嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

吞精的感覺

吞精的感覺

只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
覺得好的就按一下感謝吧~~

都可接受,有嘢含住更佳。
著絲襪、高跟返工…

如果對方深喉時射會比較易吞

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2020-3-20 15:22 發表   * T- L$ P& C; ?6 Z
只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
: J, i' c7 o2 W7 p2 u- s/ P
1 V0 }& k; B$ Q
我不太喜吞棈8 {9 T" c5 `' }5 P
至素喜歡他快射時,jj 特別硬的口感

吞精真係好難入口
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 6# zz67098 的帖子

妳有試過?

試過幾次,本身中意含到 cd 射

我唔太受到呑 如果射就ok既

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   ; Y0 R* L& e: E9 B; Y+ ^
我唔太受到呑 如果射就ok既
1 k  J" G% K# K% [' l3 f; S
) o5 }' s* T) C$ H9 J
我可以接受射在我口,# o$ i4 T, x% _( L- y6 {" I
但是不想吞

試過幾次,自產或者他人都有7 k- t( Y4 E# s! _  o: ]' c$ ]0 Q* s
自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔...* @8 A/ s1 v! l2 q
他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把玩一陣先吞落去。唯一一次失手,係我條脷伸得太耐,加上咽喉炎症啱啱好,就忍唔到嘔出來...

吞精必需要即射即吞下% n0 H) L0 t; W. K+ ?* P
千萬不要讓精液接觸空氣
: D3 R& C5 ^* t" z0 d. F否則那陣腥味會令妳作嘔

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-20 23:23 發表   
; ~$ S0 n; v2 ^; m2 k( F  @$ m. w  P# R! b- ^' }
+ j# I  W# n5 R- {7 m6 ?
我可以接受射在我口,
# ]  U% i# s; S6 T% ~0 N$ n# Q但是不想吞
  K# u! c" D: A; R# y我已經吞過無數次

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-20 23:50 發表   . J4 S8 k2 F" b! }
試過幾次,自產或者他人都有3 h& l& q- Z4 L/ {1 S, f- P
自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔...) I* `* W* }1 a1 D8 W% c( P
他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把 ...
! ]0 i0 [% _6 w  u9 L
4 n5 }) a' _  a4 |$ @7 Q
呑時覺得很濃鯹,好像卡住喉嚨
( p; U! C' z* g) W, f: F而我喜歡吃他jj 分泌

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-21 07:46 發表   " ^9 Y# E0 _6 o& [) \6 C- G, d
  ~3 O; F) S7 n
我已經吞過無數次
( |0 p& o4 M9 x0 B. E5 i+ H

" _8 N" P3 N9 G( A0 q$ }8 q( G我較喜歡他射在" Q0 `  P- o) `3 f& o' V3 S
我肉洞𥚃

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   
& H) P# U& g2 s% _7 a' e! j我唔太受到呑 如果射就ok既
* i3 P: n9 q; k; V! X& U9 w" @1 u' n" q
他射在我洞ok 呀4 P/ P# b; U) }" }7 T$ Q9 p
但是男人是貪心的
2 ~6 z9 x( U3 x: h" _# n0 t8 ]射在口中,又想看住你吞下

引用:
原帖由 suensdh 於 2020-3-20 21:47 發表   
, s  {, b# ~) f' [$ {2 k試過幾次,本身中意含到 cd 射
7 m4 p4 v* `4 d, P* O7 U# N1 q! U( ~9 Y2 n, W; n
至喜歡射前一刻,他特別硬
3 X6 Y. S. B3 N; G7 _8 y  j我會吞不下,吐在紙巾

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-21 15:00 發表   $ f2 X: x7 P& u8 O- x
0 P7 [2 M- m; J4 s+ Q; z

* ~$ ~( s  E" J. y$ _! c我較喜歡他射在
8 d0 `0 D7 [+ b. W) }& ^我肉洞𥚃
' t  ~8 w& ^- J- g8 x/ F) t8 X我曾經多次他的肉棒插入我的肛門內抽插7 N& Y% @4 J% f& i
快要射精時抽出放入我口射精,而我也是即射即吞

引用:
原帖由 kk516 於 2020-3-20 21:40 發表   2 l5 g- B; u  _- a1 ^/ q$ y# @
妳有試過?
( P0 c' w7 A/ Y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

希望嘗試一次