嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意漆皮?

有冇人鐘意漆皮?

我偷拍我女朋友
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚, S4 f4 i$ Z  C. ?, v( a
# T$ B5 O5 K% C6 y2 }) R9 q, s
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?) s2 d6 P, E$ `& V

$ Y: E. x2 f! b, ~而又點解會令轉身既

我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?

我鐘意漆皮鞋~
美腿天使

我幾鍾意漆皮鞋, |3 d8 M5 Y8 i% M
但漆皮襪都係第一次見

鞋 我比教中意 襪 就會好熱

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表
8 d6 r" [+ _) ]! F鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚+ ]+ x% P/ A+ L3 v) f  k

, a9 V0 Z9 J- o7 u5 W5 Q2 u你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
+ |; }! Z, @6 j( }7 s- W# {& T4 a* W$ J9 z# z" v
而又點解會令轉身既
" B3 Q1 M, t8 ^0 @  t" x! F
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影% z- x, {; _# R2 c* b
, A3 x3 K5 z. L- d
我硬食咗好多鞭先有呢張相架
( N; q( j/ d. X1 o
( k5 \* s) @* E[ 本帖最後由 cloudos 於 2008-6-17 19:24 編輯 ]

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2008-6-15 22:15 發表 9 [0 x/ \8 k  r2 f7 F$ }. M
我好奇,這是鞋嗎?為何似襪?
8 p* x9 h/ V3 W( L; l; H! Y# C其實是襪 , 好焗 , 佢除出嚟嗰陣成腳汗 ......

我鍾意 漆皮鞋 特別是上學用的

唔多鍾意,我覺得都唔係咁靚

引用:
原帖由 angel 於 2008-6-15 22:35 發表
# X6 w' k, Y6 k3 Y1 A4 L我鐘意漆皮鞋~
+ S9 ]% E+ @: \% S
! O& p+ x0 ?" X* [7 K
5 {2 ^. h4 r5 I# l* ?, X

* L6 [8 S+ y6 Z& Pme2

我鐘意漆皮

鐘意呀∼∼∼∼

会唔会好热嘎????

就咁睇....應該唔透氣....夏天會好焗咁喎

好似好緊咁!
# b, g3 O: `' D( F! d8 T全果係全身包住肯定會熱死

引用:
原帖由 elect 於 2008-6-15 15:45 發表 # H) u2 L: N; \5 r3 C% k& \
鐘意呀∼∼∼∼我覺得反光同緊身好靚& D/ G9 c: J7 I( C
& R( P' b% d! e
你女朋友做咩會咁著既?同你玩?
  D+ p9 ]1 ~" y/ U
# V" z3 Q% F! f' w4 `而又點解會令轉身既
; X5 ?( q! R; a* m  j8 A- ~
* i% p! ?3 w2 @( d
反光同緊身簡直冇得頂呀!! 4 m2 x8 Q: B8 V& u% c
, K$ d* k& _5 Z
引用:
原帖由 cloudos 於 2008-6-17 19:19 發表 ! ^9 ~7 }* V; F: Y! K
; M9 Y# h* z* U& D) v% F
玩女皇遊戲 , 擰轉身係因為要摺毛氈 (即係白色嗰張呢) , 佢唔俾我影相架 , 所以我要襯佢擰轉身我先敢影! i- n& e8 O' M$ a) H1 n: v

, w3 k8 \" T8 ^/ E0 k( j! M我硬食咗好多鞭先有呢張相架
$ ^" A' U+ t- N) u( W0 U) p- V% G  z- M' M3 F! x1 Y
樓主真開心,同女玩女皇遊戲.. 

我好中意架!!!!!!
' ^  O4 g% G0 {+ n你女朋友對legging都幾ok wo~

哇..似乎很漂亮哦..改天我也來試試..