嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
; k- ?5 h" R. L/ r; c: O即刻去左買晒兩款。
* v6 D0 R  @: Y% {5 p, C; S個人評測:& L) x! r1 e% `, b) s( z6 J

1 W0 c; v/ [) ^% q9 |  l1 R9 |" P% O. u+ _
Yes, 係似比較薄不怕露邊,9 M; ~7 D- X7 u9 e% q+ _
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。! `( H$ E- m3 R$ |  k: k
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
1 ]0 ]: k/ t, }; q
7 X: s* O- e: _5 ^- P: H不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
7 t  Q' H2 }9 {7 F8 n2 d如果你主要用黎收腩,效果就好一般。, B7 [0 Z! v( @/ h
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)- }8 w0 m! Q% ]) S

' z- e( {9 a+ |! W5 }( N7 ]( y[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-5-16 21:15 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!# \5 S% b6 s5 `* Y

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!1 m/ N" b0 T: u. b2 L2 u3 G' E
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   ! Q! E* h' `# m: V
我有穿其他品牌
0 d+ o3 M+ d0 L% H" |
& M$ L( f- f, D" P5 \6 g7 T可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   1 v3 c# C6 J  ^; R% p& S& v" V
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。2 g8 e' `1 m' k0 q. S5 s2 V
即刻去左買晒兩款。
. g1 s) E3 ^; e- A+ q個人評測:
3 ^+ q6 P! K' P- M' Z' q
& T) s# c4 g1 \8 H8 d
8 S" b9 n5 ~. S0 f" ?Yes, 係似比較薄不怕露邊,
* v2 ^( X* c4 K但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
" b# J% N2 |: x0 X$ y! n9 C3 d

6 H. j  \- m/ ~% X! s  e我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
. l; a: b2 K' B& A: M5 L% q7 O8 G
6 }* m. @# A9 P0 W如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   6 K+ X  Y9 |/ S" Q8 O0 q. D8 x
" g* t- d$ ?) S( I& c  f; G  {

, W0 J( C( e9 v" W. [# |- U" c可以介紹一下嗎
0 M( |+ j: g( {

6 }( Y! m, V) J- ?6 n2 ~! v我多穿什品牌0 c" t, N$ R. r) \; Q6 C
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
$ \5 s) x' V  g$ o兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
5 y4 }4 }5 m" E# D& c: s8 |
2 v! y: Z# i# v& P7 J9 T( n
唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝( [% _9 t/ s, b0 f7 ~; }

1 C. S8 z. d# W

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
6 N: K" |6 \+ y" D  b! g6 Z5 z7 p, G' \9 \3 Q
) x/ L8 |* `5 t+ \/ u
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明5 u- C1 B* Y+ C. z" _0 r* ?
! S" }7 B% ?4 o" h* }5 J% R如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
; ?. n+ _/ h; D  n
6 Z+ k+ l. L+ G7 G  a2 v
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。8 r  s* M5 c4 U8 s4 d& E2 g+ j! V

9 ?- h% y7 y0 P8 d6 F" `我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

看似不錯哦!/ ?$ H$ r% u+ `
但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的

不錯!! 不錯!!

最近訪問的版塊