嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣...
$ g) h9 [: X$ Oa. 同自己喜歡的女人做愛
: T0 C- T* t$ t8 v# p$ Y% {OR
! K+ _6 }8 U  F9 Rb. 穿自己喜歡的絲襪&裙
( C; w, N. u: ]( L* ]你會怎選呀?
* G/ _8 e+ B/ v* }& r5 y邊一樣既滿足感會大d ?- H9 e/ U% L6 A) @

( _& B& Q/ @& ^/ M4 u[ 本帖最後由 kaw 於 2009-12-30 04:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表   
: {# ^' {. y( V8 {3 ^! o* b$ J# @我會選擇a。
5 x$ b# V  w) i) y* u0 E  ^me 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表
5 d8 U; ~: V+ o根本就兩回事, 唔需要揀
7 G- n6 [+ C6 r' M" g& n$ f( s  y
係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙* {$ o2 C1 U6 s7 q& b5 e8 Z
不過3樓個個真係好..2樣都得..
  P2 E4 R' h" y1 Q. E可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙& t, {9 g  L! w9 `# \4 e
  }6 S6 J1 R8 j' v6 ?- o
A) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   
$ l7 {" Z8 S8 j, v% ?4 l5 O' S% |根本就兩回事, 唔需要揀
( @8 B8 `. d1 s/ l7 c
$ t! K/ ]% r: e2 f( [5 y完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況7 g6 C' T1 Y* ^4 D4 a5 @
其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   
. k) \1 N& m0 Z不過3樓個個真係好..2樣都得..
( |+ J1 P  l' E1 Z可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
3 j8 l, ?1 x- a5 s* Y

8 n" e3 t8 i7 D7 U- C我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓6 ]) e7 r" |1 ^! I  h! V. S. F' d6 X
曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......& s- u+ w9 i' m$ {$ J' y; _
結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   , V+ `8 x/ d7 l4 s6 E5 Y
我會選擇a。
, j: P/ E; r3 ^- H  x. W9 ~  |
& \- _" U9 @, ?! P; h4 y
me tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   0 H1 A* \' h8 {
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙' ~- y1 T8 d( t# H, N' @. ?
( R" \+ l& }. [9 ^5 ?
A) 的即時滿足感 時間短過 b)
1 K6 e4 \1 C# ~, c( `5 U. X! B+ F8 T4 Z0 b
Yes! 5 T; h5 r6 C/ x6 [
但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)
9 l' {4 u- {3 M而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D
5 A9 ?+ U) A. x3 i4 v又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙2 @( R% N7 U- X4 `! o5 F5 @7 G& c
a.只有1時快感

me too
) @  E( q* V- Z' d7 [  P6 ]0 A' o- k% U
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   % E$ c  k3 H( n: F
我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛

最近訪問的版塊