嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?# U) W* y; F/ e$ ?/ _! i- w1 e
會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過! h! \$ F0 Z$ C/ M
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」  b5 K& `. o4 {$ b1 ~+ S$ L
怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路+ O3 c& e9 x$ \+ F- J+ i* v/ {1 E# J
- t" a7 t9 m  V1 f
不過
2 T* G9 b2 j! Q# p2 J  A, f9 z9 |- l絕對不建議1 u1 N6 y/ ]1 `: f/ ^" b* E( X
畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用' ?, B5 s# u0 \" y- Z5 @
由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生% }) s8 K8 ]( B" V+ G; r
* l' ~' \8 n, Z9 }
個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有  K- c3 }: k5 t9 j- |, ^- @
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起
) N# j7 ?4 F7 o3 i1 f; r, e* l( @. p; I
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同* S; R7 G' l- o( L5 w
連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 - y  ^  f% y1 L* U, w  Z9 ]3 k. G

# `$ B$ S$ s  ?8 p8 I9 Q0 Q我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
0 ~  v3 z' d5 g6 p
1 _/ H: A# U; U: c; {" I! [3 J9 K6 b" i4 ~) u0 ^
起碼入女廁唔會比人趕出黎先 9 A- }7 `- F4 `/ l, Q

9 W" _2 _, c" p0 s7 A: g" ~. J3 b; c' Q
# a: G7 |5 f$ Q( z" N副作用:% C9 }  I" Y9 l, d
頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦
, l6 x. r/ ?; Q之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁( M: ?5 ]8 I7 r/ o9 S6 S; @
! c: }9 Q& S: X; {( H6 h3 J

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人 8 q0 U8 {0 `9 L" V5 }/ m
好想有女人既身體,但係又好怕做手術+ ]/ z5 k# a  u! h3 J
再加埋屋企人一定唔比 , O2 Y+ Z+ n7 {; T, N
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃! ' o. v: D3 P3 g
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。7 a+ A1 I% ?7 u$ j* ~6 S2 i3 m$ {. S
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
! T; o9 z2 ~2 a3 V* q& |* B/ M搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
7 e! z6 _- R  ]藥唔好亂吃!
7 v' Y: e& ?. ]9 a- {: U吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
6 L1 o) p; u0 U; \& k0 G  G我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。+ }5 v1 [2 O( h- K6 W. [
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
( ?. b8 h/ i2 Z' f7 M! e
無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
6 `" k% X6 c9 u1 W! x食药唔會令個樣中性d
) x; e8 J1 E5 ]  L0 E
要整容先做到* V; D9 H! z) _& b
9 J. x4 p' G- W' X/ K
我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變2 V% W+ U$ i/ C" @% m- D. Z3 ~
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
; }; r* v$ S% N* f. Y- k就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
  e( O3 l3 a3 {3 Q4 |- J  @依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   : h1 K2 d0 G0 R/ x
我就係你講果種人 . z) V& _# m: b) j3 K/ F
好想有女人既身體,但係又好怕做手術
& z- o! A0 L* A$ @, T4 o8 i3 k再加埋屋企人一定唔比 - L* @3 S9 U* z
所以想食藥令自己個樣中性d
2 D/ ]/ Y5 i, M# }/ X2 V
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   1 ~0 U. v# [2 s% I. H, A
食药唔會令個樣中性d
% I3 U$ @+ [6 v, V/ i
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   ; O5 }+ K6 j- G2 p
先把頭髮長長吧
. a8 `, g) j  b1 C4 S/ E: L
  ^, `) D' B, J* o7 ?
8 q  U) }  [$ Z6 H2 `6 n) O) U其實食藥會唔會令個樣中性D
( n1 z# n8 k9 R+ K5 }; i6 y( }7 e呢個問題好有商榷性
6 V7 h( a7 M+ ~) z" P) X7 `. m. i& r) H. q
不過- X1 ^- f1 q" S3 t
食藥係會令皮膚幼細滑溜少少1 o2 [; J1 }* C8 V; n+ S3 Q6 ]% `) A2 e
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分" B) T. i" d# H8 ~
當然長髮都係其中一部分啦# c( L! {0 ~- U5 Y  o* r
衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   7 r. o, o6 s$ Y7 g* f
男人食避孕藥會不會有副作用??
( V" A( P/ R' o; P+ w+ z5 e( E
8 a+ e  }' P9 n; M6 b& @& p; s3 n: f1 v1 n* V$ W6 l
6 i8 A) K4 {( {1 h4 l
畢竟都係雌激素
0 t; P3 C; D; v6 |# I除左本身女性食都有的副作用外
# K) @. u( V" e9 o2 H/ p+ y2 p7 ?- c) H, w. r- d' D
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
4 e! c! v! ^& \& U2 M3 r; r) o7 g2 E+ q

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   ( G# F' t7 O8 q8 L4 [% ~' \
& H. w; `! w  Y" M5 _9 L4 s
& x, ?$ P9 v# i' d# k

7 ?2 w; }4 n5 Q3 n7 R. S# u; ^* B) b
. S+ c7 ^# H6 r+ G0 v7 Z/ T* @畢竟都係雌激素$ n' Q# V4 {' Z' Z3 P; N
除左本身女性食都有的副作用外
- i) e$ G( C) L- ]* z4 p/ J" T4 [6 a4 t, w) r" O
有機會影響性器官的運作
$ M, `( @* ]0 c( z( {# f
; @+ t" ^/ M8 W" W. J4 g9 a" T
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌

最近訪問的版塊