嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著
, K, I8 c+ F- t& M& c/ ?# @( i1 R) m: y' |! `
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   
* o( x4 w  c! B, m8 j$ v* {/ O唔知有無人想買黎男裝著
/ ]6 b( _  W- I& ~  V格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
& ?: R5 Q8 V0 ^, }" ?3 L穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!
- G: ]9 t1 M/ Y4 F
+ V- [' r! F0 M* B, M$ v, P
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   4 G( J8 Q# o( i' I4 h
只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
( M* ?! s2 H* O2 G. }穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   ' H8 q' g5 `0 h+ {' f
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
7 t; v* X4 b( k5 o1 _4 D

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   , Y! Q8 }8 C% K1 u* @/ B/ M1 o& M
/ P% m! `* M6 @) J2 E1 {+ H3 R係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙9 s: a& R+ @( Q# w; |% M4 F& g7 X
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
# U, F( o0 g8 q1 [5 q# j0 m7 Q. y2 Q
但我始終覺得
% [$ w% t! T8 X服裝就唔需要分男或者女
" i9 }) N7 j" H著得舒服,自己鐘意就OK
* O+ |0 V6 i3 D. x只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛) x3 E7 Z" R5 z$ \
女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會
- [3 W; ?6 i. j7 r- S$ r5 w3 |" S/ v3 q. z* C
想要改變/ ?8 b) W" I' Y" m% g
就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   # {# C. y* d  X3 |0 U/ o
其實不嬲男裝都可以著裙
4 d2 k0 }* {3 M2 r5 @5 Q9 F  s歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙* k. N3 {- G0 b/ o. H# E+ Z) N# Q

/ d9 m+ ^0 M" ]* ^! t' a, z但我始終覺得# _" h& V& c3 C
服裝就唔需要分男或者女4 |& e- ?$ e) G1 d9 b
著得舒服,自己鐘意就OK
- c: C& q4 H6 u只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
) A* }( X/ D1 L. R2 ]9 y: U/ j係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   
. ]5 [1 T! R! X! Z8 o
# s% ]- t6 _1 w, V1 k9 ]( q係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
; e) p2 [7 k8 Q; x& l. |
$ R7 {. [& t; X0 `

9 {6 x# u, X" k其實我又唔覺呢款好好睇' I, t' Y5 A" P( U+ Y
純粹表達下# R+ L& D3 @4 d( \- y
對於男裝裙的意見& W4 G# g: m. G3 M! S3 S

; V) F  A8 ~# P  {' Y+ t自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   / A9 ?6 E( Q2 l  j
; P' D  V% E% d8 E+ f5 V

( j! A% B4 I) |; G( T1 D& d
' s9 ]* v* n! C* U2 B1 [其實我又唔覺呢款好好睇
; d# x8 a) ?! n$ ]: _) M: h/ U純粹表達下4 h5 Q! D7 _0 |2 n
對於男裝裙的意見7 l! g8 w3 [9 c. B9 N% F
7 _4 U: _3 a9 Z, l
自由社會,可以不認同我的~
+ C0 [. ?) B; [, J" W' G我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   
4 H1 {5 }6 ~# W: o, I+ [
  V) R; _# m3 Y4 ?  X9 {" F我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
3 B/ j  t3 C/ H( Q) `
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
  C3 j/ `' p: W* [* ^$ L5 l因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
( H  b- G9 y& q& `; h其實不嬲男裝都可以著裙( b( Y! m+ Z! k% L, O# k
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙" r" e1 z" R3 {& y, }. t
& [" o! L, d# j& A$ ~
但我始終覺得
( V& c9 r6 Q8 A服裝就唔需要分男或者女
) u; I# z+ c5 N/ z& K* ?! ^- ^  y著得舒服,自己鐘意就OK$ S  `, d7 ]4 e% ]& |  U
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
7 H( m, {, I/ g, Y

3 L2 G- c" b  C7 q4 Z7 v4 L女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   
$ R: v) l5 Q% `
7 I* B8 f1 R/ l' M原來香港也有買,不過這套很貴嗎?6 t4 R# Y  v( ^: J- N8 d. I! w
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
! h1 V2 h" J, d  X  k- }9 I* x唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   , Z0 x3 e. S: m& Y

, U6 ~" x  ]5 p) V9 P; U; j! n- y" j3 w7 C5 q
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
$ ~1 d0 b  L" K) S( \. U- M: k3 T
; u( B5 n& w) L8 k" y
1 E9 s/ |1 `; X) x- S, n. Z
其實呢D 就係要改lor% L+ _+ E9 r, V* C- D6 Z' P
個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識+ a: G* x+ J7 Z7 Y
( Q6 a# o. [$ v3 ~, j
所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....