v7 U另外,如果姊妹們上到去見到個類似(唐詩詠)0既Sales就直頭話佢知係CD,買0野比自己! 佢幾好傾同睇Size幾準ga! 可能做慣我0地生意掛!

thats is some good news for me as i need xl size

價錢都幾可怕@@
# {. L/ L3 \. f* ~可能係大碼既關係啦: M' y8 w/ J, Q+ n; p
不過佢d鞋起碼有6-7成我係淘寶見過
! R( ?' v$ _, l  W- _2 m因為淘寶好多大碼鞋店
' Q8 [- g' T+ }價錢平一半以上

係咪得大碼3?0 Y- G8 n  H" W& v
而且周圍shops都清緊貨.............

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:43 發表   
( [+ Y0 U5 A, `" `6 T我可唔可以搭單一齊去( ]- O8 `3 i& x2 P* v* U
我熟旺角仲多過自已住果度
0 e" ^6 e3 b/ A4 a

, g8 ]# _/ _0 e9 X  X. w( m9 J+ Z! m/ N
我暫定約左ceci星期六夜晚上去+ s; Z4 o( E& R9 ~' f
你同唔同我地一齊?
. n: n7 I7 t9 `& ?1 opm我地啦

去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了!
% \+ U6 b- c& P9 C校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我

引用:
原帖由 Saya 於 2010-3-1 19:23 發表   ( u- w% f& k1 o& Q7 i" f1 v0 @  n
係咪得大碼3?
" e- {2 c' ?. m5 N) Q而且周圍shops都清緊貨.............
7 f& [( C8 y& T  l  t
# m" v, y, c$ ~( o
Saya, 唔係呀! 佢地真係買女仔衫起家ga! 不過由於係樓上舖, 所以好多CD摸上去,我地又消費能力比較高,所以佢地返多dd XL及XXL的貨,一般女仔SIZE梗係有啦!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:48 發表   
% V2 l' F9 o, a4 ]去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了!
3 W$ `2 g! M2 d7 s4 t校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我
3 U- H4 z5 Z) [/ Q+ n; @
% @4 x( O% O" H' I5 S* D6 }" y9 A, a& U( n# h  H$ J
直頭係以"血灑旺角區"形容

聽起來不錯呢 ,得閒走上去睇睇
$ L# X+ `5 o5 P! B香港的CD姐妹可以一起去啊

駛唔駛預約左先上去??